Pe 1 si 10 aprilie am petrecut cateva ore la aeroportul Panama City. Am ajuns acolo cu KLM MD11 de la AMS dupa 11 ore de zbor. Din terminal am putut face niste poze doar prin geam, asa ca pozele lasa de dorit. Totusi am incarcat mai multe, chiar daca se aseamana, fiind totusi un aeroport destul de rar vazut pe la noi.
A319 Avianca
Copa este cea mai mare si prezenta linie aeriana din Panama, membra Sky Team. Opereaza cu B737 si Emb
Cu un Embraer ca aici in poza am zburat mai deparde la MDE
Destinatii
Spre Europa opereaza direct numai KLM (MD 11)si Iberia (A 343)
My ride back to AMS MD 11, PH-KCA
La dus am sosit de la AMS cu MD 11, PH-KCG
Funny name
Temperaturile peste de 30 de grade si umiditate mare
Shopping prin terminal
Highlight pt mine B 732 Venezolana
In general aeroportul este destul de plin si mai de moda veche, cu o mocheta murdara, destul de old style pe jos. Scaunele din fata portilor de imbarcare sunt deasemenea dintr-un material textil destul de murdar. Am preferat sa stau in picioare sau sa ma plimb in loc sa ma asez. In rest erau zone de free Wi Fi si cu prize pt incarcarea telefoanelor mobile sau pentru laptops. Pentru a ajunge la Medellin in Columbia, Panama e mult mai convenabil (50 min de zbor) si mai usor de tranzitat decat Bogota, unde cei de acolo sunt extrem de obsedati cu controale exagerate. La intoarcere am stat cateva zile in Panama si sper ca in curand sa va pot prezenta si un trip report.