ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare

In jos 
+19
LRCV
valavia
gabi-737
byteworks
ckristi
Gripen
Virusu
lrbc
MD82
shouriken
Voicu
eugen
vishzu
abotusan
fularU
liviu.dnistran
VicMures
Alex_tm
Dylan
23 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
MD82
Airport Level
Airport Level
MD82

Numarul mesajelor : 5
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 20/03/2014

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyJoi 20 Mar 2014, 23:38

daaa .. ce sa zic , chiar sunt bucuros sa vad ca se lucreaza pe bune . eu am o sora in suceava casatorita si am facut des bucuresti-suceava si retur cu ATR-urile lu` Tarom. tot timpul cand aterizam si decolam imi lasa impresie proasta pista care se simtea ca e si praf si scurta (se si vedea) , acu insa am confirmarea ca se lucra si inca bine . BRAVO si speram sa mearga treaba pana la capat.
apropo: ultima data cand am facut buc-sv-buc am cautat bilete la Tarom.ro si nu mi-a dat nimic; am presupus ca l-au scos din cauza conditiilor meteo sau a iernii (tot aia e ) asa ca am luat CFR-ul de la 21.30. La intoarcere am trecut pe la agentia din centrul sucevei sa intreb de ce si cum , iar tipa mi-a specificat ca se lucreaza la modernizare si ca imi poate da bilete de la iasi cu autobuz din centrul sucevei . Am refuzat evident si am luat cfr-ul de 11. in compartiment cu mine am avut surpriza sa dau peste un nene care zice ca e excavatorist pe unu din alea de spargea pista ( cu senile ) si se batea cu pumnul in piept ca sunt foarte perseverenti si ca va fi gata la timp. N-am dat crezare dar iata ca acu multumind lui Dylan vad si mi se confirma. Mersi Dylan .. eu am numarul tipului e din Alexandria si am sa-l sun zilele astea sa vad pe unde se afla cu lucrarea  Laughing 
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyMar 22 Apr 2014, 11:23

Cateva poze facute zilele astea, cam singurele in care a fost liniste pe aeroport.
Pragul 34
AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8172

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8173

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8174

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8175

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8175_1

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8176

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8177

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8178

Pragul 16
AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8179

Turnul nou incepe sa prinda forme. S-a lucrat foarte mult la fundatie.
AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8182

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8183

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8184

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8185
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyMier 30 Apr 2014, 19:06

Imagine de pe Google Earth (23.03.2014)
AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 2r239mg
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyVin 06 Iun 2014, 07:20

O poza cu lucrarile de la turnul nou facuta de colegul nostru de forum "abotusan", pe la jumatatea lunii mai:
AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 2zsp92d
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptySam 07 Iun 2014, 11:59

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8218

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8219

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8220

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8221

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8222

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8223

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8224

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8225

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8225_1

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8226
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyMar 17 Iun 2014, 08:25

Pe aici n-avem "manevre" si nici derive ca la Cluj din pacate, asa ca n-am cum sa fac dedicatii...  Very Happy 
Cateva de astazi dimineata:
AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8229

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8230

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8231

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8232

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8233
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyMier 18 Iun 2014, 19:25

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 103_3682

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 103_3712

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 103_3730

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 103_3734
Sus In jos
shouriken
Administrator
shouriken

Numarul mesajelor : 3451
Varsta : 69
Data de inscriere : 16/04/2009

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyMier 18 Iun 2014, 21:34

16(L), pista Aeroclubului Romaniei Smile
Sus In jos
lrbc
Fotograf
lrbc

Numarul mesajelor : 1823
Varsta : 110
Localizare : Bacău
Data de inscriere : 08/05/2009

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyMier 18 Iun 2014, 21:42

shouriken a scris:
16(L), pista Aeroclubului Romaniei Smile
Eu as scrie-o 16l (cu ''L'' mic) ca e inierbata.  Razz 
Ma bucur ca se misca treaba, vad ca se face fundatia la capatul de sud.
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyJoi 19 Iun 2014, 06:54

E greseala mea ca n-am scris si data, cel putin dupa cum zice EXIF-ul! Embarassed 
Pozele sunt de pe la inceputul lui iunie. Ieri le-am primit si eu. Acum au ajuns cu fundatia aproape de TXY Bravo.
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyVin 04 Iul 2014, 08:19

De la Virusu citire!  cheers 
AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0001

