Numarul mesajelor : 4876 Varsta : 53 Localizare : Suceava Data de inscriere : 15/04/2008
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Mar 22 Sept 2009, 07:03
Salut si bine ai venit printre noi! Incearca sa le incarci pe forum ca fotografii, nu ca link-uri. Pozele le facem si le upload-am aici ca sa fie vazute. Vezi AICI
mack Fotograf
Numarul mesajelor : 242 Localizare : Iasi - Romania Data de inscriere : 10/06/2008
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Mar 22 Sept 2009, 21:29
Dragilor, faine poze... felicitari! Ma bucur foarte de revenirea Extrelor Aeroclubului Romaniei. Sa fie de bun augur. Bag de seama ca taman la demonstratiile la care lipsesc, apare IAR-35 ACRO...hmmm asta sa insemne (pe cale de consecinta) ca in situatia in care apar si eu, planorul cel minunat nu vine?!
Ultima editare efectuata de catre mack in Mar 22 Sept 2009, 22:30, editata de 1 ori
allex Membru activ
Numarul mesajelor : 3096 Varsta : 51 Localizare : SATU MARE Data de inscriere : 05/10/2008
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Mar 22 Sept 2009, 22:11
....revin cu setul de poze din ajunul mitingului!.....
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Mar 22 Sept 2009, 22:28
"Indianul talpa iute" si cu IAR-ul 46 pe placuta sunt super tari frate si la extre ai scos ceva culori faine, chiar imi plac
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Mier 23 Sept 2009, 12:15
YR-BVD, cred ca e cu dedicatie pt VIC o macheta de IAR46
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Mier 23 Sept 2009, 15:34
Seria a 2 a:
Spre seara vin cu seria a 3 a
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Mier 23 Sept 2009, 17:37
Foarte faina treaba ai facut tu "Mai ala Micu de pe forum" cu doar asa te-a botezat George Rotaru
felix Fotograf
Numarul mesajelor : 1009 Varsta : 31 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 12/09/2008
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Mier 23 Sept 2009, 18:15
kkk a scris:
Foarte faina treaba ai facut tu "Mai ala Micu de pe forum" cu doar asa te-a botezat George Rotaru
Mersi dar stai ca "asta micu de pe forum"mai are multe poze de pus pe forum!
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Mier 23 Sept 2009, 20:20
Va rog sa aveti rabdare. Data fiind implicarea Rospotters, cat si situatia noua pentru comunitate , lucrurile au avut un curs mai complicat aceste zile motiv din care s-a lucrat la un comunicat din partea admin-ilor si moderatorilor care va fi publicat seara aceasta aici si in dreptul stirilor despre eveniment.
Messerschmitt Flight Level 100
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 30 Localizare : Satu Mare Data de inscriere : 20/12/2008
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Mier 23 Sept 2009, 20:22
Doua videouri, slabute ce-i drept. Primul Cu MiG-ul, al doilea cu Extrele. Va orma evolutia ( toate cele 10 minute!!! ) a Pumei. Maine cred.
Extra 300L
Ultima editare efectuata de catre dylan in Mier 23 Sept 2009, 21:34, editata de 1 ori (Motiv : unit 2 posturi consecutive)
felix Fotograf
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Mier 23 Sept 2009, 22:18
Seria nr.3 :
Maine vin cu seria 4
RATus Administrator
Numarul mesajelor : 1497 Varsta : 40 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 29/12/2007
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Joi 24 Sept 2009, 00:46
Salutari tuturor membrilor Rospotters si vizitatorilor forumului nostru,
Doresc sa ma adresez in numele administratorilor si a moderatorilor pentru a prezenta situatia evenimentului de la Satu Mare si a implicarii noastre din zilele urmatoare.
Dupa cum unii dintre voi ati aflat la fata locului sau din presa, la Satu Mare in cursul demonstratiei de zbor cu avionul de tip EXTRA300, pilotat de Laszlo Ferencz, in timpul unei manevre bruste, o bucata de carenaj de pe partea stanga a avionului, s-a desprins provocand patrunderea brusca a aerului in cabina si spargerea cupolei. Avariile nu au afectat direct controlul aeronavei iar pilotul a aterizat in conditii de siguranta.
Incidentul a fost evident, martori fiind peste 10.000 de spectatori.
Romanian Spotters a participat la mitingul de la Satu Mare cu prezenta de aproximativ 15 membri. La eveniment, am avut parte de sprijin din partea organizatorilor si a Aeroclubului Romaniei.
Dupa producerea incidentului, membri comunitatii prezenti la fata locului au analizat situatia si au decis ca cea mai buna cale de actiune din partea nostra este una de sprijin a anchetei sau a anchetelor care se vor deschide pe aceasta tema. Astfel s-a ales ca prezenta noastra la eveniment si disponibilitatea discutiilor forumului nostru pentru public sa nu fie folosite ca si platforme pentru dezvoltarea unui scandal, si mai mult, materialele foto surprinse la fata locului sa fie inmanate oricaror oficiali sau membri ai anchetelor.
Dupa cum stiti, conducerea comunitatii incearca ridicarea calitatii website-ului Rospotters si curatarea de speculatii, polemici si alte trasaturi daunatoare unei viitoare asociatii de fotografi, iar astfel consideram ca alegerea noastra in legatura cu incidentul a fost una corecta.
De asemenea, dorim sa reamintim tuturor membrilor si vizitatorilor comunitatii noastre ca principalul nostru scop este promovarea aviatiei prin fotografie si ca avem drum lung de parcurs pana la remarcarea ca si organizatie profesionista , oficiala si obiectiva. Ne aflam intr-o perioada de dezvoltare, care, asociata cu incidentul si contextul in care a avut loc ne obliga sa lasam situatia in mana anchetatorilor si sa ne spunem parerile personale in mediile specializate pentru acest lucru.
Dorim de asemenea sa specificam ca in acest caz, cat si in alte situatii viitoare similare, vom evita pe cat posibil dezvoltarea subiectelor in alte directii decat cele oficiale si vom ajuta in limita posibilitatilor la solutionarea anchetelor sau disputelor oficiale.
Speram ca toti fotografii comunitatii noastre sa inteleaga natura pasiunii noastre si implicatiile pe care le aduce daca vrem sa o ridicam la un nivel profesional. Mai exact este imperios sa retinem cu totii ca suntem observatori nu instigatori sau investigatori.
In final doresc sa imi cer scuze in numele administratorilor si al moderatorilor pentru reactia tarzie la aceasta situatie. Este o situatie noua pentru care am avut nevoie de coordonare si cooperare cu autoritatile si oficialii implicati in viitoarele anchete. De asemenea este important de stiut ca sustinem discutia evenimentelor pana la punctul in care se prezinta fapte obiective si descurajam pe orice subiect de stiri dezvoltarea spre laturi personale, polemice, subiective sau de alta natura daunatoare unei comunitati care se doreste obiectiva.
In prezent lucram la organizarea comunitatii si ne orientam spre creerea unei asociatii in care membri vor avea responsabilitati si obligatii. Odata atins acest tel, speram sa fie nevoie tot mai rar de communicate de tipul celui pe care-l cititi si ca vom fi priviti ca si o sursa profesionala, impartiala, de informatii si in special de fotografii.
Speram sa avem un raspuns despre cele intamplate cat mai curand posibil si ca va fi o ancheta transparenta. In cazul in care vor exista si alte anchete oficiale decat cea a Aeroclubului Romaniei vom contribui cu orice informatii necesare.
felix Fotograf
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Sam 26 Sept 2009, 12:47
Spre Seara vin cu ultima serie de poze!
felix Fotograf
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Sam 26 Sept 2009, 19:56
Cum am promis ultima serie de poze!!:
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Dum 27 Sept 2009, 13:39
Cu o intarziere, apuc si eu sa pun niste poze de la miting sper sa urmeze mai multe, dar depinde de timp
Messerschmitt Flight Level 100
Numarul mesajelor : 141 Varsta : 30 Localizare : Satu Mare Data de inscriere : 20/12/2008
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Dum 27 Sept 2009, 21:05
Are cineva poze cu Puma la aterizare si norul de praf dar FARA gardul de protectie? O vreau pt desktop
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Lun 28 Sept 2009, 08:40
Messerschmitt a scris:
Are cineva poze cu Puma la aterizare si norul de praf dar FARA gardul de protectie? O vreau pt desktop
Daca imi dai un PM pe seara ( musai pe seara pentru ca maine vreau sa imi duc laptopa la reparat) o sa caut eu pentru ca din cate stiu am
Vizitato Vizitator
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare Dum 08 Noi 2009, 18:06
As vrea sa pun si eu cateva poze de la miting...Nu sunt foarte clare,sunt facute cu telefonul mobil,dar pana cand o sa am si eu un aparat foto profesionist...asta este.Sper sa va placa pozele.
Si cateva poze cu avioanele acelea mici,dragute,telecomandate
Si urma lui MIG 21 LanceR...cu viteza pe care o avea,n-am reusit sa fac o poza reusita,i-am prins doar umbra pe cer...
Cam atat...N-am facut mai multe poze,am vrut sa ''savurez''din plin acele clipe magice de la miting.Oricum,sper sa va placa pozele.
Continut sponsorizat
Subiect: Re: 19-20 septembrie 2009, meeting aviatic Satu Mare