Numarul mesajelor : 46 Varsta : 30 Localizare : near STJ Data de inscriere : 03/09/2010
Subiect: BBU-BRU-BBU cu Blue Air B738 Joi 30 Sept 2010, 23:54
Pe data de 8 sept, am plecat impreuna cu parintii in Belgia.Am ales Blue Air pentru ca vroiam sa zbor cu NG, cat mai aveam ocazia.M-as fi bucurat sa zbor si cu MD-ul dar nu am avut noroc. Plecare de pe BBU, un Baneasa full care nu mai face fata la numarul de pasageri...Dupa ce am aflat ca va fi un delay de 40 min la cursa noastra am incercat sa imi caut un loc in terminalul full. In fine,ne imbarcam in BIC si inca o veste proasta, o sa mai fie o intarziere din cauza traficului intens de la BRU.Plecam pana la urma cu 1:20 min. intarziere de pe BBU.
KLM MD 11
BAW 757
Coboram...
Aterizarea, BRAVOOO ! [ Hubloul murdar din cauza ploii...
A330 Brussels Airlines
A319 Brussels Airlines
Alte avioane parcate
UAL 767
Thomas Cook A320
A fost un zbor lin, majoritatea turbulentelor fiind in RO. Am stat la un hotel care era cat de cat in centru, 10 min de mers pe jos pana-n buricul targului.
WTC, asa se numeau.
Piata centrala
Manechin Piest
Muzeul de ciocolata.
Am hotarat ca ar fi bine sa facem si un tur cu autocarul.
Parlamentul European
Consiliul Europei
Atomium, o structura din otel imensa .
Si orasul de la 145 m ...
Orasul dupa ploaie
Bunatati
Mergem si pana la Anvers/Antwerpen cu trenul.O gara extraordinar de frumoasa si spectaculoasa.
Un mall
Bruxelles noaptea, cladirea respectiva avea niste jocuri de lumini extraordinare.
Mergem si la Charleroi cu trenul. O locuinta de "barosani" care a fost transformata in biblioteca
RYR 738
Centrul
Si eu
In centru se afla si o catedrala unde aveau loc nunti pe banda rulanta.
Zborul a fost din nou lin, fara turbulente mari, cu mai multe avioane vazute. Sper ca a iesit bine.Nu am reusit sa fac poze cu cockpitul pentru ca eram prea entuziasmat cand l-am vazut.
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
Subiect: Re: BBU-BRU-BBU cu Blue Air B738 Vin 01 Oct 2010, 12:56
Super TR! La mai multe!
PS: a fost lina aterizarea de s-a aplatudat si ovationat asa?
davidteen14 Airport Level
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 30 Localizare : near STJ Data de inscriere : 03/09/2010
Subiect: Re: BBU-BRU-BBU cu Blue Air B738 Vin 01 Oct 2010, 14:15
Da a fost lina dar erau si cativa "puradei" prin avion care se credeau ca la stadion.
arianne Moderator
Numarul mesajelor : 2730 Varsta : 32 Localizare : EBBR/LFBO/LROP Data de inscriere : 03/08/2008
Subiect: Re: BBU-BRU-BBU cu Blue Air B738 Vin 01 Oct 2010, 17:52
Frumos TR.
Te-au lasat sa intri in cockpit cei de la JOR? As fi uimit!
Doua mici corectii: e de fapt Manneken Pis tâncul care face pipi, iar cladirea Berlaymont care ai zis ca e Consiliul apartine de fapt Comisiei Europene. Consiliul e vis-à-vis, in stanga pozei tale.
Nu ma pot abtine din a remarca contrastul dintre vremea de la Bucuresti si cea de la Bruxelles, cel putin la ducere
davidteen14 Airport Level
Subiect: Re: BBU-BRU-BBU cu Blue Air B738 Vin 01 Oct 2010, 22:44
Da, m-au lasat in cockpit la imbarcare.Am avut si noroc pt ca am intarziat si am putut intra pret de cateva minute. Cat despre vreme, a fost urat in prima zi dar in urmatoarele a fost cat de cat