cipi_TM Membru activ
Numarul mesajelor : 1409 Varsta : 43 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 04/10/2008
| Subiect: Un elicopter a aterizat de urgenţă lângă Piteşti Dum 29 Noi 2009, 11:09 | |
| Titlu: Un elicopter a aterizat de urgenţă lângă Piteşti Sursa: http://www.realitatea.net/un-elicopter-a-aterizat-de-urgenta-langa-pitesti_689600.html Autor: *** Data: 29.11.2009 - Citat :
- Un elicopter a aterizat de urgenţă lângă Piteşti
Elicopterul militar participa la repetiţiile pentru Ziua Naţională. La un moment dat, în partea din spate a cabinei a început să iasă fum şi elicopterul a aterizat pe câmp. Piloţii susţin că nu există probleme foarte grave, doar un circuit aflat sub tensiune s-a încins şi trebuie înlocuit. Incident aviatic Imaginea 1/1Elicopterul a fost oprit la sol, iar o echipă tehnică îl va repara. Incidentul a avut loc în partea de sud a Autostrăzii Bucureşti-Piteşi, lângă comuna Vânători.
Aparatul de zbor este unul dintre cele mai moderne pe care le deţine Forţele Aeriene Române.
Pregătirile pentru manifestaţiile organizate cu ocazia Zilei Naţionale de 1 decembrie au intrat în linie dreapta. Astăzi are loc repetiţia finală pentru parada militară. Aeronave aparţinând Forţelor Aeriene efectuează un zbor de antrenament deasupra Capitalei. La parada militară dedicată Zilei Naţionale a României vor defila peste 1.000 de militari. | |
|
Griff Moderator
Numarul mesajelor : 1400 Varsta : 41 Localizare : two steps from Hell Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: Un elicopter a aterizat de urgenţă lângă Piteşti Dum 29 Noi 2009, 11:24 | |
| Astazi s-a intamplat? Abia ce au trecut pe deasupra blocului meu. Le-am urmarit mult cu telefoto si n-am vazut nimic special. Am apucat sa le fac o singura poza ptr ca au trecut foarte repede. Puma Naval n-am vazut-o azi. | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Un elicopter a aterizat de urgenţă lângă Piteşti Dum 29 Noi 2009, 11:31 | |
| - Griff a scris:
- Le-am urmarit mult cu telefoto si n-am vazut nimic special.
Din ce scrie in stire a fumegat putin instalatia electrica iar daca ai fi vazut ceva la elicopter era altul deznodamantul. Acu sper ca avaria sa fie minora si elicopterul sa nu fie tras definitiv pe dreapta. Oare ce numar are ? Poate afla cineva ? |
|
Griff Moderator
Numarul mesajelor : 1400 Varsta : 41 Localizare : two steps from Hell Data de inscriere : 27/09/2008
| Subiect: Re: Un elicopter a aterizat de urgenţă lângă Piteşti Dum 29 Noi 2009, 11:32 | |
| - Octavian a scris:
- Oare ce numar are ? Poate afla cineva ?
Cred ca pot afla. | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Un elicopter a aterizat de urgenţă lângă Piteşti Dum 29 Noi 2009, 12:03 | |
| La stirile Antena 3 de la ora 12 se precizeaza ca la bord s-a aprins un bec.
Ce sa mai cred ? |
|
eugen Membru activ
Numarul mesajelor : 3386 Varsta : 50 Localizare : Arad, LRAR Data de inscriere : 30/04/2008
| Subiect: Re: Un elicopter a aterizat de urgenţă lângă Piteşti Dum 29 Noi 2009, 16:41 | |
| | |
|
Griff Moderator
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Un elicopter a aterizat de urgenţă lângă Piteşti | |
| |
|