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0003

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0055

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0058

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0142

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0144

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0190

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0215

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0216

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0218

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0234

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_02366

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0238

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0241

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSC_0250
Sus In jos
liviu.dnistran
Fotograf
liviu.dnistran

Numarul mesajelor : 1216
Varsta : 38
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 22/07/2010

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyVin 04 Iul 2014, 09:08

Ia la el ce lenes e... nu-si mai pune nici pozele de cand s-o ajuns Smile).
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyVin 04 Iul 2014, 09:10

Las' ca pe ale mele de ieri i le dau lui sa le urce aici! Laughing
Sus In jos
liviu.dnistran
Fotograf
liviu.dnistran

Numarul mesajelor : 1216
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 22/07/2010

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyVin 04 Iul 2014, 09:11

Cata colaborare.... Smile))
Sus In jos
Virusu
Moderator
Virusu

Numarul mesajelor : 2688
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 30/12/2007

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyLun 07 Iul 2014, 16:22

De la Dylan  afro 

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 IMG_7185_1

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 IMG_7218_1

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 IMG_7232_1
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyMar 08 Iul 2014, 12:07

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 105
Sus In jos
Gripen
Flight Level 200
Flight Level 200
Gripen

Numarul mesajelor : 252
Varsta : 52
Localizare : Suedia
Data de inscriere : 06/01/2011

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyLun 21 Iul 2014, 19:46

20 iulie 2014
AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 AeroportLRSV_zpsa551cfea
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyVin 19 Sept 2014, 15:37

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8298

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8299

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8300

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8301

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8302

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8303

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8304

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8305

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8306

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8308

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8309

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8310

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8311

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8312

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8313

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8314

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8315

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8316

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8318

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8320

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8321

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8322

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8323

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8324

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8325

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8326

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8329

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8330

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8331

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8332

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8333

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8334

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8335

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8336

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8353_1

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8354_1

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8355_1

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 DSCF8356_1
Sus In jos
ckristi
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 74
Varsta : 52
Localizare : botosani
Data de inscriere : 28/05/2011

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyVin 19 Sept 2014, 22:29

Multumim! Chiar credeam ca nu se mai intampla nimic (bun) la Suceava. O estimare a finalizarii lucrarilor?
Sus In jos
abotusan
Flight Level 100
Flight Level 100
abotusan

Numarul mesajelor : 109
Varsta : 46
Localizare : suceava
Data de inscriere : 17/12/2009

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptySam 20 Sept 2014, 22:00

multe si frumoase poze domnule DYLAN!!!!!!s a tras nu gluma!!!!!lucrarile se vor termina pana cel tarziu in iulie anul viitor!!!citeam ca e posibil si in iunie 2015!abia astept sa vad gata turnul si pista cu tot balizajul!!! bounce Laughing
Sus In jos
abotusan
Flight Level 100
Flight Level 100
abotusan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyMier 10 Dec 2014, 22:43

In lipsa altor poze...
AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 34q7679
Sus In jos
byteworks
Flight Level 100
Flight Level 100
byteworks

Numarul mesajelor : 164
Data de inscriere : 23/12/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyJoi 11 Dec 2014, 09:12

E ingrozitor de urat cu cutia pe stalp Sad
Sus In jos
abotusan
Flight Level 100
Flight Level 100
abotusan

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyJoi 11 Dec 2014, 20:59

Colegii nu mai pun poze Sad(((((((((((((((((((((((((((  
AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 UCSvUE
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyJoi 11 Dec 2014, 23:24

Rampa aceea banuiesc ca nu e destinata persoanelor cu mobilitate redusa Question
Sus In jos
valavia
Administrator
valavia

Numarul mesajelor : 2881
Data de inscriere : 18/08/2008

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 EmptyVin 12 Dec 2014, 08:56

Ce intrebari pui si tu, Gabi. E tobogan pentru cei mici Smile
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare   AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare - Pagina 2 Empty

Sus In jos

AEROPORTUL SUCEAVA (STEFAN CEL MARE) - Lucrari de modernizare
Sus 
Pagina 2 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Aeroportul Suceava (Stefan Cel Mare) - Mai 2012
» Aeroportul Suceava (Stefan Cel Mare) - Mai 2010
» Aeroportul Suceava (Stefan Cel Mare) - Mai 2018
» Aeroportul Suceava (Stefan cel Mare) - Poze Istorice
» Aeroportul Suceava (Stefan cel Mare) - 2008

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeroporturi din Romania - Romanian Airports :: Suceava - Stefan cel Mare (SCV / LRSV)-
Mergi direct la: