| St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) | |
|
+9metalactual Griff RwO Virusu retro Dylan gabi-737 Capt_Vio alexandru 13 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
alexandru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 211 Localizare : Singeorz-Bai Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Vin 26 Sept 2008, 19:37 | |
|
Ultima editare efectuata de catre alexandru in Vin 26 Sept 2008, 19:53, editata de 7 ori | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Vin 26 Sept 2008, 19:39 | |
| Wow ce cool e poza! Vreau si eu sa zbor cu un Tupolev 154... singura data cind am zburat a fost pe 10 Aprilie 1993 cind am plecat in Canada (Budapesta - Praga, cu CSA)... eram prea mic atunci sa pot aprecia.. | |
|
| |
Numarul mesajelor : 211 Localizare : Singeorz-Bai Data de inscriere : 19/03/2008
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Sam 27 Sept 2008, 19:07 | |
| | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Sam 27 Sept 2008, 19:44 | |
| Excelente...poze cu avioane exclusiv rusesti. Superb e acel TU-154.(RA-85770) | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Dum 28 Sept 2008, 22:58 | |
| Excelent arata zburatoarele astea rusesti, a doua ( parca ) poza cu motorul ii superba |
|
| |
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Lun 29 Sept 2008, 07:12 | |
| Stazi la ora 3:20 PM ne itoarcem pe ruta ST.Petersburg-Moscow-Munich. Voi face mai multe poze pentru ca se arata a fi vreme buna... Neaparat sa fac una si cu terminalul Pullkovo, e foarte interesant. Parca ne aflam in gara Basarab inainte de 89... Sa nu mai zic si de terminalul 2 Moscova...OH Nu trebuie sa ratez nici cabina Tu 154. Cred ca avionul cu care am venit avea mai bine de 30 ani.Foarte murdar si "julit" pe interior. In plus toate zdronganeau de numa... | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Lun 29 Sept 2008, 07:22 | |
| Faine pozele! Hotarat lucru....locul de pe hubloul caruia ai facut prima fotografie nu e.....the best spotting seat. Ma refer la faptul ca nu prea vezi nimic intre plan si motor. cred ca la Tu154 locurile din fata sunt potrivite pentru fotografii asta daca nu intri in conflict cu echipajul....la ei nu e mare lucru sa-ti spuna ca fotografiatul este interzis...as avea multe de povestit pe tema asta...dar nu se potriveste aici. | |
|
| |
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Mier 01 Oct 2008, 19:15 | |
|
Ultima editare efectuata de catre alexandru in Mier 01 Oct 2008, 20:21, editata de 19 ori | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Mier 01 Oct 2008, 19:20 | |
| Super misto pozele Alexandru. Tu-154 e unul dintre avioanele mele favorite. Arata incredibil. Ce-as vrea sa zbor si eu cu unul... Primul meu avion care am zburat cu el era un CSA Tu-154 de la Budapesta la Praga, in 1993, dar am fost prea mic sa stiu ce avion este... pacat.. acum incerc sa-mi caut un zbor doar ca sa pot zbura cu acest avion... Poate daca merg in Rusia si eu. | |
|
| |
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Mier 01 Oct 2008, 19:22 | |
| - Capt_Vio a scris:
- Super misto pozele Alexandru. Tu-154 e unul dintre avioanele mele favorite. Arata incredibil. Ce-as vrea sa zbor si eu cu unul... Primul meu avion care am zburat cu el era un CSA Tu-154 de la Budapesta la Praga, in 1993, dar am fost prea mic sa stiu ce avion este... pacat.. acum incerc sa-mi caut un zbor doar ca sa pot zbura cu acest avion... Poate daca merg in Rusia si eu.
