Numarul mesajelor : 347 Varsta : 53 Localizare : Snagov - Ilfov Data de inscriere : 10/02/2009
Subiect: Lacul Morii Lun 09 Mai 2011, 12:29
@Croko: Daaaaaa.... Tragi omu' in poza si dupa aia zici: "Imi pare rau ca nu ne-am intalnit"
Poate ai venit tu cu telescopul si trageai de vis-a-vis! Adevarul e ca sunt 2 cu barba da' eu n-am sapca.
Spor... si ne vedem in viitor
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
Subiect: Re: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Lun 09 Mai 2011, 13:06
Foarte frumose baieti! @Vlad: a treia cu Petrel-ul vazut din spate e crima si pedeapsa! Multe de pe aici merita urcate pe site-uri. Deja am vazut ca pe Photoavia, Doctorul a "aruncat" cateva! Mai asteptam!
gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
Subiect: Re: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Lun 09 Mai 2011, 13:52
Imagini de pe casca motoparapantistului Andrei Holca in timpul mitingului
Eich Airport Level
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 20/07/2009
Subiect: Re: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Lun 09 Mai 2011, 22:13
Cateva din ale mele:
codrutz Fotograf
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/08/2008
Subiect: Re: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Mar 10 Mai 2011, 00:20
Si bucatile mele
Tura asta aparatul meu a fost ocupat cu trebi mai importante nitel, un proiect platit, asa ca m-am prezentat cu oloaga secundara marca 50D. Ergo.. scuze de calitate. Iar plafonul luminat din spate nu a ajutat cu nimic.
Ma gandesc, la miting-urile viitoare de anul acesta, ar fi bine sa ne strangem inainte nitel sa dam ceva de pomana si sa aprindem niste lumanari, poate primim niste soare. Eventual, daca vreun coleg are in kitul foto un copil blond carliontat care stie sa zambeasca la cer... na, e o idee
crokodilu Membru activ
Numarul mesajelor : 625 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/11/2008
Subiect: Re: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Mar 10 Mai 2011, 00:24
Vlad Iosif a scris:
@Croko: Daaaaaa.... Tragi omu' in poza si dupa aia zici: "Imi pare rau ca nu ne-am intalnit"
Poate ai venit tu cu telescopul si trageai de vis-a-vis! Adevarul e ca sunt 2 cu barba da' eu n-am sapca.
Spor... si ne vedem in viitor
Cred ca te-am vazut, erai undeva in stanga mea, cam timid, stateai ascuns printre multime. Am impresia ca chiar ne priveam ochi in lentila. N-am venit cu luneta de data asta, eram cu bicicleta si nu prea incapea in rucsac. Ultimile dati am cam fost incomodat, actiunea era prea rapida. Cred ca ar fi mers sa stau undeva visavis. Poate la anul...sau poate data viitoare la Clinceni.
Codrut, "oloaga", "secundara", "50D"? Io ce sa mai zic cu telefonul meu...
Apropos, frumoase poze, interesant show, "balena" a fost impresionanta. Si "delfinul". Si restul.
denebra Airport Level
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/08/2009
Subiect: Re: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Mar 10 Mai 2011, 07:56
Cu scuzele de rigoare, dar pt ca nu-mi mai amintesc parola de pe photobucket si ma grabesc spre munca, eu va trimit sa va uitati la foto aici:
M-a mai intrebat lumea de ce alb-negru? Pentru ca asa am avut eu starea probabil. Oricum era destul de mohorat afara si culorile nu aduceau vreo valoare in plus
Cristina
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: Re: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Mar 10 Mai 2011, 08:39
Wow, ce de poze faine pe aici! Cristina, ideea de alb-negru imi place dar nu din cauza vremii care a fost ci pentru ca ii da un anume mister fotografiei si o face sa fie "altfel".
Vizitato Vizitator
Subiect: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Mar 10 Mai 2011, 10:22
Faine pozele, Cristina. Imi place si blogul tau!
Vlad Iosif Fotograf
Numarul mesajelor : 347 Varsta : 53 Localizare : Snagov - Ilfov Data de inscriere : 10/02/2009
Subiect: Lacul Morii Mar 10 Mai 2011, 11:16
Imagine raspuns pentru:
@croko: timid, ascuns in multime - unii cu bicicleta, altii cu familia @codrutz: am venit cu dotarea corespunzatoare dar fi-miu a stat incruntat de la vant - a zambit doar la sfarsit cand i-am zis ceva de-o bere @cristina: de acord cu blogul, si sustin cu putina culoare.
Spor
crisvsv Flight Level 200
Numarul mesajelor : 236 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 29/12/2007
Subiect: Re: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Mar 10 Mai 2011, 17:30
Frumoase foto, uameni buni bravos!
My Pics
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Mar 10 Mai 2011, 18:43
Bravos, crisvsv, imi plac toate, mai ales a 7-a
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
Subiect: Re: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Mar 10 Mai 2011, 19:17
denebra a scris:
Cu scuzele de rigoare, dar pt ca nu-mi mai amintesc parola de pe photobucket si ma grabesc spre munca, eu va trimit sa va uitati la foto aici:
M-a mai intrebat lumea de ce alb-negru? Pentru ca asa am avut eu starea probabil. Oricum era destul de mohorat afara si culorile nu aduceau vreo valoare in plus
Cristina
Superbe, sunt vreo 2-3 de pus in rama. Asta si asta mi se par de o valoare deosebita.
denebra Airport Level
Numarul mesajelor : 36 Varsta : 40 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/08/2009
Subiect: Re: AeroNautic Show , Bucuresti - Lacul Morii Mier 11 Mai 2011, 21:45
Multumesc!
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008