Dupa cum se stie, la "Aeroportul Sirna Tariceni" a fost organizata o "Parada alternativa" la Parada oficiala de la Arcul de Triumf. Chiar daca nu am vazut patrulele de MiG-ri, am avut satisfactia sa vedem foarte bine patrula formata dintr-un Hercules si doua Spartane, care faceau zona de asteptare pe-acolo, dar si intregul program al pilotilor de aeronave ultrausoare (paramotor, motodeltaplane si avioane), ba chiar si pe parasutistul Botezatu, cu acea cupola galbena care ne face pofta. Am avut parte si de o garda de onoare formata din soldati germani ramasi din WW2, de o serbare data de elevii unei scoli din zona, dar si de trei ceaune mari de fasole cu carnati si costita. (+ vin fiert, dar eu eram la mansa lui Yankee-Echo-Tango, nu am putut profita.) Yummy!
Am recunoscut multi prieteni aviatori si ... privitori, dar vad ca nimeni nu aduce (inca) imagini pe forum. Incep eu, cu mentiunea ca lumina era destul de slaba iar eu nu stiu si nici prea am timp sa colaborez cu natura.
Garda de onoare, constituita in cinstea sosirii noastre:
Deschiderea oficiala facuta de "Bunicul" Dragos Gheorghe, Drapelul tricolor si Albert Malaxa:
Bunicul:
Dl Botezatu:
Poate ma ajuta Sebi cu numele pilotilor:
Albert Malaxa:
Paramotor, nu am aflat cine era pilotul:
Pauza de masa
Condorul pilotat de Dragos Stoicescu:
Laci Kiss pilotand avion (chiar, unde era gyro?)
Alti piloti ramasi (pentru mine) anonimi
5197 impins in parcare
Beechcraftul YR-ALX, binecunoscut
Si prietenul nostru Mami, avand, drept copilot, pe prietenul nostru Bonsai
A fost o zi frumoasa, ma bucur ca am fost prezent la aceasta ultima intalnire a anului, acum asteptam cu nerabdare viitorul sezon.