Salutare, sunt nou pe forum dar pasionat de avioane de mic (de cand mergeam la aeroclub si taiam cu traforajul lemn de balsa
)
Ieri am ajuns cu motorul in jurul aeroportului, am mers special pt a vedea alunecarea de teren de la capatul pistei, sper sa mai ajung la pozat ca sunt locuri foarte ok pt spotting, pe langa asta am vazut aici la voi pe forum o imagine superba cu panorama sibiului .. absolut superb se vedeau cladirile din sibiu in fundalul pozei facute de cei de la aerodrom.
Anul trecut venind spre casa, pe camp, am prins aterizarea unui Tarom, m-am oprit repede si am scos aparatul din ghiozdan doar doar il prind
Apropo de pozele de ieri, o sa pun doar cateva aici, am facut dfestul de putine pt ca nu aveam aparatul la mine si am facut cu telefonul (fara zoom sa se poata vedea detaliile)
O galerie foto cu poze facute la aerport in perioada 2007 - 2010 (voi actualiza constant albumul) gasiti la adresa de mai jos:
Poze Aeroportul Sibiu 2007 - 201020072010 va doresc o seara faina tuturoro, si sa speram ca problemele de la aeroport se vor rezolva, si nu pe banii publici ci pe banii constructorului sau a proiectantilor.