Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative !
+3
gabi-737
eddyz
metalactual
7 participanți
Autor
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
Subiect: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Dum 06 Iul 2008, 14:17
Pentru ca este perioada de vacanta si eu stau la serviciu , mi-am adus aminte de cateva imagini din Mallorca. Nu sunt cine stie ce dar, daca ajunge cineva in zona, recomand cu mare caldura aceasta locatie: Can"Pastilla - Playa de Palma.
Noi nu am stat in Can"Pastilla, dar Playa de Palma era f. aproape - la 20 min. de mers lejer pe jos. De acolo se pot face poze super, mai ales daca stai intr-un hotel la un etaj gen nivelul 3-5, oricum nu sunt prea inalte. Dar si de plaja se pot face capturi bune, cu o scula de calitate si un zoom pe masura ( 10x arhisuficient ). Mie mi-a fost lene sa ma duc mai aproape, plus ca nu prea am stat in zona ci am cutreierat insula - nu sunt genul care stau la plaja/piscina. Astfel incat captura a fost saraca !
Traficul catre/dinspre aeroportul Son Sant Joan este impresionat, realmente nu te plictisesti. Este f. haios, dar ai impresia ca avioanele la aterizare intra efectiv in cladirile de la orizont.
Scuze, ignorati baba .
Preferata mea !!!
Aterizare la amurg.
Dimineata, pe plaja.
Aceasta imi place f. mult, parca a aterizat pe acoperis.
Atat.
Spotting placut !!!
eddyz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 37 Localizare : Canada Data de inscriere : 06/04/2008
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Dum 06 Iul 2008, 14:37
Super poze! Am fost si eu acolo pe plaja anul trecut. Era foarte fain, mai ales pentru ca aterizau foarte multe avioane acolo. Era chiar interesant sa vezi 3 avioane unul dupa altul asteptand sa aterizeze. O sa caut si eu ceva poze cand ajung azi acasa, si poate postez si eu.
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Dum 06 Iul 2008, 21:33
Pune poze, daca ai....poate sunt mai reusite ca ale mele . Daca ai si foto din/cu aeroportul Son Sant Joan, nu fi timid....posteaza tot, aici sau la aeroporturi. Asa este, vin unul dupa altul la 1-2 min. In fond este un aeroport cu aproape 25 milioane pasageri / an.
eddyz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 37 Localizare : Canada Data de inscriere : 06/04/2008
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Lun 07 Iul 2008, 00:36
Adaug si eu ce am gasit acum. Din pacate nu am toate pozele din Palma acum, dar postez ce gasesc. Pozele au fost facute in Aprilie anul trecut.
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Lun 07 Iul 2008, 15:23
E intradevar foarte fain pentru un spotter sa faca plaja intr-un asemenea loc, observ ca majoritatea nici nu se uita macar la ce aterizeaza, ar putea linistit sa aterizeze langa ei si BURAN sau Endeavour ca nu ar baga de seama...
Eu parca recunosc un 737 de la Norvegian Air Shuttle si unu de la Luada Air, poate un pic off topic voi ce imi recomandati pentru luna de miere, ca destinatie buna de spotting? Va fi la anul evenimentul , dar ma cam gandesc de pe acum sa imi iau carduri de memorie...o sa am ce poza.
M-am gandit la insulele Antilele Olandeze / Princess Juliana, care cred ca e o destinatie mai scumpa si Corfu-cu aeroport langa plaja (Ioanis Kapodistrias)...Voi ce pareri aveti?
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Lun 07 Iul 2008, 15:30
gabi-737 a scris:
E intradevar foarte fain pentru un spotter sa faca plaja intr-un asemenea loc, observ ca majoritatea nici nu se uita macar la ce aterizeaza, ar putea linistit sa aterizeze langa ei si BURAN sau Endeavour ca nu ar baga de seama...
