| Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 | |
|
+11schumi Radu_is CalinCLJ Justme kampfmaschine Thomas eugen GAC mihaiatanasie Alex_tm tm89sky 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
tm89sky Airport Level
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 56 Localizare : Romania Data de inscriere : 20/04/2009
| Subiect: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 02:16 | |
| Ocazie! Posibil ATP Atlantic Airways 14 august 2010!
| |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| |
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Mier 04 Aug 2010, 22:39 | |
| Pe 14 e miting la Brasov. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Vin 06 Aug 2010, 13:44 | |
| Salutare, lume ! Sunt nou (de astazi) inregistrat pe forum. De ce sunt aici e clar ... iubesc aviatia si tot ce zboara. Arunc cateva poze si eu, facute pe TSR pe la capatul lunii mai, sper sa si functioneze. Rog administratorii sa ia masurile necesare in cazul in care nu am facut ceva corect. Bilete pentru Kecskemet pe maine am comandat online, dar - ca de obicei - a intervenit ceva si inca nu e sigur daca nu am facut doar vanzare la ticketpro.hu ... sper sa ne vedem acolo, daca nu va doresc vreme super si un show de exceptie. |
|
| |
GAC Flight Level 400
Numarul mesajelor : 967 Varsta : 48 Localizare : Wuppertal Data de inscriere : 16/07/2010
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Vin 06 Aug 2010, 14:14 | |
| Bine ai venit pe forum Bugmaster! Asteptam cat mai multe poze si de la tine! Nice weekend la airshow! | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Vin 06 Aug 2010, 15:09 | |
| Bun venit pe forum, Bugmaster! Multumim de poze si mai asteptam, ca e de unde! | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Vin 06 Aug 2010, 15:12 | |
| Hehe...asta ii bine!! Inca un spotter la Timisoara. Bine ai venit Bugmaster, daca mai ai poze pune`le, iar daca mai mergi la spotting, da si tu un semn, ca mai suntem doritori! Alex | |
|
| |
Alex_tm Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Sam 07 Aug 2010, 17:52 | |
| Dupa cum se stie deja...in play-off`ul Europa League la fotbal, echipa noastra din Timisoara, a picat cu Manchester City. Primul meci se v`a disputa la Timisoara pe data de 19 august. Poate cineva sa afle cand vor veni?? Si cu ce aeronava?? Thomas?? mario antonio?? Multzam, Alex | |
|
| |
Alex_tm Moderator
| |
| |
Thomas Membru activ
Numarul mesajelor : 913 Varsta : 59 Localizare : Göttingen Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Lun 09 Aug 2010, 23:45 | |
| prea devreme pentru astfel de informatii ... cert este se pare, ca nu se organizeaza un charter pentru fanii lor: Apropo ... nu le stiu eu pe toate, dar stiu unde sa ma uit ... De pe forumul lor: - Citat :
- Dear Members,
Since the draw was made, at lunchtime, we have been negotiating with a number of airlines, for a charter aircraft. As initially stated, our intentions are to provide a cost friendly service, as a result of public holidays, summer schedules, already in place, we feel we would not be achieving the above objective. Aircraft are simply not available at a competitive price, and as such, a day trip excursion, out of Manchester, inclusive of taxes, transfers etc. would be well in excess of £300.00 per person. Even at that cost, we would also need the aircraft to fly at its full capacity of 200 seats. On that basis we are not proposing to run a trip, and would advise members to look at making alternative arrangements, we trust you understand our decision. Moving forward, the clubs progression in the competition, will see a Group Stage draw, made on 27th August, for games to be played between September and December. Hopefully, by this time, we should be in a position to achieve a more competitive pricing structure, from the airlines. Again, i trust you understand our decision! | |
|
| |
kampfmaschine Moderator
Numarul mesajelor : 1927 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 09/01/2010
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Vin 13 Aug 2010, 10:15 | |
| @Alex_tm In ceea ce priveste returul de la Manchester, timisorenii vor sa ia avionul, vezi poate ii prinzi : Titlu: Fanii viola închiriază avion pentru deplasare Sursa: adevarul.ro Autor: Vali Silaghi Data: 12.08.2010 - Citat :
- Deşi mai au de jucat trei meciuri până atunci, printre care şi partida de pe teren propriu cu Manchester City, suporterii bănăţeni se gândesc deja la returul cu britanicii. Deplasarea la Manchester este una dificilă, atât din cauza distanţei, cât şi din cauza preţului.
