ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Billund (BLL / EKBI)

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
adrian deva
Airport Level
Airport Level
adrian deva

Numarul mesajelor : 30
Varsta : 44
Localizare : Deva
Data de inscriere : 20/09/2009

Billund (BLL / EKBI) Empty
MesajSubiect: Billund (BLL / EKBI)   Billund (BLL / EKBI) EmptyMier 11 Mai 2011, 13:35

Aeroportul Billund este situat in peninsula Jutland la 2 kilometri de celebrul parc de distractii Legoland. Se pare ca este al doilea aeroport ca numar de pasageri in Danemarca, parcul de distractii atrage ca un magnet atat turistii si odata cu ei si companiile aeriene, sau poate viceversa. Fotografiile sunt realizate cu o sapuniera asa ca calitatea lasa de dorit. Este un loc bun pentru spotteri dar timpul petrecut de mine in Billund a fost scurt, iar cu o sapuniera nu poti sa scoti foarte mult cand fotografiezi avioane la aterizare sau decolare. Ma bucur ca deschid un nou aeroport pe acest site, probabil alti spotteri vor ajunge in Billund si vor realiza fotografii si cu aeronave.

Billund (BLL / EKBI) P4280836
Billund (BLL / EKBI) P4280826
Billund (BLL / EKBI) P4280827
Billund (BLL / EKBI) P4280837
Billund (BLL / EKBI) P4280835
Billund (BLL / EKBI) P4280833
Billund (BLL / EKBI) P4280830
Billund (BLL / EKBI) P4280821
Billund (BLL / EKBI) P4280794
Billund (BLL / EKBI) P4280813
Sus In jos
flight
Flight Level 300
Flight Level 300
flight

Numarul mesajelor : 313
Varsta : 43
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 04/02/2010

MesajSubiect: Re: Billund (BLL / EKBI)   Billund (BLL / EKBI) EmptyMier 11 Mai 2011, 22:13

Nu ai surprins nici o pasare?
Sus In jos
http://www.lukair.webs.com
adrian deva
Airport Level
Airport Level
adrian deva

Numarul mesajelor : 30
Varsta : 44
Localizare : Deva
Data de inscriere : 20/09/2009

MesajSubiect: Re: Billund (BLL / EKBI)   Billund (BLL / EKBI) EmptyJoi 12 Mai 2011, 12:49

In timpul scurt petrecut de mine aproximativ o ora am capturat doua avioane un KLM si un Primera dar din pacate le-am auzit prea tarziu venind, pana am deschis sapuniera mea Olympus X43, pana am pus zoomul avioanele au trecut iar calitatea lasa mult de dorit, plus ca la zoomul maxim mi-a tremurat mana (nu din cauza Carlsberg-ului!). totusi atasez o fotografie, dar nu stiu absolut nimic de avion pare B737.
Billund (BLL / EKBI) P4280819bis
Sus In jos
flight
Flight Level 300
Flight Level 300
flight

Numarul mesajelor : 313
Varsta : 43
Localizare : Targoviste
Data de inscriere : 04/02/2010

MesajSubiect: Re: Billund (BLL / EKBI)   Billund (BLL / EKBI) EmptyJoi 12 Mai 2011, 23:41

Este bine si asa.Mersi!
Sus In jos
http://www.lukair.webs.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Billund (BLL / EKBI)   Billund (BLL / EKBI) Empty

Sus In jos

Billund (BLL / EKBI)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeroporturi din strainatate - Airports outside Romania :: Europa de Nord-
Mergi direct la: