|
| Londra - aeronave in zbor | |
| | Autor | Mesaj |
---|
ronyn95ebi Airport Level
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 43 Localizare : Londra Data de inscriere : 04/09/2013
| Subiect: Londra - aeronave in zbor Joi 05 Sept 2013, 00:23 | |
| Salut, urmaresc cam de 3 ani acest forum dar e prima data cand postez ceva , voi m-ati facut sa stau cu ochii pe cer si nu imi pare rau, de cateva luni m-am mutat in Londra din Romania,cu gandul de a nu mai reveni ,doar in vacante dar asta e alta poveste . Spre norocul meu Londra este un oras cu un spatiu aerian f plin , in zona in care stau eu, in nord este traseul spre aterizare pe Heatrow, in principiu am posibilitatea sa ""prind" cam peste 60 % din avioane , ( am sa vb umpic mai normal si nu cu detalii tehnice, nu prea ma pricep..scz..) si toate care trec pe deasupra casei sunt la o altitudine intre 1400 m si 2100 m , "tantarii" cum le spun eu la A318-319-320, B737, etc...cele mici :)trec pe la 1900-2200 m , iar "the big one" A330 - 340 , B757 -767 -777 -787 pe la 1700-1900 m , A380 si B747 ...cam 1400-1600 m, B747 e si cel mai zgomotos dintre toate , stau in pat si i-am invatat zgomotul :)stiu cand trece si A380 are zgomot puternic , dar....parca e mai incet, am verificat cu telef zgomotul la 747 mi-a aratat 76 Db, cand e liniste am 41 Db in curte, oricum in primele zile a fost umpic interesant ca auzeam aviaone la fiecare cateva minute si nu eram invatat , noaptea e liniste ,dupa 22.00, dar cu timpul..nu-ti mai dai seama , in Londra e o mare problema cu Heatrow,in curand nu va mai face fata si f multa lume e cam satula de zgomotul avioanelor care traverseaza orasul ca sa aterizeze si sunt multe discutii pe aceasta problema . Dorinta primarului este de a construi un alt aeroport in estul Londrei, sunt mai multe variante printre care si construirea unei insule artificiale in estuarul tamisei , el vrea cumpararea terenului pe care este heatrow cu tot cu aerop de catre municipalitate si demolarea acestuia si construirea de cartiere rezidentiale in special sociale , ptr ca e o mare probl si cu locuintele aici. Aparatul care il folosesc e un FujiFilm Finepix HS20EXR , 30X zoom optic, nu sunt fotograf profesionist , dar nici nu foloesc ap pe auto, ptr mine e perfect, momentan, mi-a placut ca are zoom mare si asta mi-am dorit in primul rand . cam asa vad din curte , cu umpic de zoom Saudit Airlines All Nipon Airlines Cathay Pacific Pakistan Airlines Singapore Airlines British A B787 British British Police British British ? Air Canada British data viit voi da mai multe detalii ,am sa le notez de pe FlightRadar24, la fiecare av in parte , ... | |
| | | gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Londra - aeronave in zbor Joi 05 Sept 2013, 10:08 | |
| Salut.
Bun venit printre noi. Se pare ca ai o pozitie privilegiata sa pozezi atatea avioane, si acolo chiar e trafic.
Cel pe care nu l-ai stiut e (cred) un Delta cu B764. Trebuie sa remarc premiera: B787 BAW pe care il vad prima data asa in zbor la distanta. Chiar contrail nu e ...
P.S. Ai grija la dimensiunea pozelor (cea cu PIA nu e ok, strica formatul paginii). | |
| | | ronyn95ebi Airport Level
Numarul mesajelor : 6 Varsta : 43 Localizare : Londra Data de inscriere : 04/09/2013
| Subiect: Re: Londra - aeronave in zbor Joi 05 Sept 2013, 12:20 | |
| - gabi-737 a scris:
- Salut.
Bun venit printre noi. Se pare ca ai o pozitie privilegiata sa pozezi atatea avioane, si acolo chiar e trafic.
Cel pe care nu l-ai stiut e (cred) un Delta cu B764. Trebuie sa remarc premiera: B787 BAW pe care il vad prima data asa in zbor la distanta. Chiar contrail nu e ...
P.S. Ai grija la dimensiunea pozelor (cea cu PIA nu e ok, strica formatul paginii). Ai spus ca nu e "contrail"....sa fac un topic separat sau pot sa postez in continuare aici? oricum voi incerca sa postez ce prind de la alte companii ptr ca marea majoritate a avioanelor care trec sunt British si Virgin trec si multe BizJet-uri in special vinerea , presupun ca se pleaca sau se vine in wknd , iar pe FlightRadar nu le vad si nu pot sa le anticipez cand ajung in zona mea, iar cand ajung sunt la o altitudine mica si trec f repede... | |
| Subiect: Re: Londra - aeronave in zbor Joi 05 Sept 2013, 18:47 | |
| morning shooting , dim trec multe av de cursa lunga , in special la aterizare pana in 12 e f multa agitatie....dupa amiaza apar cele care decoleaza spre destinatii mai indepartate , pe timpul zilei majoritatea sunt cele mici, 319-320-737.-..etc..."tantarii "cum le zic eu ,multe ,mici si zgomotoase . Am incercat sa fac pozele cat mai clar + mici modif, dar desi era senin a fost ceata dim si atmosfera la inaltime era umpic neclara , in prima poza apare un musculos care ma chinui de 2 sapt sa-l prind :)A388 G-XLEA, BAW, FRA-LHR care a trecut pe deasupra casei. A388 G-XLEA, BAW, FRA-LHR B788 VT-ANN AIR INDIA DEL-LHR A333 C-GFAF AIR CANADA , YYC-LHR A300B4 EP-IBC IRAN AIR ,IKA-LHR A333 VQ-BMX AEROFLOT SVO-LHR A388 A6-EDK EMIRATES DXB-LHR B744 G-BNLI BAW KWI-LHR in timpul unui U-turn, datorita pozitiei mele si a traseului acestuia, pare f inclinat ,in urmat poza e acelasi av ,distanta aprox fata de mine cam 4 km la o alt de 2000 m, | |
| Subiect: Re: Londra - aeronave in zbor Mar 10 Sept 2013, 12:31 | |
| stiu ca e american , am uitat sa iau detaliile de pe FR24 A333 N276AY US AIRWAYS PHL-LHR B744 G-BNLR BAW LAX-LHR B788 VT-ANM AIR INDIA DEL-LHR A333 TC-JNO TURKISH IST-LHR A388 G-XLEA BAW FRA-LHR
Ultima editare efectuata de catre shouriken in Sam 04 Oct 2014, 08:20, editata de 2 ori (Motiv : Unit 2 mesaje consecutive) | |
| | | | ronyn95ebi Airport Level
| Subiect: Re: Londra - aeronave in zbor Mier 18 Sept 2013, 14:44 | |
| rog un administrator sa modifice poza care are rezolutia gresita sau sa o stearga , o perioada a fost ok si topicul aparea la rezolutia buna la fel cand faceam si previzualizare inainte de a posta dar vad ca s-a modificat . Cand incarc pe imageshack am ales sa le faca resize la 1024*768, posibil unele poze sa nu le transforme. B744 G-VBIG VIRGIN SFO-LHR A332 OD-MEC MIDDLE EAST AIR BEY-LHR A388 A6-EEE EMIRATES DXB-LHR A388 9VSKJ SINGAPORE SIN-LHR B764 N844MH DELTA DTW-LHR | |
| | | eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Londra - aeronave in zbor Mier 18 Sept 2013, 16:20 | |
| Efect frumos la ultima... | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Londra - aeronave in zbor | |
| |
| | | | Londra - aeronave in zbor | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |