| Boboc - Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene | |
|
+11horizob Capt_Vio Voicu gabi-737 Virusu dragsolux airbusA380 zapacitu RATus electric mack 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Re: Boboc - Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene Joi 10 Iul 2008, 20:35 | |
| - virusu a scris:
- dar l-ai prins frumooos ne vedem la campia?
hmmm, sper sa pot ajunge la Campia Turzii. Poate cineva sa-mi confirme faptul ca breteaua si hangarele se afla pe partea de est a pistei?! Multumesc, mack | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Boboc - Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene Joi 10 Iul 2008, 20:40 | |
| - mack a scris:
- virusu a scris:
- dar l-ai prins frumooos ne vedem la campia?
hmmm, sper sa pot ajunge la Campia Turzii. Poate cineva sa-mi confirme faptul ca breteaua si hangarele se afla pe partea de est a pistei?!
Multumesc, mack confirm partea de est... orientarea pistei e 15-33 | |
|
| |
mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Re: Boboc - Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene Joi 10 Iul 2008, 21:12 | |
| | |
|
| |
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Boboc - Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene Vin 11 Iul 2008, 00:54 | |
| Aliniaţi pentru decolare Chiar înaintea decolării formaţiei de 99uri, 704 se retrage...probleme tehnice. Forfeit! Prima trecere Trenul scos Toată operaţiunea a fost strict supravegheată... Treceri... Primele aterizări... ...şi rulaje după aterizare "Fără autografe, vă rog!" HEAT!!!...La încheierea demonstraţiei cu bine răsuflă uşuraţi aviatorii... ...şi echipa de la sol. Bravo băieţi! | |
|
| |
jester Flight Level 100
Numarul mesajelor : 138 Varsta : 36 Localizare : caransebes Data de inscriere : 10/06/2008
| Subiect: Re: Boboc - Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene Vin 11 Iul 2008, 02:00 | |
| absolut superbe soimurile astea noastre. spre rusinea mea, azi am citit si am observat, ca, soimul are 2 varinate de cupola, cea dintr-o singura bucata cum are hawk-ul britanic si cea din 2 bucati. in poze am putut vedea mai clar deosebirea, zic eu cea dintr-o bucata e mai simpatica, dar per ansamblu...e un avion superb..pacat ca nu se vrea exportat sa se bucure si altii de el. am gasit pe net un site era legat de academia tehnica militara si se vorbea despre remotorizarea soimului. stie cineva ceva?
siteul este acesta: http://web.rosa.ro/Aerospatial/Sesiune_iulie2003/Prezentari/11002_2003_files/frame.htm | |
|
| |
mack Fotograf
| Subiect: Re: Boboc - Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene Vin 11 Iul 2008, 09:51 | |
| restul pozelor facute de mine le puteti gazi aici:
http://picasaweb.google.com/iulianm74/BobocScoalaDeAplicatieARoAF
vizionare placuta
Ganduri bune, mack | |
|
| |
horizob Fotograf
Numarul mesajelor : 829 Varsta : 36 Localizare : Hamburg Data de inscriere : 05/06/2008
| Subiect: Re: Boboc - Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene Vin 11 Iul 2008, 12:46 | |
| | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Boboc - Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene Mier 23 Iul 2008, 21:11 | |
| Migul fara rezervoare: cdr. Bahneanu (Bacau) Migul cu rezervoare : cpt. cdr. Matache (Borcea) Formatia de cinci avioane de la Luna | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Boboc - Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene | |
| |
|
| |
| Boboc - Scoala de Aplicatie a Fortelor Aeriene | |
|