Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti (Henri Coanda / Otopeni) - Decembrie 2009 Vin 01 Ian 2010, 12:49 | |
| Da la observat si eu cand a plecat eram chiar in sud-estul aeroportului deci l-am vazut din spate din pacate nu am aparat de fotografiat pentru al fi pozat P.S daca vreti sa va ajut cu informatii despre locurii de spotting in cealalta parte a aeroportului ma contactati cunosc foarte bine zona |
|
Zuky Airport Level
Numarul mesajelor : 49 Varsta : 49 Localizare : Anywhere Data de inscriere : 12/11/2009
| Subiect: Re: Aeroportul Bucuresti (Henri Coanda / Otopeni) - Decembrie 2009 Vin 01 Ian 2010, 13:25 | |
| - Geo a scris:
- Mda. Postez cu o oarecare dezamagire, desi in al 12-lea ceas l-am prins si noi, ba chiar ne-am apropiat neasteptat de mult. La poze nu ne-am riscat insa. Ne-am multumit doar sa-l privim. Ghinion mare, chiar imi facusem 'calcule', cum sa-l prind de la Waterpark, apoi sa ma mut la Agip si sa-l fotografiez pe taxiway Alfa, la decolare. Asta e, poate data viitoare. Aaaa si.. multimim domn' sofer!
C5-ul a aterizat acum 2 zile, pe la ora 1 , noaptea.
Edit: 747 a decolat de pe 26L sau R? Oricum plecasem, dar sa stiu macar daca ar fi meritat sa ramanem. A plecat pe 26R. Si mai mult vremea v-a stricat aceasta sesiune speciala de spotting, daca nu batea vantul din directie predominanta de 240 grade cu viteza medie a vantului de 11Kt, era posibil sa vina pe 08R. Oricum trebuie sa privim si partea buna a lucrurilor, anul 2009 s-a terminat cu o vizita placuta din partea EL-AL cu acest B744, si prezenta acelui C5 Galaxy, altfel putea fi o zi obisnuita LA MULTI ANI tuturor si Happy Spotting in 2010. | |
|