ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Baza operationala Wizzair la Timisoara

In jos 
+5
metalactual
free_flow77
bobocell
Red13
mario antonio
9 participanți
AutorMesaj
mario antonio
Membru activ

Numarul mesajelor : 1297
Varsta : 45
Localizare : Torino, Italia (TRN)
Data de inscriere : 07/08/2008

Baza operationala Wizzair la Timisoara Empty
MesajSubiect: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyJoi 07 Aug 2008, 14:12

Wizz Air anunta deschiderea celei de-a zecea baze operationale a companiei in Timisoara, incepand cu martie 2009. In urmatorii trei ani, compania va aloca trei aeronave noi Airbus A320 pentru baza din Timisoara si va recruta peste 100 de angajati, investitia depasind 100 milioane de Euro. Timisoara va fi a treia baza operationala a companiei in Romania, dupa Bucuresti si Cluj.

Incepand cu luna decembrie 2008, Wizz Air va opera curse din Timisoara catre Londra, Roma si Dortmund, cu o frecventa de trei pe saptamana, urmand ca, din 11 martie 2009, frecventa zborurilor sa creasca la 4 pe saptamana. De asemenea, odata cu deschiderea bazei operationale in martie 2009, vor fi lansate alte cinci curse.

Timisoara - Londra Luton (3 zboruri/saptamana)
Timisoara - Roma Fiumicino (3 zboruri/saptamana)
Timisoara - Dortmund (3 zboruri/saptamana)
Timisoara - Milano Bergamo (3 zboruri/saptamana)
Timisoara - Barcelona (3 zboruri/saptamana)
Timisoara - Paris Beauvais (2 zboruri/saptamana)
Timisoara - Valencia (2 zboruri/saptamana)
Timisoara - Venetia (3 zboruri/saptamana)

- Timisoara va deveni a treia baza operationala Wizz Air in Romania. Cu 22 de zboruri saptamanale, Wizz Air va deveni cea mai mare companie low cost din Banat, oferind pasagerilor din regiune cele mai numeroase zboruri si cea mai mare capacitate de transport. Wizz Air isi respecta promisiunile fata de piata din Romania in ceea ce priveste deschiderea de noi baze, lansarea de noi rute si alocarea de noi aeronave. Suntem in grafic in ceea ce priveste obiectivul nostru de a deveni in scurt timp lider pe piata de transport aerian low cost din Romania, declara John Stephenson, Chief Commercial Officer of Wizz Air.

- Aeroportul International urmareste atat cresterea constanta a numarului de pasageri, cat si dezvoltarea de mai multe conexiuni in cadrul Uniunii Europene (si nu numai) in conformitate cu cererea pieţei. De asemenea, suntem interesati in atragerea de cit mai multe companii aeriene care sa opereze pe cel mai mare aeroport regional din Romania. De altfel, in prezent, suntem unul dintre cele mai moderne aeroporturi din tara care beneficiaza de o infrastructura de ultima generatie in domeniul aerian. Prezenta unei companii low cost care opereaza de la Timisoara constituie un plus de atractivitate atat pentru pasageri, cat si pentru agentiile de turism, in conditiile in care cererea pentru astfel de servicii aeriene este in continua crestere. Aeroportul International Timisoara este deschis oricarei companii interesate de demararea unei colaborari in conditiile in care aceasta se ridica la standardele necesare. Consideram ca prezenta companiei Wizz Air la Timisoara va aduce o alternativa benefica in special pentru comunitate, dar si pentru aeroport, din toate punctele de vedere (comercial si economico-financiar), sustine Marian Chivu, Director Operational.

Wizz Air anunta suspendarea pe perioada iernii a zborului intern pe ruta Bucuresti-Cluj. Aceasta cursa va fi reluata incepand cu vara viitoare.
Sus In jos
Red13
Moderator
Red13

Numarul mesajelor : 715
Varsta : 42
Localizare : De Ronde Venen
Data de inscriere : 12/06/2008

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyJoi 07 Aug 2008, 14:18

asta da stire cheers 3 Wizz A320 noi la Timisoara bounce Bucuresti cate are? 2 dupa cum stiu eu...
Sus In jos
bobocell
Membru activ
bobocell

Numarul mesajelor : 442
Varsta : 34
Localizare : resita
Data de inscriere : 25/12/2007

