Ca orice om „normal” care merge la Londra, nu am putut rezista tentaţiei de a zbura de pe London City. Am căutat un zbor ieftin şi am găsit: pâna la Isle of Man şi-napoi (95 Eur). Zburătoarea implicată a fost şi ea un factor de atracţie. Şi chiar a meritat! Am plecat de pe LCY dimineaţă, micuţul aeroport construit pe Tamisa are un trafic extrem de intens. Cam la fiecare minut decola ateriza ceva. Fokkerul - obosit rău. Am stat în faţă unde mirosea urat de la toaletă. Dar a fost un zbor foarte frumos. Păcat că la aterizare mi s-a cerut să închid camera. Cei doi flight attendants (un el şi o ia) vag amabili. Seviciul OK pentru un zbor aşa scurt, sanvişul chiar gustos. Merită remarcat că paharul şi cana nu erau de plastic, lucru cu care dealtfel se laudă VLM. O mare surpriză a constituit-o micul oraş (?) Castletown de lângă aeroport: o oază de linişte, în contrast cu Londra. Au acolo un castel medieval extrem de bine conservat (unlele ferestre sunt autentice!!!), dar asta e o altă poveste…
llobregat Membru activ
Numarul mesajelor : 756 Varsta : 33 Localizare : Bucharestork Data de inscriere : 23/03/2008
Foarte misto trip-reportul. Te-ai plimbat prin Isle of Man? Nu prea stiu multe despre aceasta insula decat ca acolo sta Jeremy Clarkson ) din cauza regulilor lejere referitoare la viteza pe autostrazi.
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
Foarte interesant acest TR. Foarte frumos pus aeroportul. Cam gol avionul. Nu ai putut sa te duci mai in spate ? Poze de la retur ? Ai si ceva fotos de pe insula ??
Subiect: Re: LCY/IOM cu Fokker 50 VLM Mar 23 Iun 2009, 09:56
Mersi. O sa pun si poze de la retur in cuarand. Fie, si de pe insula Pai cumva dupa decolare s-a dus mirosul : )
wizzair7 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 114 Varsta : 26 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 16/05/2009
Subiect: Re: LCY/IOM cu Fokker 50 VLM Dum 28 Iun 2009, 23:53
TR frumos.Avionul era charter?nu cred ca un avion atat de mic nu ar fi charter.
TR frumos.Avionul era charter?nu cred ca un avion atat de mic nu ar fi charter.
Ms de aprecieri. Daca te referi la Fokker raspunsul e nu, e zbor regulat. Nu exista nicio legatura intre dimensiunea avionului si faptul ca este un zbor charter. Simplificand, un zbor charter este opusul unui zbor regulat. O companie de turism inchireaza un avion de la o companie aeriana -> zbor charter. In perioada asta TAROM trimite cel mai mare avion al sau, A310, la Tenerife pt zboruri charter. Sau, alt exemplu Boeingul 747 implicat in celebrul acident de la Tenerife deservea un zbor charter.