Una dintre soluţiile la care s-au gândit fanii Poli Timişoara este închirierea unui avion care să plece în dimineaţa meciului, la ora 6, de pe aeroportul internaţional „Traian Vuia” din Timişoara şi să revină în Banat imediat după meci. Costul zborului dus – întors este de 300 de euro, aici fiind incluse şi taxele de aeroport.
În cazul în care pentru deplasare nu se înscriu 160 de suporteri, aceasta nu va putea avea loc. „Sper să ne strângem 160 şi să facem această deplasare, chiar dacă preţul e cam piperat. Este o deplasare care nu trebuie ratată, trebuie să ne reprezentăm cu mândrie oraşul, iar cei din Manchester să-şi amintească de noi peste ani, atât prin prestaţia echipei pe teren, cât şi a suporterilor în tribune”, a spus Mircea Munteanu, unul dintre liderii Peluzei Sud şi responsabil cu organizara acestei deplasări.
Cei care doresc să se înscrie pentru această călătorie, sunt rugaţi să o facă până duminică, 15 august, la ora 15, la numerele de telefon 0722.276.207 şi 0757.035.566, unde va răspunde Mircea Munteanu (sau „Greblă”). Anul trecut, 40 de suporteri alb-violeţi au făcut deplasarea la Donţek cu un avion închiriat, însă atunci jumătate din costul charterului a fost suportat de club.
| |
|
| |
Alex_tm Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Vin 13 Aug 2010, 14:50 | |
| - kampfmaschine a scris:
- @Alex_tm
In ceea ce priveste returul de la Manchester, timisorenii vor sa ia avionul, vezi poate ii prinzi :
Titlu: Fanii viola închiriază avion pentru deplasare Sursa: adevarul.ro Autor: Vali Silaghi Data: 12.08.2010
- Citat :
- Deşi mai au de jucat trei meciuri până atunci, printre care şi partida de pe teren propriu cu Manchester City, suporterii bănăţeni se gândesc deja la returul cu britanicii. Deplasarea la Manchester este una dificilă, atât din cauza distanţei, cât şi din cauza preţului.
Una dintre soluţiile la care s-au gândit fanii Poli Timişoara este închirierea unui avion care să plece în dimineaţa meciului, la ora 6, de pe aeroportul internaţional „Traian Vuia” din Timişoara şi să revină în Banat imediat după meci. Costul zborului dus – întors este de 300 de euro, aici fiind incluse şi taxele de aeroport.
În cazul în care pentru deplasare nu se înscriu 160 de suporteri, aceasta nu va putea avea loc. „Sper să ne strângem 160 şi să facem această deplasare, chiar dacă preţul e cam piperat. Este o deplasare care nu trebuie ratată, trebuie să ne reprezentăm cu mândrie oraşul, iar cei din Manchester să-şi amintească de noi peste ani, atât prin prestaţia echipei pe teren, cât şi a suporterilor în tribune”, a spus Mircea Munteanu, unul dintre liderii Peluzei Sud şi responsabil cu organizara acestei deplasări.
Cei care doresc să se înscrie pentru această călătorie, sunt rugaţi să o facă până duminică, 15 august, la ora 15, la numerele de telefon 0722.276.207 şi 0757.035.566, unde va răspunde Mircea Munteanu (sau „Greblă”). Anul trecut, 40 de suporteri alb-violeţi au făcut deplasarea la Donţek cu un avion închiriat, însă atunci jumătate din costul charterului a fost suportat de club.
De ai mei stiu ca vor sa faca un charter. Un prieten s`o inscris! Ofiterul de presa al Politehnici Timisoara, mi`a spus ca echipa v`a ajunge miercuri, insa nu stia inca ora, si a zis ca indata ce afla, imi zice! Merci, Alex | |
|
| |
Justme Airport Level
Numarul mesajelor : 34 Varsta : 42 Localizare : LSZH/ZRH Data de inscriere : 18/07/2010
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Dum 15 Aug 2010, 17:56 | |
| - Alex_tm a scris:
- Dupa cum se stie deja...in play-off`ul Europa League la fotbal, echipa noastra din Timisoara, a picat cu Manchester City.
Primul meci se v`a disputa la Timisoara pe data de 19 august.
