| Viata controlorului de trafic aerian (OTP) | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
b738 Airport Level
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/02/2011
| Subiect: Viata controlorului de trafic aerian (OTP) Lun 01 Aug 2011, 16:16 | |
| Buna ziua,
Un filmulet interesant pe care l-am gasit, referitor la viata ATC de pe aeroportul Otopeni:
https://www.youtube.com/watch?v=QBWdjyd51pY
Imi cer scuze daca a fost deja postat, am cautat pe forum si nu am gasit sa fi fost postat inainte. | |
|
| |
loplo Fotograf
Numarul mesajelor : 911 Varsta : 45 Localizare : EDDK Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: Viata controlorului de trafic aerian (OTP) Mar 02 Aug 2011, 13:51 | |
| Este interesant filmul, ii prezinta pe cei pe care ii cunoastem (unii) doar dupa voce. Mi se pare ciudat faptul ca in TWR se fumeaza. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Viata controlorului de trafic aerian (OTP) Mar 02 Aug 2011, 15:10 | |
| Dragut, gen documentar Discovery, mi-a placut sa-l urmaresc. | |
|
| |
b738 Airport Level
Numarul mesajelor : 13 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 16/02/2011
| Subiect: Re: Viata controlorului de trafic aerian (OTP) Mar 02 Aug 2011, 20:19 | |
| Legat de fumatul in TWR, probabil ca toti sunt fumatori, datorita muncii stresante asa ca probabil nu-i deranjeaza. Plus ca in acest job nu poti sa iei pauza de fumat oricand vrei...
Mi se pare interesant cum insista pe stresul muncii si responsabilitatea uriasa pe care o au. Acum nu vreu sa le fur din importanta pentru ca ii respect pentru ceea ce fac si mi se pare ca au un job solicitant, dar pe de alta parte stim cu totii ca in afara de unele momente cand situatia poate deveni usor panicata si se ingramadesc multe avioane sa aterizeze, in 90% din timp nu e asa mare trafic.
Am mai gasit un filmulet cu un Ground de pe JFK care se chinuie sa aranjeze avioanele neastamparate care sunt imprastiate peste tot. Nu stiu ce s-ar face unul din controlorii nostri de pe OTP intr-o situatie ca asta:
https://www.youtube.com/watch?v=eyO-bWGxWBU | |
|
| |
Dumitru Fabian Flight Level 100
Numarul mesajelor : 125 Varsta : 27 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2010
| Subiect: Re: Viata controlorului de trafic aerian (OTP) Mar 02 Aug 2011, 23:06 | |
| | |
|
| |
horia Flight Level 200
Numarul mesajelor : 255 Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Viata controlorului de trafic aerian (OTP) Mier 03 Aug 2011, 00:00 | |
| Pacat ca nu apara faza cu: Ohh, Sorry!! | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Viata controlorului de trafic aerian (OTP) Mier 03 Aug 2011, 01:11 | |
| - horia a scris:
- Pacat ca nu apara faza cu: Ohh, Sorry!!
Pentru ce vroiai sa o vezi? Eu zic in primul rand sa apreciem munca celor care au facut un lucru asa frumos, despre o asa meserie frumoasa. Foarte interesant "documentarul" (cum a zis Mangelaus). Multumim realizatorilor! Si mai asteptam si altele. ALecsu`
Ultima editare efectuata de catre Alex_tm in Mier 03 Aug 2011, 01:15, editata de 3 ori (Motiv : Corectat textul) | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Viata controlorului de trafic aerian (OTP) Mier 03 Aug 2011, 08:18 | |
| - horia a scris:
- Pacat ca nu apara faza cu: Ohh, Sorry!!
Daca intentionati sa continuati in directia asta subiectul va fi inchis. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Viata controlorului de trafic aerian (OTP) | |
| |
|
| |
| Viata controlorului de trafic aerian (OTP) | |
|