| Oare ar fi bine sa punem si un forum in limba engleza? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Oare ar fi bine sa punem si un forum in limba engleza? Vin 23 Mai 2008, 10:57 | |
| Eu sunt de parere ca ar fi o idee buna sa punem si un forum in limba engleza. Poate daca oferim asa ceva, atragem membri si din alte tari care pot contribuii la acest hobby al nostru. Conectii in strainatate nu strica nimanui, fie ca primesti ceva sfaturi de spotting local, sau schimbam idei, etc...
Ce ziceti? Avind in vedere ca vorbesc engleza mult mai bine ca limba romana, voluntariez sa fiu moderator! | |
|
| |
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: Re: Oare ar fi bine sa punem si un forum in limba engleza? Vin 23 Mai 2008, 11:01 | |
| cred ca e o idee buna, mai ales daca te oferi sa si moderezi.
Am vazut si eu ca avem vizite multe si din strainatate pe forum.
Totusi astept sa vad ce zice si Nic | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Oare ar fi bine sa punem si un forum in limba engleza? Vin 23 Mai 2008, 11:15 | |
| Forumul a avut la inceput o sectiune pentru limba engleza, insa nu a postat nimeni nimic pe acolo... Asa ca am sters-o. Eu nu am nimic impotriva, dar as mai vrea si alte pareri de la membrii forumului.
Problema cu sectiunea in limba engleza este spam-ul, care afecteaza de obicei forumurile de limba engleza, si deci ar fi o mai mare nevoie de moderare a forumului... care deocamdata nu are prea multi moderatori.
Alte pareri? | |
|
| |
eddyz Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Varsta : 37 Localizare : Canada Data de inscriere : 06/04/2008
| Subiect: Re: Oare ar fi bine sa punem si un forum in limba engleza? Vin 23 Mai 2008, 21:21 | |
| Mi se pare o idee chiar buna si nu cred ca o sa fie chiar asa o mare problema pentru membrii de pana acum, pentru ca banuiesc ca majoritatea cunosc si engleza. In plus cred ca ar fi o diversitate mai mare pe forum, care mie personal mi-ar placea. Cred ca se mai pot gasi ceva moderatori in membrii deja existenti pe forum. Concluzie: Eu sunt pentru! | |
|
| |
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Oare ar fi bine sa punem si un forum in limba engleza? Mar 27 Mai 2008, 10:59 | |
| Si eu sunt pentru, dar nu sunt foarte convins ca vom avea vizitatori de afara. Totusi, merita incercat. | |
|
| |
kill3r999 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 144 Varsta : 44 Localizare : Constanta - LRCK(CND), Romania Data de inscriere : 28/03/2008
| Subiect: Re: Oare ar fi bine sa punem si un forum in limba engleza? Mar 27 Mai 2008, 11:25 | |
| Si eu sunt pentru ideea cu forumul in engleza, doar cu vizitatorii va fi un picut mai greoi! | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Oare ar fi bine sa punem si un forum in limba engleza? Dum 01 Iun 2008, 23:56 | |
| Am vazut azi ca avem un alt membru care se pare ca nu e roman. (din Venezuela). Deci, o sa propun dinou daca putem sa facem sectiune de limba engleza. | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Oare ar fi bine sa punem si un forum in limba engleza? Lun 02 Iun 2008, 08:37 | |
| Gata si sectiunea de limba engleza. Sper totusi ca forumul sa nu fie "atacat" de spameri, tocmai din cauza aceasta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Oare ar fi bine sa punem si un forum in limba engleza? | |
| |
|
| |
| Oare ar fi bine sa punem si un forum in limba engleza? | |
|