ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Rosvertol seeks Algeria Mi-28 export deal

In jos 
AutorMesaj
cipi_TM
Membru activ
cipi_TM

Numarul mesajelor : 1409
Varsta : 43
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 04/10/2008

Rosvertol seeks Algeria Mi-28 export deal Empty
MesajSubiect: Rosvertol seeks Algeria Mi-28 export deal   Rosvertol seeks Algeria Mi-28 export deal EmptyMier 08 Iun 2011, 09:44

Titlu: Rosvertol seeks Algeria Mi-28 export deal
Sursa: http://en.rian.ru/mlitary_news/20110606/164469341.html
Autor: RIA Novosti, Skrinnikov
Data: 06.06.2011

Citat :

Rosvertol seeks Algeria Mi-28 export deal 162614507
Mi-28NE

Russia's Rosvertol attack helicopter producer said on Monday it is in talks with Algeria over exports of its Mi-28NE for delivery from 2012-2017.

"A commercial proposal has already been sent [to Algiers] and discussions will begin this year," Rosvertol General Director Boris Slyusar said. "We hope to sign a contract for delivery in 2012-2017."

Rosvertol is the attack helicopter arm of the state-owned Russian Helicopters holding company.

If successful, the deal will be the second export sale of the night-capable Mi-28NE, which is currently being introduced to the Russian armed forces. Venezuela ordered ten Mi-28s in 2010, but they have not yet been delivered.

The Mi-28NE is a two-seat dedicated attack helicopter, equipped with a mast-mounted millimeter-wave fire control radar and advanced night vision optical systems.

The machine is armed with the Ataka anti-armor missile system.

Algeria already operates the Mi-25, an export derivative of the Russian forces Mi-24 attack helicopter.

ROSTOV-ON-DON, June 6, (RIA Novosti)
Sus In jos

Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Boeing seeks Southwest’s input on narrowbody plans
» India Seeks 3 More Airborne Early Warning And Control Systems (AWACS) From Israel Aerospace Industri
» Aerostar Festival va fi fabricat in Algeria
» Oficial: Delta Air Lines si Northwest Airlines au fuzionat
» Israel to sign deal for three C-130Js [en]

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: DIVERSE/OFF-TOPIC :: Stiri din aviatie - Aviation News-
Mergi direct la: