| Manchester Airport -Runway Visitor Park | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
nbk!ll3r Airport Level
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 41 Localizare : South-west UK Data de inscriere : 22/08/2011
| Subiect: Manchester Airport -Runway Visitor Park Joi 29 Sept 2011, 15:10 | |
| | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| |
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Manchester Airport -Runway Visitor Park Joi 29 Sept 2011, 16:07 | |
| Super! Ce bine arata culorile de la BMI. Cred ca e cel mai frumos paint scheme care l-am vazut pana acum.
Mersi de poze... | |
|
| |
GAC Flight Level 400
Numarul mesajelor : 967 Varsta : 48 Localizare : Wuppertal Data de inscriere : 16/07/2010
| Subiect: Re: Manchester Airport -Runway Visitor Park Joi 29 Sept 2011, 16:54 | |
| nice pix! chiar ai si ceva heavy acolo gen jumbo de la virgin! f frumos aranjamentul pt spotteri! arata f curat si ingrijit! in cam cate ore ai prins capturile astea? | |
|
| |
Griff Moderator
Numarul mesajelor : 1400 Varsta : 41 Localizare : two steps from Hell Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: Manchester Airport -Runway Visitor Park Joi 29 Sept 2011, 17:17 | |
| Fabulos! Felicitari ptr poze. | |
|
| |
nbk!ll3r Airport Level
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 41 Localizare : South-west UK Data de inscriere : 22/08/2011
| Subiect: Re: Manchester Airport -Runway Visitor Park Joi 29 Sept 2011, 17:42 | |
| - GAC a scris:
- nice pix! chiar ai si ceva heavy acolo gen jumbo de la virgin! f frumos aranjamentul pt spotteri! arata f curat si ingrijit!
in cam cate ore ai prins capturile astea? Traficul e destul de aglomerat..nu se compara cu Heathrow dar oricum ai ce face, activitate la aproximativ 2-4 minute. Ce vezi aici e doar o mica parte pentru ca Monarch domina traficul...cred k am prins cel putin 20, dar in total am stat aproximativ 3 ore cred. Locul arata superb, e foarte bine ingrijit si pentru multi e o ocazie de evadare, mai ales in weekend. Englezii iubesc activitatile in aer liber. In hangarul din spate puteti sa ghiciti ce se vede, iar daca nu o sa urmeze un topic separat. | |
|
| |
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Re: Manchester Airport -Runway Visitor Park Joi 29 Sept 2011, 17:54 | |
| - Citat :
- In hangarul din spate puteti sa ghiciti ce se vede, iar daca nu o sa urmeze un topic separat.
G-BOAC-u? | |
|
| |
nbk!ll3r Airport Level
| Subiect: Re: Manchester Airport -Runway Visitor Park Joi 29 Sept 2011, 18:24 | |
| - gaudi a scris:
-
- Citat :
- In hangarul din spate puteti sa ghiciti ce se vede, iar daca nu o sa urmeze un topic separat.
G-BOAC-u? Exact..din prima. sa caut sa vad daca a fost vreun topic p aici daca nu prob k o sa postez mai pe seara. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Manchester Airport -Runway Visitor Park | |
| |
|
| |
| Manchester Airport -Runway Visitor Park | |
|