b738 Airport Level
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/02/2011
| Subiect: Recomandari de jocuri de airline management? Vin 21 Oct 2011, 19:07 | |
| Salutare, Dupa cum probabil ati inteles din titlul subiectului, v-as ruga daca ati putea sa-mi recomandati cateva titluri de jocuri de management aerian. Nu sunt interesat de simulatoare, pentru ca deja le-am cam "fumat", acum vreau sa trec la nivelul urmator, de la "pilot" la "manager" Am dat o cautare pe google si nu pot sa zic ca am gasit prea multe variante. Eu caut un joc care sa nu fie prea scump (de preferat chiar gratis - sunt unii developeri care dau gratis spre testare) si sa nu fie nici prea complicat, sa nu intre prea mult in detalii, deoarece imi cam prind urechile, vreau sa o iau ca la scoala, sa invat pe parcurs. Asadar daca aveti ceva recomandari v-as fi mai mult decat recunoscator! Cer senin! | |
|
Bestian Flight Level 200
Numarul mesajelor : 205 Varsta : 50 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 01/11/2009
| Subiect: Re: Recomandari de jocuri de airline management? Vin 21 Oct 2011, 21:06 | |
| Recomand cu mare placere AirHauler. | |
|
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
| Subiect: Re: Recomandari de jocuri de airline management? Sam 22 Oct 2011, 19:02 | |
| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Recomandari de jocuri de airline management? | |
| |
|