Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
Subiect: Hajduszoboszlo (- / LHHO) Mier 27 Aug 2008, 22:11
Am fost in concediu saptamana trecuta in celebra statiune a vecinilor nostri si spre fericirea mea chiar peste drum de strand se afla aeroclubul! Am avut deosebita placere sa zbor acolo cu un Apollo Fox si un pilot deosebit de simpatic si pritenos. M-a luat la zbor si m-a lasat sa-i pilotez jucaria cu toate ca un zbor de agrement costa pentru turisti 60000 forinti (vreo 1000 RON!). Dupa zbor nici n-am stiut cum sa-i multumesc insa el mi-a spus zambind: "Romanian pilots, hungarian pilots,german pilots, all pilots are family" Am ramas deosebit de placut surprins de cata activitate aveau acolo, zbor aproape non stop cu toata tehnica din dotare, plus cativa proprietari de planoare care veneau cu remorca si se aruncau sus. Aveau in hangar chiar si doua duble IS-28 iar Apollo cu care am zburat avea motorul, elicea si jumate din aparatura de bord de la IS-28 M2!
Am postat aici si nu la trip reports ca poate mai merg si altii pe acolo, tinand cont ca era plin de romani!
Apollo Fox cu care am zburat
In hangar se poate vedea in dreapta, pe remorca, un IS-28 B2
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
Da' au ceva scule pe acolo! Avioanele erau ale aeroclubului sau particulare? Nu ma refer desigur la An-2...sau cine stie? E misto ideea cu "zebra" cocotata pe stalp La noi nu cred ca am vazut asa ceva....
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007