| MINIVACANTA IN SPANIA | |
|
+7mariusgmg eugen Dylan kayala Mengelaus Alex_tm Voicu 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: MINIVACANTA IN SPANIA Sam 16 Ian 2010, 14:13 | |
| | |
|
| |
Alex_tm Moderator
Numarul mesajelor : 1835 Varsta : 35 Localizare : TIMISOARA - BANAT Data de inscriere : 15/01/2009
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Sam 16 Ian 2010, 14:30 | |
| Asa vacanta tot sa ai, super TR, cu muuuuuulte poze! Ai ceva material pentru "straini" Alex | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Sam 16 Ian 2010, 17:57 | |
| Foarte misto pozele, intr-adevar pare o vacanta reusita p.s Culorile mi se par un pic prea puternice...dar asta e monitorul de la servici si nu stiu cat de aproape de realitate e. | |
|
| |
kayala Flight Level 300
Numarul mesajelor : 333 Varsta : 30 Localizare : Adjud Data de inscriere : 15/10/2009
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Sam 16 Ian 2010, 18:11 | |
| Avioane pe banda. Superb TR. | |
|
| |
Dylan Moderator
Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Sam 16 Ian 2010, 23:47 | |
| Chiar ca avioane pe banda! Frumos Voicule! Mai mult spotting decat trip ceea ce mi se pare IDEAL! Multe avioane ochioase si multe scule de PNA! Imi place cum arata Dash-ul in livery Luxair si seria 800 de la Lauda Air. Asteptam fotografiile si pe site-urile mari! | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Dum 17 Ian 2010, 09:10 | |
| Eu nu vad nicio poza, decat acest mesaj: | |
|
| |
mariusgmg Airport Level
Numarul mesajelor : 59 Varsta : 55 Localizare : Iasi Data de inscriere : 10/12/2009
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Dum 17 Ian 2010, 10:31 | |
| Si eu la fel. Or fi fugit pozele de pe site? | |
|
| |
Voicu Moderator
Numarul mesajelor : 2513 Varsta : 62 Localizare : Arad - ARW - LRAR Data de inscriere : 28/12/2007
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Dum 17 Ian 2010, 10:56 | |
| da...din pacate ...au disparut pozele de pe site....acum am vazut si eu ...aseara erau toate OK .Urmeaza o munca de " chinez batrin". ..adica sa le pun din nou . | |
|
| |
mihairosioru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/12/2007
| |
| |
Voicu Moderator
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Dum 17 Ian 2010, 11:24 | |
| - mihairosioru a scris:
- @Voicu: nu trebuie sa le pui din nou. Citeste conditiile de utilizare de la photobucket, au fost multe poze, vizionate de prea multe ori si ai depasit limita de trafic pe care photobucket ti-o ofera. Pozele vor fi disponibile peste o luna sau mai devreme daca iti faci upgrade la account si le platesti vreo 24 de dolari americani pentru doi ani, daca imi aduc eu bine aminte. Cu un account platit nu ai limita in ce priveste traficul.
- Voicu a scris:
- da...din pacate ...au disparut pozele de pe site....acum am vazut si eu ...aseara erau toate OK .Urmeaza o munca de " chinez batrin". ..adica sa le pun din nou .
Multumesc frumos pentru idee mihairosioru, dar am inceput incet , incet sa folosesc ImageShack -ul pentru a le pune din nou...si sper in cel mai scurt timp sa apara din nou...vor fi exact aceleasi poze ...in aceiasi ordine postate de data aceasta sub denumirea de " minivacanta in Spania 2 ".Am sa le incarc pe rind cum am timp...le salvez pe o pagina in World ( asa am facut si la aceasta incarcare...si l-e mai am salvate si acum.....practic o sa inlocuiesc pe rind linkurile ...si cind sint toate incarcate...am sa le pun pe forum... | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Lun 18 Ian 2010, 21:57 | |
| "Voicu"
Da ai bagat spotting la greu, nu te-ai incurcat...eu nu as fi dat la schimb cu Bari Gothic. Dar deh, eu prind avioane doar "cand vin ele la mine", nu ma duc eu dupa ele. Stiu, tradez cauza..... | |
|
| |
Voicu Moderator
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Mier 20 Ian 2010, 15:24 | |
| Legat tot de spottingul la Barcelona....inca un link interesant cu 2 poze in care sunt marcate principalele puncte de spotting de acolo..... Pozele facute de mine si prezentate mai sus...sunt facute in pct. 3 ( cele din prima locatie ) si undeva la jumatatea distantei intre pct. 2 si 3 ( cele din a 2-a locatie )
http://www.aire.org/rnac/barcelona/index_eng.htm | |
|
| |
Cosmin_C Flight Level 100
Numarul mesajelor : 125 Varsta : 52 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 13/10/2009
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Mier 20 Ian 2010, 18:19 | |
| Suuuper tareeee VOICULEEEE Multumim ca ne-ai "clatit" ochii cu neshte poze din Spania. De spotting, ce sa mai spun? FOARTE TARE FRATE. BRAVO | |
|
| |
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Joi 21 Ian 2010, 08:48 | |
| Ei, da! Impresionante fotografii, ai avut parte de o mini-vacanta pe cinste! Dar stiu si ca ai avut oleaca de munca cu ele! Felicitari! | |
|
| |
Voicu Moderator
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Vin 22 Ian 2010, 00:50 | |
| Multumesc Domnilor ptr. aprecieri...si va doresc sa aveti parte si voi de cel putin asa o " minivacanta " cum am avut eu. | |
|
| |
crisvsv Flight Level 200
Numarul mesajelor : 236 Varsta : 37 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Dum 24 Ian 2010, 16:59 | |
| "Pe cand la noi un observator pt spotteri" da...atunci cand om avea drumuri ca ale lor...si etc etc..suntem in evul mediu fata de ei....am fost si eu in Spania acum, cu masina...la Almeria unde e un circuit, unul din zecile care le au..... Ce sa zic.. vreau sa ma mut acolo macar iarna, daca nu de tot.. Aici motorina e foarte proasta..cum am trecut granita la unguri...mergea masina 110 nu 100..si consuma mai putin..merge rotund. Aici se fura la greu. Scuze de relativul off topic. Superba Barcelona, eu nu am apucat decat sa o traversez..si noaptea..nu prea am vazut mare lucru. | |
|
| |
Voicu Moderator
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA Dum 14 Mar 2010, 23:19 | |
| Legat de acest subiect.....am sa pun o poza cu JAVIER , spotter spaniol care este si membru al forumului nostru de ceva perioada ...si care din cite am inteles de curind a facut o vizita in Romania pentru spotting .... cel putin la MAV. JAVIER este cel din stinga imaginii. Poza a fost facuta de mine in 3 Ianuarie 2010 la Barcelona , ocazie cu care i-am spun citeceva de forumul Romanian Spotters si i-am dat si linkul forumului . | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: MINIVACANTA IN SPANIA | |
| |
|
| |
| MINIVACANTA IN SPANIA | |
|