www.sanicole.com pentru detalii despre show. Eu am ajuns doar pe la jumatate, se pare ca am pierdut cateva piese grele, dar a fost minunat oricum. Va las sa savurati pozele fara prea multe vorbe.
Incepem cu batrana doamna din Lituania.
Static display
O bijuterie, lustruita perfect.
YAK-52Alta piesa trecuta de prima tinerete.
Vine
OO-JAN cu ‘The Blades’ dupa el – foarte interesant sa iti dai seama de dimensiunile unui 737 in comparatie cu Extrele 300.
Ruperea formatiei
Low pass cu trenul jos
Hehe, cu asta i-am prins pe baietii de la jp si a.net
) N-au cum sa n-o primeasca B&W ca e vintage aircraft
Extra cu care se va ‘juca’ Melissa Andrzejewsky, reprezentand Statele Unite
Blades
Avro Vulcan XH-558, in formatie cu 4
F-16O priveliste de neuitat
Astia sunt spotterii de la categoria VIP care au platit mai mult pentru un loc la tribuna si parcarea masinii mai aproape de show. Exista si sectiunea VVIP
, care a fost pe terasa turnului. O veti vedea in urmatoarele poze. Spottati ‘tunul’ cel mai lung din poza!
Breitling Jet TeamUn
PA-28VVIP + TWR
Un
WarriorAlt
YAK-52 Bacau, de data asta cu inregistrare ruseasca, dar in proprietatea unui occidental
Blades decoleaza din nou dupa o scurta pauza.
Olandezul zburator isi face aparitia din negura
El e!
Britanicii fac spectacol
Stiu, am exagerat cu prelucrarea, dar mie imi place
4x sideslip
Sa revenim cu picioarele pe Pamant
Nu coborî capul, englezii n-au terminat inca!
Interesanta varianta a C172, o
C180
Rockwell Commander 112Robin DR-400Bo-105 care a lansat un parasutist
C152Mi-35 cehesc, mersi militarilor ca mi-au dat voie sa bag capul pt o poza. In RO cine oare m-ar fi lasat sa fotografiez cockpitul Pumele noastre de ultima generatie, secrete strategice de stat?
Aia da teava de esapament !
Melissa se intoarce, n-am reusit nicio poza cu ea in zbor demna de incarcat
Agusta A-109
-Buna, iubito, unde esti ? –Pe aripa, desigur ! –Si bate vantul tare? Putin, nu ma deranjeaza!Boeing PT-17 KaydetDC-3P-38 LightningYou have been intercepted !Ceva mai rar :
Spitfire intr-o formatie cu F-16Feel the power
Si la incheiere,
Patrouille Suisse apare
Se inteleg destul de bine cu F-16le belgian
In 2019 se va deschide cel mai lung tunel din lume, in Alpii elvetieni : 57km.
Patrouille Suisse simbolizeaza debutul acestui proiect prin aceasta manevra, un avion trecand cu 400kt printre celelalte 5, cu trenul scos, la 150kt.
Adiós !Astept critici, comentarii, ceva feedback dupa prelucrarea a 80 si ceva de poze...