| Model IAR-99 "Soim" | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Model IAR-99 "Soim" Joi 04 Mar 2010, 09:26 | |
| Multi dintre noi colectionam modele de aeronave de toate genurile (diecast , push to fit sau modele de asamblat) si multi dintre noi ne dorim sa avem in colectie aeronave de fabricatie / in culori romanesti. Cel mai rar model romanesc pe care l-am cautat si nu l-am gasit decat o singura data este .......dar deja stiti IAR-99 "Soim" De aceea cred ca acest topic este necesar fabricantilor de modele in a aprecia cata piata este pentru un asemenea model si scara la care ar trebui realizat.
Va rog sa va exprimati opinia referitor la demersul meu si numarul de modele pe care le-ati comanda daca un asemenea model ar iesi pe piata. De asemenea rog administratorii / moderatorii sa faca un centralizator al cererilor si un pool cu privire la scara , viitorului speram , model. |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Model IAR-99 "Soim" Joi 04 Mar 2010, 09:44 | |
| - Octavian a scris:
Va rog sa va exprimati opinia referitor la demersul meu si numarul de modele pe care le-ati comanda daca un asemenea model ar iesi pe piata. De asemenea rog administratorii / moderatorii sa faca un centralizator al cererilor si un pool cu privire la scara , viitorului speram , model. Octavian, tot ce pot sa-ti zic din surse sigure, e sa ai rabdare. Va aparea o macheta 1:72. Cat de curand, doar ca, lucrurile astea nu se pot face simplu de tot mai ales daca vrem o macheta corecta. deci rabdare si tutun... | |
|
| |
Skywalker Membru activ
Numarul mesajelor : 407 Localizare : Brasov Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Model IAR-99 "Soim" Joi 04 Mar 2010, 09:52 | |
| As merge un pic mai departe de atat si as propune o realizare a unei serii cu avioanele militare produse in Romania dupa WW2, ca si asa sunt doar cateva. Mi-ar place sa am o serie cu IAR 99, IAR93, de ce nu - IAR95 - desi e un proiect nematerializat. Daca s-ar include si elicoptere, as fi cu atat mai incantat. Ca si acolo e subtire participarea...
Ca sa fiu ontopic, nu cred ca-s multi care ar comanda mai mult de 1 buc, dar si asa cred ca sunt destui. Am gasit acum pe internet o sursa de machete home-made, detalii nu stiu. Pun linkul, poate e cineva interesat. http://www.aviatiadasenzatia.cabanova.com/
Scara - eu unul as prefera macar 1:48 daca nu mai mari.....parerea mea. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Model IAR-99 "Soim" Joi 04 Mar 2010, 09:56 | |
| - Skywalker a scris:
- As merge un pic mai departe de atat si as propune o realizare a unei serii cu avioanele militare produse in Romania dupa WW2, ca si asa sunt doar cateva.
Daca s-ar include si elicoptere, as fi cu atat mai incantat. Ca si acolo e subtire participarea...
Ca sa fiu ontopic, nu cred ca-s multi care ar comanda mai mult de 1 buc, dar si asa cred ca sunt destui. Si eu as prefera sa avem in colectie tot ce s-a fabricat dupa WWII si de ce nu si cele de dinainte. Machete de elicoptere mai sunt de vanzare ceea ce mi-ar place ar fi un IAR-316B scara 1/48 ca am unul 1/72 si mi se pare foarte mic. Ca sa fiu si eu on topic (ca doar eu l-am deschis) as comanda cel putin 4 exemplare sa il fac in toate livery-urile care au existat. |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Model IAR-99 "Soim" Joi 04 Mar 2010, 10:15 | |
| Din cate stiu eu, Modelism International facuse IAR-93, il vindea si montat si nemontat. Cand m-am trezit eu nu mai aveau. Dar banuiesc ca nu au azvarlit matrita. | |
|
| |
iulianfly Flight Level 100
Numarul mesajelor : 101 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Model IAR-99 "Soim" Vin 05 Mar 2010, 10:56 | |
| Ma poate ajuta cineva cu planurile avioanului IAR-99 ? sectiuni, axiometrie si vederi laterale - as incerca eu sa fac macheta frumosului Multumesc, | |
|
| |
electric Membru activ
Numarul mesajelor : 1166 Varsta : 50 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 10/03/2008
| Subiect: Re: Model IAR-99 "Soim" Vin 05 Mar 2010, 11:43 | |
| - iulianfly a scris:
- Ma poate ajuta cineva cu planurile avioanului IAR-99 ?
sectiuni, axiometrie si vederi laterale - as incerca eu sa fac macheta frumosului Multumesc, a fost intr-un modelism dar nu mai stiu in care. | |
|
| |
iulianfly Flight Level 100
Numarul mesajelor : 101 Varsta : 46 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/02/2009
| Subiect: Re: Model IAR-99 "Soim" Vin 05 Mar 2010, 12:01 | |
| Multumesc gata le-am gasit si pe cele de 93 si pe cele de 99 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Model IAR-99 "Soim" | |
| |
|
| |
| Model IAR-99 "Soim" | |
|