| Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice Sam 20 Feb 2010, 17:42 | |
| Va salut Romanian Spotters, Nu sunt un fotograf, dar citind forumurile si vazand fotografiile voastre am simtit nevoia sa mai pun ceva la LRCK. II salut pe Ovidiu si Samir. Pentru inceput am sa postez 2 fotografii scanate de prin anul 1970. (sper sa reusesc) Nu sunt artistice sau bine facute, dar iubitorii de istorie aeronautica cred ca pot identifica atat tipul cat si inmatricularea.
Ultima editare efectuata de catre arianne in Sam 20 Feb 2010, 18:39, editata de 1 ori (Motiv : Schimbat titlul in poze istorice si pus thumbnail-uri in loc de link-uri.) |
|
| |
lrbc Fotograf
Numarul mesajelor : 1823 Varsta : 110 Localizare : Bacău Data de inscriere : 08/05/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice Sam 20 Feb 2010, 18:08 | |
| Foarte faine pozele tale si cred ca ar merita facut un topic nou cu poze istorice la LRCK, unde sa mai pui daca mai ai asa ceva. | |
|
| |
ovidiu51 Membru activ
Numarul mesajelor : 1170 Varsta : 73 Localizare : Constanta (LRCK - CND) Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: LRCK Sam 20 Feb 2010, 21:51 | |
| Bine ai venit pe forum caz, Interesante imaginile, frumosi ani (dpv aviatie), cu avioane de toate neamurile. Imi amintesc de anii 80 cand realmente nu era loc pe platforme de atatea avioane, timpul de stationare era dramuit la maximum, avioanele mai erau parcate si pe la armata Vad un Tu-104 in prima imagine, ce ani... Anul trecut a fost unul din cei mai prosti ani de la revolutie. Pozele presupun ca sunt luate din turn, asa e? | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice Dum 21 Feb 2010, 07:00 | |
| Asa este pozele sunt luate din turn inainte de modernizare. Pozele sunt din colectia personala a domnului Popescu Beniamin care m-a ajutat pentru scrierea istoricului aeroportului. Mai am cateva din terminale, sala de dirijare etc si care sunt puse in istoric. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Samyr444 Airport Level
Numarul mesajelor : 90 Localizare : Constanta Data de inscriere : 03/02/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice Joi 25 Feb 2010, 21:24 | |
| - caz a scris:
- Va salut Romanian Spotters,
Nu sunt un fotograf, dar citind forumurile si vazand fotografiile voastre am simtit nevoia sa mai pun ceva la LRCK. II salut pe Ovidiu si Samir.
Bine ai venit, CAZ!!! Excelente fotografiile. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice Vin 26 Feb 2010, 08:04 | |
| Super tare, Follow Me Car-ul... | |
|
| |
ovidiu51 Membru activ
Numarul mesajelor : 1170 Varsta : 73 Localizare : Constanta (LRCK - CND) Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Aero 45 Vin 26 Feb 2010, 08:41 | |
| YR-Ana Costica Radu la Constanta!!! In sfarsit o imagine cu acest avion din vremea cand era operational. Nu ii vad apartenenta la Aviasan si culoarea albastra. Din fericire acest superb avion a ajuns la MAv. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice Vin 26 Feb 2010, 09:15 | |
| Superbe pozele, mai vrem, mai vrem | |
|
| |
gabi-737 Membru activ
Numarul mesajelor : 4453 Varsta : 47 Localizare : Oradea Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice Vin 26 Feb 2010, 11:44 | |
| Super poze...bizz jet de pe vremurile alea...incredibil, dar si masina de Follow Me face toti banii | |
|
| |
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice Sam 27 Feb 2010, 12:35 | |
| Wow, un Falcon 20... | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice Sam 27 Feb 2010, 20:28 | |
| Ma bucur ca va plac fotografiile, dar dupa parerea mea cea mai buna este cea cu Prunariu si Popov. |
|
| |
Vizitato Vizitator
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice | |
| |
|
| |
| Aeroportul Constanta (Mihail Kogalniceanu) - Poze Istorice | |
|