Hehe . Stai sa pun si ceva detalii din cabina...Pacat ca nu am prins cadre si la plecare ( era un alt Tupolev ) mult ami murdar si rablagit.... zborul a fost destul de interesant, la aterizare ne-a dat ceva senzatii free fall. cred ca a avut ceva vant din spate, a fenit cu flapsuri full si motarele turate de am crezut ca explodeaza.... | |
|
| |
retro Flight Level 100
Numarul mesajelor : 156 Varsta : 50 Localizare : CRAIOVA Data de inscriere : 21/04/2008
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Mier 01 Oct 2008, 19:52 | |
| Foarte frumos Alexandru. Taramuri rosii... Mai pune te rog. Impresionant IL-86.Si Tu-134... | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Mier 01 Oct 2008, 20:36 | |
| foarte incredibil de extrem de minunat ce vad eu acolo! zici ca e paradisul atatea avioane rusesti la un loc.... IL-86 si IL-96 unu langa altul... de vis! foarte faine pozele! mai ales interiorul de TU-154!!! a da, si ce dubios arata Cessna Caravan intre atatea avioane rusesti | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Mier 01 Oct 2008, 23:18 | |
| Poze faine asa cum ne-ai obisnuit, felicitari.
Eu ma mir cum in mijlocul fostei URSS adica mama comunismului ai reusit sa pozezi "secretele" marii puteri rosii, cu detalii, in aeroport, afara, avion...
Totusi apreciez curajul de a zbura cu avioanele din fosta URSS...dupa cum sunt intretinute si rata mare de accidente. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Mier 01 Oct 2008, 23:47 | |
| Frumos frumos, dar ce comunist arata........ parca mi-ar fii frica la cat de obosit arata |
|
| |
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Joi 02 Oct 2008, 08:56 | |
| - kkk a scris:
- Frumos frumos, dar ce comunist arata........ parca mi-ar fii frica la cat de obosit arata
Imi pare rau ca nu am luat cadre cu celalalt TU la plecare, arata mult mai jalnic. Ex: plasticul de la geam era ciobit si dat cu pensula cu vopsea alba peste... Mori de ras.Cel de la intoarcere ( din poze ) arata destul de ok.... La debarcare sotia era sa cada de pe scara, aceasta fiind foarte mobila si stramba. Interesanta experienta, as mai merge odata | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Joi 02 Oct 2008, 09:23 | |
| - alexandru a scris:
- kkk a scris:
- Frumos frumos, dar ce comunist arata........ parca mi-ar fii frica la cat de obosit arata
Imi pare rau ca nu am luat cadre cu celalalt TU la plecare, arata mult mai jalnic. Ex: plasticul de la geam era ciobit si dat cu pensula cu vopsea alba peste... Mori de ras.Cel de la intoarcere ( din poze ) arata destul de ok.... La debarcare sotia era sa cada de pe scara, aceasta fiind foarte mobila si stramba. Interesanta experienta, as mai merge odata Se pare ca iti cam plac sporturile extreme duse la extrem ....... . Si totusi de picat pica 737 in Rusia si nu batranele si rablagitele TU.... |
|
| |
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Dum 05 Oct 2008, 14:57 | |
| O experienta cel putin interesanta. Cu 154 m-as da si eu, e un avion celebru, si acum 2 zile a implinit 40 de ani de la primul zbor. Totusi parca Pulkovo n-arata chiar asa de rau, cel putin in comparatie cu "minunea" de Baneasa. | |
|
| |
Griff Moderator
Numarul mesajelor : 1400 Varsta : 41 Localizare : two steps from Hell Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Dum 05 Oct 2008, 15:08 | |
| Misto TR. La vara vreau sa merg si eu in Mama Rusie la MAKS Moscova si o fuga pana in Sankt Petersburg sa vad si eu orasul. M-a amuzat faptul ca pe panourile de anunturi orasele rusesti sint scrise in chirilice, iar cele europene in litere latine. Asa am citit prima data "Berlin" - "Verlin", lol. BTW, Pulkovo e LED/ULLI nu ELLI | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Mar 07 Oct 2008, 23:29 | |
| Se simte patina timpului, atat in aeroport cat si in avioane. Parca e din alta lume, chiar este. Dar e frumos, mai ales orasul. Tare as vrea sa ajung si eu odata acolo...nu e de loc usor. Thx ! | |
|
| |
Spark Airport Level
Numarul mesajelor : 60 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Joi 09 Oct 2008, 20:03 | |
| Ce aeroporturi si avioane jalnice... ce sa le ceri... atata stiu, atata fac. Fara limba engleza si banda de bagaje in aeroport? Incredibil. | |
|
| |
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Vin 10 Oct 2008, 00:11 | |
| - Spark a scris:
- Ce aeroporturi si avioane jalnice... ce sa le ceri... atata stiu, atata fac. Fara limba engleza si banda de bagaje in aeroport? Incredibil.
era banda de bagaje dar nu mergea..... | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Vin 10 Oct 2008, 09:29 | |
| Aeroporturile poate sunt jalnice, dar la avioane trebuie sa te contrazic.Sunt niste minunatii avioanele rusesti.Acuma, ca sunt vechi si ponosite, n-ai ce face, patina timpului cum s-ar spune.Dar, dupa cum bine spunea cineva mai sus, in Rusia cand pica un avion , sigur nu e de productie locala | |
|
| |
nrares Flight Level 100
Numarul mesajelor : 102 Varsta : 54 Localizare : Cluj-Napoca RO, Crema IT Data de inscriere : 11/08/2008
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Vin 10 Oct 2008, 15:33 | |
| http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_accidents_and_incidents_involving_airliners_by_location
Russia
* Aeroflot Flight 411 crashes on take off from Sheremetyevo Airport (on July 6, 1982) * Aeroflot Flight 593 crashed into a hillside in Siberia (on March 23, 1994) * Siberia Airlines Flight 1047 crashed near Rostov on Don (August 24, 2004, terror) * Volga-AviaExpress Flight 1303 crashed in Tula Oblast (August 24, 2004, terror) * Armavia Flight 967 crashed during approach to Sochi airport (May 3, 2006) * S7 Airlines Flight 778 crashes in Irkutsk (on July 9, 2006) * A Russian Tupolev-154 passenger plane with 170 people on board crashes north of Donetsk, in eastern Ukraine (on August 22, 2006). * Aeroflot Flight 821 crashes on approach to Perm Airport en route from Moscow (on September 14, 2008). All 88 people on board were killed.
Intradevar, intre ele sunt si Airbusuri iar in 2 cazuri a fost vorba de atacuri teroriste. | |
|
| |
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Sam 11 Oct 2008, 01:36 | |
| - Spark a scris:
- Ce aeroporturi si avioane jalnice... ce sa le ceri... atata stiu, atata fac. Fara limba engleza si banda de bagaje in aeroport? Incredibil.
Ce comentariu jalnic... Pulkovo are 2 terminale, cel intern si cel international. Primul dintre ele n-a fost inca renovat. Al doilea arata bine. Si avioanele de ce sunt jalnice? Ca sunt rusesti? Crezi ca 737-urile de aceasi varsta arata mai bine sau ce? | |
|
| |
Spark Airport Level
Numarul mesajelor : 60 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) Sam 11 Oct 2008, 01:55 | |
| Avioanele nu sunt jalnice pt ca sunt rusesti (chiar daca nu-s tocmai preferatele mele), ci pt modul in care sunt ingrijite. Vopsea alba la crapaturi? Tot felul de sparturi si butoanele de deasupra capului desprinse? Or fi ele vechi, dar in curand ajung la nivelul mersului cu rata. Transportul aerian e vestit datorita confortului pe care ti-l ofera. M-ar mira daca omul obisnuit ar alege aeroflot a doua oara dupa ce a vazut avioanele pe dinauntru. Plus ca cu TU am auzit ca e o adevarata aventura sa zbori (in sensul ca simti ca se rupe la cea mai mica turbulenta). Si pe dinafara aeroportul ala seamana cu o uzina. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) | |
| |
|
| |
| St. Petersburg - Pulkovo (LED / ULLI) | |
|