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyJoi 07 Aug 2008, 15:23

In sfarsit. Doamne ajuta!!!! Very Happy Ma bucur nespus ca vine Wizzul la mine la TSR. Smile Spera ca principala copmanie care are hubul pe TSR si anume Carpatair, va lasa garda de preturi mai jos, avand din martie concurenta serioasa. Speram sa nu renunte si sa se mentina, deoarece pasageri vor fi.

off topic: De MyAir, care zicea ca vine la Timisoara ce se mai aude? Vad ca siteul lor e varza, nu merge sa rezervi sau nu stiu ce are.
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyJoi 07 Aug 2008, 16:00

bobocell a scris:

off topic: De MyAir, care zicea ca vine la Timisoara ce se mai aude? Vad ca siteul lor e varza, nu merge sa rezervi sau nu stiu ce are.

Salut!

MyAir a renuntat la zborul de la Timisoara catre Bergamo insa deocamdata il mentine pe cel catre Venetia. Deocamdata, deoarece din sistemul de rezervari nu poti prinde nimic. E posibil sa renunte si la ruta spre Venetia, mai ales dat fiind faptul ca intra Wizzair si ulterior si BlueAir a anuntat ca intentioneaza sa introduca zboruri catre Treviso de la Arad (deci din acelasi bazin de utilizatori).
Sus In jos
free_flow77
Flight Level 200
Flight Level 200
free_flow77

Numarul mesajelor : 209
Varsta : 32
Localizare : Timisoara/South Bend
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyJoi 07 Aug 2008, 23:53

cheers cheers cheers cheers cheers cheers INCREDIBIIIIIIL Laughing Laughing IN SFARSIIIIIIIIIIIIIT:)) asteptam de muult vestea astaaa affraid jocolor
Sus In jos
metalactual
Membru activ
metalactual

Numarul mesajelor : 538
Varsta : 56
Localizare : Buc.
Data de inscriere : 19/02/2008

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyVin 08 Aug 2008, 13:22

O veste cu adevarat buna pentru cei din vestul tarii !!!
La mai mare si la mai multe destinatii !!! cel putin eu asta imi doresc de la Wizz. Plus ca apare si o noua destinatie pentru Wizz-ul "romanesc": Paris - Beauvais !!! Poate le da gandul cel bun sa introduca si de la Bucuresti.

Va doresc booking cat mai ieftin Laughing .
Sfatul meu: cumparati astazi, maine poate fi mai scump. Vorba reclamei: oferta zboara Very Happy .
Sus In jos
bobocell
Membru activ
bobocell

Numarul mesajelor : 442
Varsta : 34
Localizare : resita
Data de inscriere : 25/12/2007

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyVin 08 Aug 2008, 14:15

Merge siteul My Air in sfarsit. Si-au pastrat de la Timisoara decat cursa spre Venetia.

Ce avion vopsit si-au luat in flota... Smile

Airbus A320 myair.com - Volkswagen Tiguan Nu am putut pune poza.
Sus In jos
electric
Membru activ
electric

Numarul mesajelor : 1166
Varsta : 50
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 10/03/2008

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyVin 08 Aug 2008, 14:36

bobocell a scris:
Ce avion vopsit si-au luat in flota... Smile

Airbus A320 myair.com - Volkswagen Tiguan Nu am putut pune poza.

Baza operationala Wizzair la Timisoara P095_myair_news.01-00
Sus In jos
RazVanAir
Flight Level 100
Flight Level 100
RazVanAir

Numarul mesajelor : 122
Varsta : 44
Data de inscriere : 04/06/2008

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptySam 09 Aug 2008, 02:06

metalactual a scris:
O veste cu adevarat buna pentru cei din vestul tarii !!!
La mai mare si la mai multe destinatii !!! cel putin eu asta imi doresc de la Wizz. Plus ca apare si o noua destinatie pentru Wizz-ul "romanesc": Paris - Beauvais !!! Poate le da gandul cel bun sa introduca si de la Bucuresti.

Va doresc booking cat mai ieftin Laughing .
Sfatul meu: cumparati astazi, maine poate fi mai scump. Vorba reclamei: oferta zboara Very Happy .

