Subiect: Tunderbirds la MK - iunie 2007 Sam 09 Aug 2008, 01:51
Tunderbirds la Mihail Kogalniceanu - iunie 2007
am selectat cateva, am foarte multe, dar am un upload f mic si mor langa calculator... am cateva sute si de la RoIAS 2006 dar nu stiu cand o sa am timp sa le pun. sper sa va placa astea, nu sunt cine stie ce, dar parca nu am vazut deloc pe aici de la evenimentul asta.
codrutz Fotograf
Numarul mesajelor : 447 Varsta : 42 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/08/2008
Subiect: Re: Tunderbirds la MK - iunie 2007 Joi 19 Mar 2009, 12:14
Vasliri frenetice prin arhiva si n-am reusit sa gasesc mai nimic... p-atunci nu aveam un sistem pus la punct de arhivare a fotografiilor si se pare ca m-a costat..
tot ce am gasit e un site obscur si temporar unde le-am uploadat atunci
"atunci" insemnand pe vremea primului meu dslr (350D) si a celui mai prost teleobiectiv fabricat vreodata de Canon (EF 80-200 4.5-5.6 DC), moment in care am realizat la adevarata dimensiune "scurtetea" unui 200mm
LE: gasit insa doar cateva si la o calitate indoielnica:
La acel miting a fost prima oara cand am fost nevoit sa-mi scot bocancul din picior si sa-l "desert" de apa. Cred ca se strangea cam cat de o cana, asa. Insa a fost dulce.
RoNIN_731 Membru activ
Numarul mesajelor : 449 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 28/12/2007
Subiect: Re: Tunderbirds la MK - iunie 2007 Vin 20 Mar 2009, 18:34
Mii de multumiri, Codrutz! Fotografiile postate de tine se adauga altora si uite-asa imi mai trece si mie supararea... Pentru ca - fiind implicat adanc in miezul evenimentului - eu n-am reusit sa fac prea multe, iar cele pe care le-am facut au fost produsul unei sapunieri de toata mila...
Cam asta a iesit:
Jet-ul cu care au venit Thunderbird 7....12
Asta se stie pentru cine este!
Thunderbirds have landed!
Thunderbirds Team: profesionisti cu tot ce presupune notiunea
The workplace!
Comentator oficial din partea Romaniei, cdor Dumitru "Foozie" Berbunschi (1962-2009)...
T-birds, ready for airshow!
Si restul e istorie...
Oricum, una peste alta, a fost o experienta pe care eu n-am s-o uit cat voi trai!
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
Subiect: Re: Tunderbirds la MK - iunie 2007 Sam 21 Mar 2009, 07:58
Si eu am participat la show-ul Thunderbirds de la Timisoara, din anii '90, si am un singur cuvant de spus: IMPRESIONANT!