| Aeroportul Arad -Iulie 2012 | |
|
+20claudiu_ne2000 Mengelaus claudiu i gabi-737 iulianfly Skywalker ionescu63 YR-197 scorpio Griff fularU mihaiatanasie allex VicMures Voicu Richelieu Alexutz lrbc eugen Aviatia-Romaneasca 24 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Mar 24 Iul 2012, 15:52 | |
| - B773-R a scris:
- Va-ti laudat ca a sosit Wizz-ul la voi la AR , dar vad ca nu apare in poze de 1 luna de cand au inceput cursele, sau este asa de rar si la ore ciudate incat nu il surprinde nimeni?. Va bucurati ca a crescut traficul si o sa va "murdareasca" pista dar nu prea se vede in poze avioane de linie , numai private.
De venit au sa vina si poze cu Wizzul...intrebarea mea catre tine ...... oare cind vei invata a scrie corect Romaneste ? sau te numesti cumva ..." cata_124 " ? | |
|
| |
Alexutz Airport Level
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 28 Localizare : Arad-ARW-LRAR Data de inscriere : 19/02/2012
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Mar 24 Iul 2012, 18:30 | |
| - B773-R a scris:
- vad ca nu apare in poze de 1 luna de cand au inceput cursele
Domnul B773-R uitati-va pe prima pagina a acestei luni si o sa vedeti poze cu Wizz puse chiar de mine...sau va place sa reprosati... | |
|
| |
B773-R Airport Level
Numarul mesajelor : 51 Varsta : 48 Localizare : Bals Data de inscriere : 10/05/2012
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Mar 24 Iul 2012, 19:20 | |
| - Alexutz a scris:
- B773-R a scris:
- vad ca nu apare in poze de 1 luna de cand au inceput cursele
Domnul B773-R uitati-va pe prima pagina a acestei luni si o sa vedeti poze cu Wizz puse chiar de mine...sau va place sa reprosati... Am vazut prima si ultima poza,defapt 2 alea sunt singurele existente, si ma gandeam ca este prea putin. | |
|
| |
B773-R Airport Level
Numarul mesajelor : 51 Varsta : 48 Localizare : Bals Data de inscriere : 10/05/2012
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Mar 24 Iul 2012, 19:25 | |
| - Voicu a scris:
- B773-R a scris:
- Va-ti laudat ca a sosit Wizz-ul la voi la AR , dar vad ca nu apare in poze de 1 luna de cand au inceput cursele, sau este asa de rar si la ore ciudate incat nu il surprinde nimeni?. Va bucurati ca a crescut traficul si o sa va "murdareasca" pista dar nu prea se vede in poze avioane de linie , numai private.
De venit au sa vina si poze cu Wizzul...intrebarea mea catre tine ...... oare cind vei invata a scrie corect Romaneste ? sau te numesti cumva ..." cata_124 " ? Eu am un defect la maini si tastez cateodata aiurea rau de tot, nu stiu ce draq am de tastez asa si eu ma mir cateodata, dau space inainte sa fie nevoie sau cateodata nu apas bine tastele si fac unelee semne aiurea, si nu citesc de foarte multe ori ce scriu inainte sa postez, incerc sa remediez pe cat posibil dar asta este.Ma grabesc sa postez si nu stiu de ce, si nu sunt atent si nu recitesc ce scriu, si nu vad care ar fi problema daca cineva este m-ai slab pregatit si de ce trebuie sa jigniti pe cei care nu stiu sa scrie bine cum trebuie,care este problema voastra in final?.Sau trebuie toata lumea sa fie desteapta in tara asta, daca unu este m-ai destept si altu m-ai prost care e problema Voicule? | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Mar 24 Iul 2012, 19:55 | |
| Tocmai ce Voicu a postat ceva extraordinar, o raritate absoluta in Romania si tu B7773-R te plangi ca iti lipseste Wizzul??? Uita-te la CLJ unde in aproape fiecare zi este minimum un 320 WIZZ. Faptul ca cineva a sesizat ca stai prost la limba romana nu e o jignire ci o realitate pe care trebuie sa o iei ca atare...Nu suntem un forum de profesori universitari si academicieni, dar cel putin ne exprimam corect in limba noastra. Felicitari Voicule, raritatea asta chiar merita multe poze | |
|
| |
Vreauinaer Flight Level 100
Numarul mesajelor : 149 Varsta : 45 Localizare : Brasov Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: M-am cam saturat Mar 24 Iul 2012, 20:50 | |
| Eu unul m-am cam saturat de astfel de personaje. Sau, mai exact spus, M-AM SATURAT!!!!!!!!
A te exprima corect in limba romana nu tine de educatie (in sensul de scoala) sau de prost/destept, tine de bunul simt al fiecaruia. Eu unul am facut gramatica pana in clasa a 8-a si as putea spune ca ma descurc destul de bine.
Nu stiu cum se face ca apare din cand in cand un astfel de "forumist" care strica toata buna-dispozitie. Adica avem ditai Mi-26 si facem critici ca nu sunt wizz. De cel mult 2 bani.
Imi pare rau ca iar scriu mesaje nervoase si va rog pe voi, moderatori si admini, sa faceti ceva. Va mai rog sa stergeti si mesajul acesta cu prima ocazie, e cam poluant si imi cer scuze pentru el.
Numai bune, Sorin | |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Mar 24 Iul 2012, 22:27 | |
| - B773-R a scris:
- Eu am un defect la maini si tastez cateodata aiurea rau de tot, nu stiu ce draq am de tastez asa si eu ma mir cateodata, dau space inainte sa fie nevoie sau cateodata nu apas bine tastele si fac unelee semne aiurea, si nu citesc de foarte multe ori ce scriu inainte sa postez, incerc sa remediez pe cat posibil dar asta este.Ma grabesc sa postez si nu stiu de ce, si nu sunt atent si nu recitesc ce scriu, si nu vad care ar fi problema daca cineva este m-ai slab pregatit si de ce trebuie sa jigniti pe cei care nu stiu sa scrie bine cum trebuie,care este problema voastra in final?.Sau trebuie toata lumea sa fie desteapta in tara asta, daca unu este m-ai destept si altu m-ai prost care e problema Voicule?
B773-R Daca defectul de la maini de care vorbesti , este o problema medicala , imi pare rau , dar asta nu inseamna ca nu poti reciti si de 3 sau 4 ori ceea ce ai scris pentru a vedea daca sunt sau nu greseli de exprimare . Nu stiu de ce este nevoie de atita graba , este timp ,sa recitesti ceea ce ai scris. Eu nu cred ca am jignit pe nimeni in ceea ce am scris , ti-am atras atentia ca ai scris ceva gresit , deoarece noi , moderatorii ne-am saturat sa-ti tot corectam greselile gramaticale si punctuatie din fiecare postare a ta. ( vezi numai corecturile facute de shouriken in ultimul timp ) Nu e vorba de cine este mai destept si cine este mai putin destept. Este vorba in primul rind de respectul fata de tine si fata de cititorii acestui forum . “In final” , asa cum zici tu mai sus , este problema noastra a moderatorilor ca acest forum sa fie cit se poate de " curat "... si o sa facem tot posibilul sa-l mentinem “ curat “. eu am incheiat discutiile pe aceasta tema , aceasta pagina fiind dedicata pozelor de la Arad . Voicu
Ultima editare efectuata de catre Voicu in Mier 25 Iul 2012, 09:15, editata de 1 ori | |
|
| |
mariusoctavian1 Membru activ
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/04/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Mier 25 Iul 2012, 05:33 | |
| - Voicu a scris:
- B773-R a scris:
- Eu am un defect la maini si tastez cateodata aiurea rau de tot, nu stiu ce draq am de tastez asa si eu ma mir cateodata, dau space inainte sa fie nevoie sau cateodata nu apas bine tastele si fac unelee semne aiurea, si nu citesc de foarte multe ori ce scriu inainte sa postez, incerc sa remediez pe cat posibil dar asta este.Ma grabesc sa postez si nu stiu de ce, si nu sunt atent si nu recitesc ce scriu, si nu vad care ar fi problema daca cineva este m-ai slab pregatit si de ce trebuie sa jigniti pe cei care nu stiu sa scrie bine cum trebuie,care este problema voastra in final?.Sau trebuie toata lumea sa fie desteapta in tara asta, daca unu este m-ai destept si altu m-ai prost care e problema Voicule?
B773-R Daca defectul de la maini de care vorbesti , este o problema medicala , i-mi pare rau , dar asta nu inseamna ca nu poti reciti si de 3 sau 4 ori ceea ce a scris pentru a vedea daca sunt sau nu greseli de exprimare . Nu stiu de ce este nevoie de atita graba , este timp ,sa recitesti ceea ce ai scris. Eu nu cred ca am jignit pe nimeni in ceea ce am scris , ti-am atras atentia ca ai scris ceva gresit , deoarece noi , moderatorii ne-am saturat sa-ti tot corectam greselile gramaticale si punctuatie din fiecare postare a ta. ( vezi numai corecturile facute de shouriken in ultimul timp ) Nu e vorba de cine este mai destept si cine este mai putin destept. Este vorba in primul rind de respectul fata de tine si fata de cititorii acestui forum . “In final” , asa cum zici tu mai sus , este problema noastra a moderatorilor ca acest forum sa fie cit se poate de " curat "...si o sa facem tot posibilul sa-l mentinem “ curat “. eu am incheiat discutiile pe aceasta tema , aceasta pagina fiind dedicata pozelor de la Arad .
Voicu
| |
|
| |
Voicu Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Mier 25 Iul 2012, 09:27 | |
| | |
|
| |
YR-SND Flight Level 300
Numarul mesajelor : 321 Varsta : 33 Localizare : Tmisoara Data de inscriere : 13/12/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Mier 25 Iul 2012, 11:44 | |
| Urias mai poate fi... | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Mier 25 Iul 2012, 16:01 | |
| Si foarte zgomotos... | |
|
| |
Voicu Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Sam 28 Iul 2012, 13:16 | |
| | |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Sam 28 Iul 2012, 13:19 | |
| Asa Voicule, fa oamenii fericiti si da-le Wizz! | |
|
| |
Voicu Moderator
| |
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Sam 28 Iul 2012, 20:36 | |
| Foarte fain a iest decolarea, din capatul celalalt al pistei... | |
|
| |
Voicu Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 Lun 30 Iul 2012, 10:13 | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aeroportul Arad -Iulie 2012 | |
| |
|
| |
| Aeroportul Arad -Iulie 2012 | |
|