Festivalul International de zbor si sport extrem Ed. V
3 participanți
Autor
Numarul mesajelor : 379 Varsta : 43 Localizare : London, UK Data de inscriere : 06/10/2009
Subiect: Festivalul International de zbor si sport extrem Ed. V Mier 09 Mar 2011, 11:42
motoflyro va asteapta la Aerodrom “Malu Rosu” Giurgiu
la data de April 24 at 10:00am
o noua editie .... zbor si sport extrem.... o ocazie de a face poze la mai multe
LE: se pare ca s-a schimbat data.. pe 29 aprilie
Evenimente MotoFlyRo
mariusandrei Airport Level
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 14/04/2010
Subiect: Re: Festivalul International de zbor si sport extrem Ed. V Mar 22 Mar 2011, 22:46
Salutare!
Revin cu ultimile noutati. Nu numai data evenimentului a fost modificata (29Aprilie - 1Mai 2011) ci si locatia, astfel ca Festivalul International de Zbor siSsport Extrem Giurgiu-Romania, editia a 5-a va avea loc pe Aerodromul MotoFLYRO Comana, din localitatea cu acelasi nume.
Am creat cu aceasta ocazie un site, http://www.festivalinternationaldezbor.ro/ dar inca nu este complet. Va asteptam insa pentru a vedea unde este locatia.
De altfel, pe site-ul Clubului Sportiv, www.motoflyro.ro gasiti fotografii de la evenimentele desfasurate la Comana.
Cer senin!
ionut.vasile Flight Level 300
Numarul mesajelor : 379 Varsta : 43 Localizare : London, UK Data de inscriere : 06/10/2009
Subiect: Re: Festivalul International de zbor si sport extrem Ed. V Mier 23 Mar 2011, 07:21
multzam marius de update..... daca mai sunt modificari.... sa dai de stire.... fii ochiul nostru de acolo
flysebi Flight Level 400
Numarul mesajelor : 437 Varsta : 34 Localizare : bucharest Data de inscriere : 07/03/2009
Subiect: Re: Festivalul International de zbor si sport extrem Ed. V Mier 23 Mar 2011, 22:11
pai Marius este lentila obiectivului vostru de la Comana....
Numarul mesajelor : 32 Varsta : 31 Localizare : bucuresti Data de inscriere : 14/04/2010
Subiect: Re: Festivalul International de zbor si sport extrem Ed. V Joi 24 Mar 2011, 08:30
ionut.vasile a scris:
multzam marius de update..... daca mai sunt modificari.... sa dai de stire.... fii ochiul nostru de acolo
Exprimarea dumneavoastra ma deranjeaza, pentru ca suna ca si cum as fi un "informator" sau ca si cum as fi pus aici o informatie din interior. Ei bine, nu!!! Atat locatia si data fusesera oficial modificate atunci cand am postat pe forum. Oricum site-ul http://www.festivalinternationaldezbor.ro/ contine toate detaliile si sigur nu dau informatii din interior sau neoficiale.
Daca am inteles eu gresit, imi pare rau!
Subiect: Re: Festivalul International de zbor si sport extrem Ed. V Mier 30 Mar 2011, 13:08
Salutare!
Va propun urmatorul lucru: Pe adresa aceasta http://www.festivalinternationaldezbor.motoflyro.ro/index.php?lang=ro&page=invitatie veti gasi un formular. Daca il veti completa, veti primi ulterior o invitatie pe e-mail, indiferent daca veti selecta participant sau concurent.
Mult succes!
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Festivalul International de zbor si sport extrem Ed. V
Festivalul International de zbor si sport extrem Ed. V