| Red Bull Air Race Budapest 2008 | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Red Bull Air Race Budapest 2008 Dum 31 Aug 2008, 21:55 | |
| Salutare, Cateva imagini de la eveniment, surprinse asa cum m-am priceput. Echipament foto - Canon EOS 450 D / Canon EF 75-300 III USM. Ganduri bune, mack Malev Show - Lisunov Li-2 si B-737 Red Bull Cobra Elicopterul "video" MBB BO-105 Avioane "de curse" Edge 540 starul local demonstratie Extra 300 in afara concursului in cursa | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Red Bull Air Race Budapest 2008 Lun 01 Sept 2008, 09:35 | |
| Eu zic ca te-ai priceput bine . Frumos fundalul imaginilor, in special cea cu cladirea parlamentului - avionasul cu reclama TUI. | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Red Bull Air Race Budapest 2008 Lun 01 Sept 2008, 10:27 | |
| F tari poze Mack !
cred ca a fost beton la redbull, imi pare f rau ca n-am ajuns si eu pe acolo. Dar imi par bine ca ne-am cunoscut la kecskemet, poate ne mai vdem la evenimente de astea.
ai mana buna si poze excelent, la mai multe ! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Red Bull Air Race Budapest 2008 Lun 01 Sept 2008, 13:09 | |
| Foarte frumoase unghiurile, intr-adevar. Ai si mana si ochi de fotograf. Super poze!!! |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Red Bull Air Race Budapest 2008 Lun 01 Sept 2008, 15:47 | |
| Superbe poze, pacat ca nu am reusit sa ajung acolo, desi nu eram prea departe...Cred ca mai ai, asa ca puneee. | |
|
| |
ovidiu51 Membru activ
Numarul mesajelor : 1170 Varsta : 73 Localizare : Constanta (LRCK - CND) Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Red Bull Air Race Budapest 2008 Lun 01 Sept 2008, 17:00 | |
| Super pozele, Jurgis Kairys sau Zoltan Veres au fost cumva printre concurenti? | |
|
| |
propellerdream Flight Level 400
Numarul mesajelor : 622 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Red Bull Air Race Budapest 2008 Lun 01 Sept 2008, 17:18 | |
| Am fost la Budapesta in ziua competitiei. Am facut o gramade de poze. Nu toate grozave, ca nu sunt foarte experimentat in fotografierea obiectelor in miscare atat de rapida ca avioanele din competitie dar nici SONY F828 nu e o scula atat de performanta incat sa scoata capodopere in conditiile de lumina si distanta de pe Dunare. Iata mai jos o selectie din productia obtinuta acolo. Tribunele oficiale si turnul de control demontabil. TWR Barjele militare cu portile desumflate se pregatesc sa plece "in larg" ca sa se aseze pe pozitie. Bannerele sponsorilor sunt la locul lor. Podiumul in asteptare. Barjele pe pozitii. Circuitul incepe sa capete forma consacrata. Prima zburatoare isi face aparitia. Cu o esarfa tricolora care marcheaza deschiderea evenimentului aviatic. Si apoi un elicopter pavoazat ungureste. Apoi a inceput parada Malev. Mai intai un Li-2 restaurat. Superb exemplar! Apoi un 737 s-a dat in spectacol la joasa inaltime, peste podul cu lanturi, deasupra Dunarii, in fata Parlamentului, urcand din nou deasupra Insulei Margareta. Prima trecere: Agitatie in staff-ul tehnic. Toata lumea se straduieste sa respecte timing-ul. Ceva imposibil in .ro... Elicopterul Red Bull transporta oficiali de la Aeroport la Circuit, aterizand pe heliportul plutitor improvizat pe niste barje.
Ultima editare efectuata de catre propellerdream in Lun 01 Sept 2008, 17:42, editata de 1 ori | |
|
| |
Numarul mesajelor : 622 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
| Subiect: Re: Red Bull Air Race Budapest 2008 Lun 01 Sept 2008, 17:40 | |
| | |
|
| |
mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Re: Red Bull Air Race Budapest 2008 Lun 01 Sept 2008, 18:28 | |
| - ovidiu51 a scris:
- Super pozele, Jurgis Kairys sau Zoltan Veres au fost cumva printre concurenti?
Salut, Multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase; momentan nu sunt entuziasmat de rezultatele obtinute cu canon-ul, are sa mai treaca ceva timp pana am sa ating performante semnificative. Cat despre intrebare, nici unul din "asii" mentionati nu participa la Red Bull Air Race; Zoltan Veres este client Aero GP iar Jurgis Kairys mai are de asteptat pana se inventeaza o competitie pentru el ... La etapa maghiara a Red Bull Air Race de anul trecut, Veres a efectuat o demonstratie in afara concursului... in stilul binecunoscut. Ganduri bune, mack | |
|
| |
| Subiect: Re: Red Bull Air Race Budapest 2008 Lun 01 Sept 2008, 19:04 | |
| Apoi a inceput competitia. Elicopterul a luat cateva cadre cu publicul entuziast, a facut ultimele verificari deasupra luciului de apa si sa retras. Pentru inceput au alergat cei care au obtinut ultimele 4 locuri la calificari. Cel care a scos cel mai bun timp in aceasta intrecere castiga 1 punct in campionat. De aceea cursa se numea Point One. Apoi au alergat ceilalti, care au obtinut primele 8 pozitii. Dintre ei au ramas 4. Ultimii 2 au concurat pentru pozitiile 3-4 iar primii2 pentru 1-2. Rezultatul final a fost: 1. H. Arch AUT Edge 540 2. S. Jones GBR Edge 540 3. P. Bonhomme GBR Edge 540 4. M. Mangold USA Edge 540 5. P. Besenyei HUN Edge 540 6. N. Lamb GBR MXS 7. A. Maclean ESP MXS 8. M. Goulian USA Edge 540 9. S. Rakhmanin RUS Edge 540 10. N. Ivanoff FRA Extra 300SR 11. G. Dell RSA Edge 540 12. K. Chambliss USA Edge 540 Si iata cam care a fost atmosfera: Un mic incident: unul dintre concurenti a retezat o poarta. Echipele de interventie remediaza extrem de rapid problema iar cursa continua. Doi spotter-i de un antipatic renume erau in actiune la tribuna VIP... la banii lor si ai matusii... si-au permis costurile indecente ale fitzei de a sta acolo. Batalia pentru puncte se incinge: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Red Bull Air Race Budapest 2008 | |
| |
|
| |
| Red Bull Air Race Budapest 2008 | |
|