Poate cineva sa afle cand vor veni?? Si cu ce aeronava?? Thomas?? mario antonio??
Multzam, Alex Salut Alex, Dau un telefon in seara asta, aflu si te anunt. O duminica placuta! | |
|
| |
Alex_tm Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Dum 15 Aug 2010, 18:00 | |
| - Justme a scris:
- Alex_tm a scris:
- Dupa cum se stie deja...in play-off`ul Europa League la fotbal, echipa noastra din Timisoara, a picat cu Manchester City.
Primul meci se v`a disputa la Timisoara pe data de 19 august.
Poate cineva sa afle cand vor veni?? Si cu ce aeronava?? Thomas?? mario antonio??
Multzam, Alex Salut Alex,
Dau un telefon in seara asta, aflu si te anunt.
O duminica placuta! Ehe..multumesc frumos. Duminica placuta iti doresc si tie.. Alex | |
|
| |
Alex_tm Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Mar 17 Aug 2010, 16:21 | |
| La semnalarea fostului coleg de forum, n3o, am aflat de pe site`ul www.agenda.ro, ca: - Agenda.ro a scris:
- Bogatasii de la Manchester si-au anuntat sosirea in Timisoara de miercuri, fiind asteptati cu un charter pe aeroportul Traian Vuia la ora 15.
Cu ocazia asta lansez oferta: Cine vine maine sa`i prindem?? Am lansat o lista aici, pentru a nu umple topicu` asta cu off`uri. L.E: Mi`a confirmat si ofiterul de presa al clubului Politehnica Timisoara, ca la ora 15 sosesc cei de la Man. City! Alex | |
|
| |
Thomas Membru activ
Numarul mesajelor : 913 Varsta : 59 Localizare : Göttingen Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Mier 18 Aug 2010, 00:04 | |
| | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Mier 18 Aug 2010, 00:14 | |
| Thomas , ca de obicei esti primul :
BD 7901 - Timisoara ETD : 10,00 (UK Time) / bmi (British Midland) - ora aterizare aprox 15,00 ora Romaniei
| |
|
| |
Alex_tm Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Mier 18 Aug 2010, 11:20 | |
| Hehe...multzam baieti!! Acu` ma pregatesc sa plec spre aeroport!! MULTUMESC, Alex | |
|
| |
CalinCLJ Membru activ
Numarul mesajelor : 1031 Varsta : 62 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 15/10/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Mier 18 Aug 2010, 13:55 | |
| Aterizarea aproximativ la ora stabilita . De la MAN a plecat cam asa :
BD7901 10:00 Timisoara Departed 10:19
Ma grabesc sa le scriu si iesenilor despre Lille.
| |
|
| |
Alex_tm Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Mier 18 Aug 2010, 20:54 | |
| Am fost...l`am prins. Pozele mele un pic mai incolo, dupa ce le selectez!
Pozele facute de colegul de spotting, fostul coleg de forum n3o.
Poze n3o.
Alex | |
|
| |
Alex_tm Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Mier 18 Aug 2010, 22:39 | |
| | |
|
| |
Radu_is Fotograf
Numarul mesajelor : 389 Varsta : 37 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/09/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Mier 18 Aug 2010, 22:51 | |
| | |
|
| |
schumi Airport Level
Numarul mesajelor : 61 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 28/07/2010
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Joi 19 Aug 2010, 00:03 | |
| in moldavianul de dinainte de bmi eram si eu pe 10A. veneam de la stuttgart Am prins Bmi pe rampa si am ceva poze cu el facute din autobuzul care ne ducea spre terminal. Maine dimineata la prima ora le urc! | |
|
| |
Alex_tm Moderator
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Joi 19 Aug 2010, 00:11 | |
| - schumi a scris:
- in moldavianul de dinainte de bmi eram si eu pe 10A. veneam de la stuttgart
Am prins Bmi pe rampa si am ceva poze cu el facute din autobuzul care ne ducea spre terminal. Maine dimineata la prima ora le urc! Hehe.. Abia astept sa le vad.. Alex | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 Joi 19 Aug 2010, 08:27 | |
| Faine pozele Alex! - Alex_tm a scris:
- ... fostul coleg de forum n3o.
De ce?! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 | |
| |
|
| |
| Aeroportul Timisoara (Traian Vuia) - August 2010 | |
|