raduvisitor Flight Level 100
Numarul mesajelor : 167 Data de inscriere : 27/01/2009
| Subiect: Cursa Iasi-Bucuresti intarziata Lun 02 Noi 2009, 16:50 | |
| Titlu: Cursa TAROM Iaşi - Bucureşti nu a mai decolat din cauza unei defecţiuni tehnice Sursa: http://www.realitatea.net/cursa-tarom-iasi---bucuresti-nu-a-mai-decolat-din-cauza-unei-defectiuni-tehnice_654672.html Autor: realitatea.net Data: 02.11.2009 - Citat :
Cursa Tarom Iaşi - Bucureşti nu a mai decolat de pe Aeroportul Internaţional din capitala Moldovei, cei peste 40 de călători fiind anunţaţi că este o defecţiune tehnică. Avionul trebuia să plece la ora 13.00, însă în jurul orei 15.00 încă nu decolase. Potrivit comandantului Aeroportului Internaţional, aeronava nu a mai decolat deoarece s-a aprins la bord un bec care ar semnaliza o defecţiune. .......
| |
|
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Cursa Iasi-Bucuresti intarziata Lun 02 Noi 2009, 19:39 | |
| Imi cer iertare, eu nu reusesc sa identific avionul care ilustreaza articolul. | |
|
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Cursa Iasi-Bucuresti intarziata Lun 02 Noi 2009, 19:43 | |
| - mihaiatanasie a scris:
- Imi cer iertare, eu nu reusesc sa identific avionul care ilustreaza articolul.
Ca de obicei.... Ar fi frumos sa aiba A340 in flota si ele sa poata ateriza la Iasi...... |
|
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Cursa Iasi-Bucuresti intarziata Lun 02 Noi 2009, 20:08 | |
| E mai ok sa puna avioane fictive decat sa 'fure' poze din alte parti. | |
|
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Cursa Iasi-Bucuresti intarziata Lun 02 Noi 2009, 21:46 | |
| Scuzati "rautatea" mea, dar asta e stire? Deci de maine, vom avea stiri genul "Avionul Carpatair a intarziat la destinatia ca pilotul a trebuit sa faca treaba mica. Din pacate, baia de pe culuarul terminalului a fost inchisa pentru motivul de 'curatenie' asa ca pilotul a trebuit sa fuga pe celalalt culuar. Din pacate, acolo era coada mai mare, si a trebuit sa isi astepte randul. In total, avionul a intarziat 10 minute." In alte stiri... "Un copil mic a inceput sa planga, ca ai era foame" "Doua ciori si-au luat zborul de pe troatuar fiind speriate de un autoturizm care circula regulamentar"... ... WTF? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cursa Iasi-Bucuresti intarziata | |
| |
|