Eu parca recunosc un 737 de la Norvegian Air Shuttle si unu de la Luada Air, poate un pic off topic voi ce imi recomandati pentru luna de miere, ca destinatie buna de spotting? Va fi la anul evenimentul , dar ma cam gandesc de pe acum sa imi iau carduri de memorie...o sa am ce poza.
M-am gandit la insulele Antilele Olandeze / Princess Juliana, care cred ca e o destinatie mai scumpa si Corfu-cu aeroport langa plaja (Ioanis Kapodistrias)...Voi ce pareri aveti?
dupa parerea mea ...aia cu Corfu e mai buna ptr. poze...dar depinde de cit costa toata treaba...
free_flow77 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 209 Varsta : 32 Localizare : Timisoara/South Bend Data de inscriere : 23/06/2008
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Lun 07 Iul 2008, 15:47
gabi-737 a scris:
Indiscutabil e muuuult mai buna varianta cu Antilele Olandeze. Acolo intr-adevar ai ce poza si e o experienta unica presupun. In Corfu e ok dar nu sunt atat de multe aeronave ca in antile si in plus in antile este plaja la ambele capate ale pistei. In Corfu nu este plaja numai marea direct si un pod unde se poate poza. In antile presupun ca e de vis sa vezi cum aterizeaza un 747 deasupra ta... ceea ce in Corfu nu prea apare. (Eu cred ca merg in Corfu anul asta dar nu voi fi aproape de aeroport ) Oricum pt luna de miere is mai faine antilele si daca nu luam in considerare aeroportul, pt ca e o destinatie mult mai faina..dar si de cateva ori mai scumpa:)) insa pt luna de miere cred ca merita;)
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Lun 07 Iul 2008, 17:45
In Kerkyra este misto sa faci poze doar daca esti pe mare sau undeva mai sus pe munte.Altfel aeroportul nu prea e accesibil.
metalactual Membru activ
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Lun 07 Iul 2008, 20:03
Foarte frumoase poze "eddyz" ! Mai posteaza, daca ai si altele. Cat despre locatia buna pentru spotting in luna de miere, eu zic sa ai grija ce pozezi . Cu adevara plaja din Antile este super - din pozele vazute de mine !
Asa este, lumea nu casca gura la avioane, in orice caz sunt fara nr. La aeroport se observau Air Berlin, Thomas Cook, Air Europa cu zecile. Mai erau multe Futura Air, Thomson Fly, etc.
eddyz Flight Level 100
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Mar 08 Iul 2008, 01:12
Apropo de luna de miere. Peste o luna o sa fiu in Skiathos, si acolo e accesul foarte bun pe langa pista desi nu sunt foarte multe avioane, dar promit sa aduc poze de acolo.
Doar ca sa vad faceti o idee uitati-va la filmarile astea:
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Mar 08 Iul 2008, 23:04
Mersi tuturor pentru sfaturi, oricum mai am ceva vreme sa ma hotarasc unde va fi evenimentul, ceea ce e sigur e ca trebuie sa fie NEAPARAT un loc langa un aeroport cu trafic si acces facil langa pista, doar asa se respecta un adevarat spotter,nu?
Faine filmuletele, e super senzatia cand stai in spatele unui avion cand decoleaza.
eli-arw Flight Level 100
Numarul mesajelor : 164 Varsta : 46 Localizare : ARAD ARW LRAR Data de inscriere : 03/05/2008
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative ! Dum 13 Iul 2008, 01:32
salut eu zic sa iei in considerare si Antalya. acolo e superba zona, si aeroportul are in trafic de milioane, zi si noapte. anul acesta am stat in belek, putin mai departe de aeroport, dar daca mergi in Lara sau Kundu, esti foarte aproape de aeroport si taxi ati ia cam 10-15 euro, depinde cum te tocmesti. succes
Continut sponsorizat
Subiect: Re: Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative !
Spotting in Playa de Palma - Mallorca....tentative !