Numarul mesajelor : 1036 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/04/2008
Subiect: Zbor deasupra litoralului Joi 23 Sept 2010, 23:29
Pe data 10-09-2010 am avut o marea marea placere de a fi invitat ,ca pasager, de catre un bun prieten de-al meu (Florin) la un zbor (VFR) deasurpa litoralului romanesc. Am decolat de la Tuzla (LRTZ) in jur de ora 10:30 cu un Diamond Katana DA-20 urmand sa facem un zbor de 45 min deasurpa partii sudice a litoralului (Eforie Sud - Costinesti - Venus - Mangalia - 2Mai - Retur). Vremea destul de capricioasa...din cate-mi amintesc am avut nori (overcast) la 1300ft, vantul sufla in rafale de 10noduri, din cand in cand mai dadea cate o ploaie iar turbulentele erau si ele prezente pt a pune cireasa de pe tort. Din pacate vreamea nu a fost tocmai buna pt pozat insa sa fi invitat la un zbor si sa pleci fara dovada nu se poate Ca urmare, mai jos sunt cateva poze din zborul nostru.
Avionul cu care am zburat - Diamond Katanda DA-20 YR-SCB
monsieur vishzu
+ monsieur Florin
Imediat dupa decolare
Happy captain and crew
Epava de la Costinesti
bank angle de 60grade!!! Bine ca nu am mancat nimic inainte de zbor. Recunos ca eram cam verde la fata dupa curba asta
Epava de la Costinesti
O plaja pustie
Nu cred ca exagerez cand zic ca valurile erau de 5-6m...
Portul Mangalia + statiunea 2 Mai
Pe toata durata zborului am ramas la 1000ft. La 1300ft eram cu capul in nori
Extaziat
HA-SEZ
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
Subiect: Re: Zbor deasupra litoralului Vin 24 Sept 2010, 09:06
Frumos! Felicitari pentru experienta!
mihail Flight Level 200
Numarul mesajelor : 293 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/12/2009
Subiect: Re: Zbor deasupra litoralului Vin 24 Sept 2010, 10:48
Foarte Frumos, mi-a adus aminte Miami si de coasta Floridei. Nici pe mine nu m-a ajutat vremea. Imi place poza cand esti cu mana pe mansa, pari emotionat. Virajele sunt superbe, imi plac cel mai mult la un zbor cu un avion mai mic.