Si eu astept cu nerabdare o cursa low cost din Bucuresti spre Paris. Poate facem o petitie in acest sens Smile Cele 3 curse zilnice de la Air France + doua de la Tarom (parca), au un grad de ocupare foarte aproape de 100%
Sus In jos
free_flow77
Flight Level 200
Flight Level 200
free_flow77

Numarul mesajelor : 209
Varsta : 32
Localizare : Timisoara/South Bend
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyDum 10 Aug 2008, 12:03

metalactual a scris:
Si eu astept cu nerabdare o cursa low cost din Bucuresti spre Paris. Poate facem o petitie in acest sens Smile Cele 3 curse zilnice de la Air France + doua de la Tarom (parca), au un grad de ocupare foarte aproape de 100%
Blue Air are curse de Paris..adica asa stiam
Sus In jos
llobregat
Membru activ
llobregat

Numarul mesajelor : 756
Varsta : 33
Localizare : Bucharestork
Data de inscriere : 23/03/2008

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyDum 10 Aug 2008, 14:08

Si Myair si Blueair au spre Paris, numai ca unii pe CDG si altii pe Beauvais
Sus In jos
http://www.airbuzz.ro
metalactual
Membru activ
metalactual

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyMier 13 Aug 2008, 15:40

Da, in 2006 am servit un dus-intors cu BlueAir spre Paris via Beauvais, asa incat cunosc bine drumul. Dar as prefera sa ma dau cu Wizz data viitoare, MyAir nu sunt printre favoritii mei. Asa incat este un lucru f. bun pentru cei din Timisoara si imprejurimi. Probabil ca au preferat sa introduca aceasta cursa, neavand competitie.
Sus In jos
llobregat
Membru activ
llobregat

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyMier 13 Aug 2008, 16:13

@metalactual cam care sunt costurile de transfer de la Beauvais pana in Paris?
Sus In jos
mario antonio
Membru activ

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyMier 13 Aug 2008, 16:18

llobregat a scris:
@metalactual cam care sunt costurile de transfer de la Beauvais pana in Paris?

Ciao,

Transferul se face cu autobuzul. Pe site-ul http://www.aeroportbeauvais.com/ gasesti mai toate informatiile, costul este (luand in calcul ofertele de pe site) de in jur de 13 euro de persoana pentru un drum.
Sus In jos
llobregat
Membru activ
llobregat

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyMier 13 Aug 2008, 16:51

Mersi frumos
Sus In jos
metalactual
Membru activ
metalactual

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyMier 13 Aug 2008, 18:09

Asa este, costa 13 eur/segment - deci 26 eur dus-intors. Biletul costa la fel luat de pe net sau luat de la sofer si nu sunt reduceri daca iei dus-intors, cel putin eu asa stiu. Faci aprox. 1h pana in Paris - Port Maillot. De acolo se poate lua metroul.
Sus In jos
eddyz
Flight Level 100
Flight Level 100
eddyz

Numarul mesajelor : 167
Varsta : 37
Localizare : Canada
Data de inscriere : 06/04/2008

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyDum 17 Aug 2008, 15:26

Acum 2 saptamani am fost si eu in Paris si am aterizat pe Beauvis. Biletul spre Paris se poate cumpara chiar din aeroport. Autobuzul este chiar la iesire pe dreapta. Busul cu care am mers eu apartinea (cred) de Ryanair.
Sus In jos
RazVanAir
Flight Level 100
Flight Level 100
RazVanAir

Numarul mesajelor : 122
Varsta : 44
Data de inscriere : 04/06/2008

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara EmptyDum 17 Aug 2008, 22:54

free_flow77 a scris:
metalactual a scris:
Blue Air are curse de Paris..adica asa stiam

Blue Air-ul are curse spre Paris dar la ce preturi au numai low-cost nu e. Am cumparat bilete spre Paris cu 2 luni inainte de la Air France si am dat 210 euro fata de Blue Air care era parca 260 Euro. Cat despre Myair au curse spre Paris dar cu escala la Bolonia.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Baza operationala Wizzair la Timisoara   Baza operationala Wizzair la Timisoara Empty

Sus In jos

Baza operationala Wizzair la Timisoara
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Wizz Air deschide cea de-a treia baza operationala din Romania
» Blue Air (0B / JOR)
» Sarbatoriti cu WizzAir baza din TSR
» Timisoara-Roma-Timisoara 1st time cu Wizz, februarie 2009
» CLJ - FCO; FCO - CLJ cu Wizzair

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum