Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Belgrad - Nikola Tesla (BEG / LYBE) Dum 19 Dec 2010, 00:18 | |
| Nikola Tesla Airport! 18.12.2010 Scuza`ti "pata", un fulg ii vinovatu`. Muzeul pe care sper sa`l vizitez curand. N`am mai multe poze, am ajuns la fix la avion, drum necuratat de zapada la vecinii nostrii. Duminica placuta, ALex | |
|
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Belgrad - Nikola Tesla (BEG / LYBE) Lun 06 Feb 2012, 14:03 | |
| A murit topicul asta!! VREI IN DUBAI???? Din 10 noiembrie 2011, FLYDUBAI zboara de la Belgrad direct in DUBAI! - Citat :
- The traffic will be operated on Mondays, Thursdays, Saturdays and Sundays with landing time on Belgrade "Nikola Tesla" Airport from Dubai at 11.55 am and return flight scheduled for 12.40 pm. Passengers will fly by Boeing 737-800, with seat-capacity for 189 passengers and flight duration of approximately 5 hours in one direction.
The Flydubai flights will complement the unique flight net of the Emirates with stops in Dubai. Using this benefit, passengers from distant Australia will be enabled to travel to Serbia with only one stop. Sursa: Belgrade "Nicola Tesla" Airport News Data: 09.11.2011 Link: FLY(to)DUBAI ALecsu` | |
|
Eich Airport Level
Numarul mesajelor : 63 Varsta : 38 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 20/07/2009
| Subiect: Re: Belgrad - Nikola Tesla (BEG / LYBE) Mier 09 Mai 2012, 16:52 | |
| Am fost la Belgrad zilele trecute si pe langa celebrul muezu de aviatie am vazut din autobuz la plecare chestiile astea la marginea pistei:
http://static.panoramio.com/photos/original/7717044.jpg (fotografia nu imi apartine)
Zaresc acolo 2 DC-3/Li-2 si un 4-motor pe care nu am reusit sa il identific. Are o aliura de Dc-6, dar carenajele motoarelor sugereaza o propulsie reactiva. Are cineva idee ce poate fi? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Belgrad - Nikola Tesla (BEG / LYBE) | |
| |
|