De ziua nationala a Canadei, 1 iulie, in Ottawa au zburat Snowbirds. Demonstratia a fost la muzeul aviatiei dar eu i-am pozat (intimplator) in centru.
un crop din poza anterioara:
Cu o zi inainte mi-a atras atentia acest CF-18 Hornet care cel putin aparent insotea un avion de linie... Am cautat in ziarele locale daca cumva a fost deturnat un avion...
A 2-a zi l-am vazut zburind alaturi de alte 2 avioane "istorice", F-86 Sabre si CL-41 Tutor:
CL 41 Tutor:
Sper ca nu am gresit cu identificarea avioanelor, informatii am gasit pe pagina Snowbirds:
Citat :
History was made on Saturday, with the first official Centennial Heritage Flypast featuring all three centennial aircraft: The Century Hornet, the Hawk One F-86 Sabre and the 431 Sqn Golden Centennaire Tutor.
snowbirds in manitoba
PS: Am vazut pe site-ul lor ca au mai mult de 10 show-uri pe luna, de aceea am "botezat" topicul doar Snowbirds, ca sa nu fie 30+ subiecte despre show-urile lor din vara lui 2009... sper ca e ok...
Balki Moderator
Numarul mesajelor : 1683 Varsta : 45 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 24/10/2008
live parea unul de pasageri (westjet) dar primele cadre au iesit prost pt ca aparatul era reglat aiurea... o sa scotocesc prin arhiva dupa o poza cu ce cred ca era...
later edit: ai dreptate... nu stiu ce am vazut... poza e facuta din casa, prin geam, cu obiectiv de 300mm. poza este defapt un crop, de aceea calitatea este asa proasta...