| Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului Lun 25 Ian 2010, 09:37 | |
| Titlu: Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului Sursa: http://www.hotnews.ro/stiri-international-6843183-pasager-vrut-coboare-din-avion-timpul-zborului.htm Autor:Carla Dinu Data: 25.01.2010 - Citat :
- Un avion de pasageri american, care efectua un zbor intre Washington si Las Vegas si avea la bord 134 de persoane a trebuit sa aterizeze la Denver din cauza unui pasager care a incercat sa deschida o iesire de urgenta, in timpul zborului.
Barbatul bause o cantitate mare de alcool inainte si in timpul zborului si luase niste pastile, a declarat un purtator de cuvant al FBI citat de AP.
El s-a indreptat catre una din iesirile de urgenta, avand o punga din hârtie. Pasagerii au reusit sa-l puna la podea si l-au tinut imobilizat pâna a fost arestat. Pasagerul a fost interogat si trimis la examinare medicala.
Anchetatorii au stabilit ca incidentul nu a fost de natura terorista. Banuiesc ca punga era pe post de parasuta ... | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului Lun 25 Ian 2010, 09:42 | |
| Oricum nu ar fi putut sa deschida usa. Sau cel putin eu asa stiu. | |
|
| |
mihairosioru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului Lun 25 Ian 2010, 21:25 | |
| - Boeing777-300 a scris:
- Usile nu se pot deschide cand avionul este in zbor cu cateva mici exceptii, dar asta nu o sa mai explic.
Mai sus e un citat luat din comentariile pe marginea unui trip report scris de mine acum un an. Se pare ca sunt totusi niste situatii cand se pot deschide usile unui avion aflat in zbor. Ne povesteste cineva mai multe? - Mengelaus a scris:
- Oricum nu ar fi putut sa deschida usa. Sau cel putin eu asa stiu.
| |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului Mar 26 Ian 2010, 06:11 | |
| Pai poate ne spune direct Mircea daca un pasager poate deschide usa in zbor. | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului Mar 26 Ian 2010, 08:29 | |
| Din cate stiu eu usile aeronavelor de linie nu se pot deschide atunci cand aeronava este presurizata - diferenta de presiune impiedica deschiderea ei. Daca ati vazut, cel putin la 737 usa cand se deschide culiseaza intai spre interior si abia apoi se deschide - tocmai din acest motiv - presiunea din cabina o tine bine infipta in rama) | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului Mar 26 Ian 2010, 08:54 | |
| Aia am spus si eu mai sus. Probabil se poate, dar nu de catre un pasager.Sunt chiar curios. | |
|
| |
Boeing777-300 Fotograf
Numarul mesajelor : 857 Localizare : Macondo Data de inscriere : 02/12/2008
| Subiect: Re: Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului Joi 28 Ian 2010, 02:50 | |
| - mihairosioru a scris:
- Boeing777-300 a scris:
- Usile nu se pot deschide cand avionul este in zbor cu cateva mici exceptii, dar asta nu o sa mai explic.
Mai sus e un citat luat din comentariile pe marginea unui trip report scris de mine acum un an. Se pare ca sunt totusi niste situatii cand se pot deschide usile unui avion aflat in zbor. Ne povesteste cineva mai multe?
- Mengelaus a scris:
- Oricum nu ar fi putut sa deschida usa. Sau cel putin eu asa stiu.
in functie de aeronava exista un dispozitiv care se activeaza la o anumita viteza. exceptiile se refera la situatiile in care avionul e sub viteza respectiva care e destul de mica si se depaseste destul de repede dupa decolare. deci, nu se pot deschide. | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
| Subiect: Re: Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului Joi 28 Ian 2010, 10:04 | |
| Merci, se adevereste atunci ceea ce stiam. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului | |
| |
|
| |
| Un pasager a vrut sa coboare din avion in timpul zborului | |
|