ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Lyvyoo
Airport Level
Airport Level

Numarul mesajelor : 53
Data de inscriere : 17/04/2008

Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime Empty
MesajSubiect: Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime   Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime EmptyVin 22 Aug 2008, 12:32

Asa ar fi sunat stirea daca era data pe ProTV....... Very Happy
In alta ordine de idei, s eintampla si la case mai mari sa lovesti masini pe pista. Cel mia recent exemplu:
"O aeronava Airbus care venea de la Teheran si care apartine companiei Lufthansa, cu 236 de persoane la bord, a accidentat un autobuz stationat pe aeroportul din Frankfurt.

Accidentul nu a avut nicio victima, au precizat responsabilii aeroportului."

Sursa: Capital
Sus In jos
Eurofighter
Membru activ
Eurofighter

Numarul mesajelor : 738
Varsta : 41
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 15/03/2008

MesajSubiect: Re: Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime   Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime EmptyVin 22 Aug 2008, 12:37

sa fi ajuns autobuzul tocmai pe pista?
cam ciudat
cel mai probabil a fost pe platforma
eventual l-a lovit cu un cap de plan, ca nu cred eu ca era pilotul atat de dobitoc incat sa dea peste el cu botul
Sus In jos
ovidiu51
Membru activ
ovidiu51

Numarul mesajelor : 1170
Varsta : 73
Localizare : Constanta (LRCK - CND)
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime   Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime EmptyMier 27 Aug 2008, 22:58

Hai sa fim seriosi, avionul a suferit impactul pe caile de rulaj, in nici un caz pe pista. De regula soferii de autobuze incearca sa dubleze avioanele pe caile de rulaj si de aici apar necazurile. La H. Coanda am fost pasagerul unui auobuz care nu s-a lasat pana a depasit un 318 de la Tarom
Sus In jos
aegean
Membru activ
aegean

Numarul mesajelor : 852
Varsta : 44
Localizare : LEMD
Data de inscriere : 29/12/2007

MesajSubiect: Re: Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime   Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime EmptyJoi 28 Aug 2008, 10:02

ovidiu51 a scris:
De regula soferii de autobuze incearca sa dubleze avioanele pe caile de rulaj si de aici apar necazurile. La H. Coanda am fost pasagerul unui auobuz care nu s-a lasat pana a depasit un 318 de la Tarom

He,he-te-am batut ovidiule! Wink Autobuzul nost s-a luat la intrecere cu 738 de la KLM.Noroc cu pilotu' olandez (probabil)care era om cu scaun la cap,iar noi rezistenti la manevre intempestive,ca ajunsesem la vreo 2G in viraj!
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: Re: Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime   Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime EmptyJoi 28 Aug 2008, 10:52

Fratele meu da pe aeroporturi se circula doar cu pedala la fund sau vreau sa vada cate victime pot sa rezulte dintr-un accident de autobuz pe pista?????? confused
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime   Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime Empty

Sus In jos

Avion Lufthansa la un pas de catastrofa - 236 potentiale victime
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Un avion cu 245 de pasageri, la un pas de catastrofa
» EXERCITIU: "Catastrofă aviatică în Prahova! Un avion cu pasageri a aterizat forţat pe câmp"
» Catastrofa aeriana evitata in ultimul moment in China
» Aterizare de urgenta la Budapesta a unui avion al companiei Lufthansa
» Lufthansa infiinteaza Lufthansa Italia

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Stiri din aviatie - Aviation News-
Mergi direct la: