| Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc | |
|
+6aegean ovidiu51 RATus bobocell Nic Capt_Vio 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Joi 29 Mai 2008, 10:35 | |
| Sau mai bine zis masinile au devenit invidioase pe avioane si incep sa le agreseze fizic: http://www.antena1.ro/index.php?page=news&subcat=1&id=22165¤tPage=1.
Un Wizz si o masina de carat bagaje sau cu alte cuvinte pe ce criterii ajungi sa misuni cu masina pe la nga avioane.....
Sper ca nu mai este postat pe undeva ca eu nu am gasit.... |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Joi 29 Mai 2008, 10:44 | |
| Se mai intampla... Bine ca n-a fost mai rau! | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Joi 29 Mai 2008, 10:55 | |
| - Citat :
- Un Wizz....
Ce Wizz? Ca avionul lovit era un MyAir CRJ-900... Tocmai pentru ca e mai jos, aripa a fost acrosata de masinuta cu bagaje. Oricum penibil. Desi unii ar zice, ca deh, se mai intampla... Mda, se mai intampla, dar la aeroporturi foarte mari, cu multe miscari pe zi, nu ar trebui la BBU, unde sunt doar cateva zeci de miscari pe zi. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Joi 29 Mai 2008, 11:16 | |
| Am presupus ce este Wizz dupa culoare daca am gresit atunci .... scuzoaiele mele dar parca nu se intampla prea multe mai nou pe la noi? sau 2007-2008 au devenit anii in care ies la iveala si greselile de pe aeroporturile romane? si indiferent de ce avion era soferii de masini mari de la noi au cam mari probleme in a isi aprecia inaltimea utilajului. |
|
| |
bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Joi 29 Mai 2008, 13:17 | |
| I s-a luat permisul? Mi se par penibile astfel de accidente, oriunde s-ar intampla ele pe acest mapamond. Pacat ca pentru 1 secunda de neatentie se duc zeci de mii de euro si ,,reputatia'' celor care isi fac treaba numai sa fie facuta.... | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Joi 29 Mai 2008, 14:30 | |
| cel mai tare este genericul stirii din link... zici ca-i ceva dezastru mondial )) - exagerarile tipice nu evita nici stirile de aviatie cat despre sofer, asta e, nepriceput tanarul, sau cine l-a invatat asa ... dar adevarul este ca se mai intampla treburi de asta. Sper totusi sa se fi invatat ceva.. sau poate ca nu... pentru ca e posibil ca lectia invatata sa fie "nu mai lasam pe nimeni la pozat / filmat pe aeroport, ca uite ce porcarii ajung in presa"
Ultima editare efectuata de catre RATus in Joi 29 Mai 2008, 15:53, editata de 1 ori | |
|
| |
ovidiu51 Membru activ
Numarul mesajelor : 1170 Varsta : 73 Localizare : Constanta (LRCK - CND) Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Joi 29 Mai 2008, 15:19 | |
| Chiar zilele trecute dupa debarcarea pe Otopeni am urcat intr-un autobuz care a inceput o goana nebuna la concurenta cu un A318, eu peronal cred ca soferii exagereaza, toate masinile cu acces la pista ar trebui sa se deplaseze cu o viteza rezonabila, in orice caz nu peste viteza de rulaj a unui jet | |
|
| |
bobocell Membru activ
Numarul mesajelor : 442 Varsta : 34 Localizare : resita Data de inscriere : 25/12/2007
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Joi 29 Mai 2008, 16:05 | |
| | |
|
| |
aegean Membru activ
Numarul mesajelor : 852 Varsta : 44 Localizare : LEMD Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Joi 29 Mai 2008, 21:59 | |
| Asa se intampla cand nu ai marcaje la apron;unde are voie masinuta,unde are voie avionul.... | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Lun 02 Iun 2008, 14:09 | |
| Ha, se mai intampla si la altii : http://cdn-www.airliners.net/aviation-photos/photos/8/5/4/0515458.jpg | |
|
| |
Raduq Fotograf
Numarul mesajelor : 1764 Varsta : 33 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 06/05/2008
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Lun 02 Iun 2008, 15:39 | |
| Cred ca a iesit cam sifonat soferul. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Lun 02 Iun 2008, 17:53 | |
| de intamplat se intampla dar parca se uintampla cam multe pe la noiu tinand cont de traficul rezonabil de pe piste sau pur si simplu aceste chestii sau tot intamplat dar doar mai nou incep sa refuleze. Oare nu de asta este interzis Spottingul???? |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Lun 02 Iun 2008, 18:15 | |
| - kkk a scris:
- de intamplat se intampla dar parca se uintampla cam multe pe la noiu tinand cont de traficul rezonabil de pe piste sau pur si simplu aceste chestii sau tot intamplat dar doar mai nou incep sa refuleze. Oare nu de asta este interzis Spottingul????
hai sa nu fim paranoici sau extremisti... spottingul nu e interzis, nu scrie nicaieri ca spottingul e interzis, doar ca, intr-o tara care nu are un sistem de infrastructura a drumurilor (de ex) bine dezvoltat si nici solutii pentru asta, cine crezi ca se mai gandeste la ceeea ce se numeste spotting... cat despre accidentele care s-au intamplat, tot ce pot sa iti spun e ca, intr-o activitate percum aviatia, care implica multe riscuri, premizele unor incidente/accidente sunt mult mai multe decat in cazul altor domenii. de aici si numarul mai mare. se intampla peste tot in lume, dar asa ne place noua, sa ne uitam la ai nostrii si sa zicem ca sunt nu stiu cum, sau nu stiu ce... cel mai bine ar fi sa schimbam parerea asta cu una mai constructiva, si sa incercam sa avem o gandire mai occidentala... de aceea vreau pe calea asta, sa rog pe cat mai multi membrii sa intre pe topicul asta https://romanian-spotters.forumgratuit.ro/discutii-generale-f16/asociatie-oficiala-t317.htmca sa gasim o solutie sa nu ne pierdem intre oi numa bine la toti | |
|
| |
craft737 Airport Level
Numarul mesajelor : 89 Varsta : 39 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 20/04/2008
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc Mier 04 Iun 2008, 01:21 | |
| La altii, e invers... avionul loveste masina: https://www.youtube.com/watch?v=XcLo_Z7wiWg | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc | |
| |
|
| |
| Din nou Aeroporturile (masinutele care le bantuie) lovesc | |
|