Ieri zbura de zor o Puma pe aici, iar acum 2 minute au trecut 3 in formatie pe deasupra blocurilor din zona mea (zona Soarelui). N-am avut cu ce sa le fi facut poza din pacate......
P.S.: O sa fiu si eu prin zona sambata, vin cu bitigla a.k.a YR-BIKe
sergiu Airport Level
Numarul mesajelor : 84 Varsta : 36 Localizare : Caransebes / Timisoara Data de inscriere : 16/03/2009
Tinerilor, moderatorii forumului RomanianSpotters au ajuns azi in jurul orelor 10.20 cu FALKE Bineinteles ca vorbim de RATUS si VIRUSU
Sambata 12.iunie.2010 orele 11.00 intalnirea cu spotterii va fi bineinteles la motoplanorul FALKE Pun o poza cu el ca sa-l recunoasteti (poza nu imi apartine)
Pentru orice eventualitati aveti numarul meu 0743 977012
SEE YOU THERE!!!
propellerdream Flight Level 400
Numarul mesajelor : 622 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 19/07/2008
Are cineva frecventa pe care se va comunica la Cioca la miting? Pe 12 dimineata decolez de la Baneasa cu o Cessna T182 RG catre Aalborg, Danemarca si ma gandeam ca, in drum spre Debrecen, sa ma abat putin pe la Cioca sa fac un low pass de salut Eventual un numar de telefon al organizatorilor ca sa pot sa-i anunt de intentie.
LAST EDIT: Am decis sa plecam pe ruta Brasov-Oradea-Debrecen. Asa ca mesajul de mai sus e canceled
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
Azi, cind eram pe Bd. Cetatii, am vazut ca faceau antrenament pt. mitingul de miine. Dupa ce a lansat parasutistii, An-2-ul m-a speriat, initial am crezut ca are probleme.
Vreauinaer Flight Level 100
Numarul mesajelor : 149 Varsta : 45 Localizare : Brasov Data de inscriere : 07/02/2009
Azi, cind eram pe Bd. Cetatii, am vazut ca faceau antrenament pt. mitingul de miine. Dupa ce a lansat parasutistii, An-2-ul m-a speriat, initial am crezut ca are probleme.
Stie AN-2-ul. De-asta imi place de el.
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
O zi cu soare, cu putin vant, si cu multe multe ULM`uri astazi la Timisoara. Din lipsa de timp, pun doar cateva poze, pentru ca sigur voi fi completat de YR-SND, RATus si Virusu`.
YR-5125
YR-5208
D-MITR
D-MITR
YR-PBT
HA-1225
HA-1225
YR-5133
D-MITR Tail Strike
George Roratu si D-MITR
Facing the Puma`s
Facing the Puma`s II
IAR 330 PUMA
With LOVE - Aeroclubul Romaniei
Comentarii, sugestii, critici, toate sunt binevenite!
Alex
YR-197 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 799 Varsta : 62 Localizare : Arad Data de inscriere : 08/10/2009
O zi cu soare, cu putin vant, si cu multe multe ULM`uri astazi la Timisoara. Din lipsa de timp, pun doar cateva poze, pentru ca sigur voi fi completat de YR-SND, RATus si Virusu`.
...si nu numai...
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
...si nu numai...
Adica??
Alex
YR-197 Flight Level 400
...si nu numai...
Adica??
Alex
...or mai completa si altii...
N3o Airport Level
Numarul mesajelor : 46 Varsta : 38 Localizare : Timisoara, Temeschburg, Temeschwar, Temesvár - TSR/LRTR Data de inscriere : 08/03/2010
O zi frumoasa, cu un numar mare de spotteri adunati la Cioca. Printre ei enumeram: Eu , YR-SND, RATus, Virusu, Voicu, Eugen, Edi, Gabi737, puma330, Cipi_tm, si sper sa nu fi uitat pe nimeni.
Din ratiuni "tehnice", putine poze de la mine, sapuniera nu are ZOOOOOM! Sper sa gasiti interesante pozele mele, iar criticile sunt binevenite!
Asteptand de dimineatza Charterul spre Cioca(Eugen facu' o escala sa-l ia la bord pe Edi), intre doua tigari,ce vad: zici ca era horoscopul meu pe ziua de astazi :
dupa aterizarea pe Cioca, primul client:
...si proprietarul:
...apoi, ia virusul de unde nu-i...saracul,dupa atata bere era inbalonat:
Fiind cu spumiera(doar aveam armata de spotteri in spate), ma opresc aici,nu inainte sa le multumesc celor fara de care nu am mai avea ce fotografia-este vorba despre DOREL,cel din reclama,in cazul nostru mecanicii de aviatie. Primul este chiar Dorel( HUMA ), suceveanul care a avut grija de AN-ul de desant...Bunanteles ca postarea este cu dedicatie dubla ptr.Dylan:Profundor+Dorel Eugen,sunt sigur ca poza ta e mai faina,schimba te rog pe aceasta...
...si nu se putea sa-l uit pe Dorel de Arad,adica pe Liviu, in grija caruia se afla printre multe altele si Extra-le...:
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
Felicitari pentru poze si pentru bafta de a fi acolo! Intrebari: - ro-spotterii au avut loc privilegiat ca la alte air-shows? - KTX nu era visiniu anul trecut? - Alouette ala, are "numar" de Romania dar scrie pe el "Consulatul Ungariei"?!
cipi_TM Membru activ
Numarul mesajelor : 1409 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 04/10/2008
Postez si eu niste poze, insa nu prea multe deoarece am avut aceeasi problema ca si Alex_tm…sapuniera. A fost o zi torida, dar a meritat efortul de a stat o zi in soare.
Militarii au dechis balul la ora 11,00…fix
Puma care dupa evolutia solo a fost expus, iar publicul a putut sa-l “calareasca”. Echipajul elicopterul a fost condus de catre comandorul Ivana Florin (sper ca i-am retinut numele corect), comandatul Escadrilei Elicoptere 714.
Parasutistii
Din dragoste..bre
Aerospatiale SA.318C Alouette Astazou, YR-PZT, Consulatul Onorific Al Ungariei la Timisoara
Caldura mare…asa ca fiecare se acunde pe unde apuca…unii chiar sub elicopter
Militarii se retrag
Te vad
Porcul zburator
Emblema de pe un Kamov care este consemnat la sol
gisurvey Airport Level
Numarul mesajelor : 19 Varsta : 25 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 10/12/2009
rugaminte: daca [mai] aveti poze reusite cu formatia ULM de azi dinainte de ora 11:00 de 3 CTLS-uri + WT9 [3 aripi sus + o aripa jos -- pentru cine nu le stie] trimiteti-mi-le va rog si mie pe privat [alecsturza@yahoo.com] sau postate direct aici daca nu deranjeaza.