| Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! | |
|
+4mihaiatanasie Virusu Mengelaus andreos18 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
andreos18 Flight Level 100
Numarul mesajelor : 126 Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 10:15 | |
| Titlu: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine Sursa: Stirile ProTv.ro Autor: *** Data: 15.06.2009 - Citat :
33 de oameni si-au vazut moartea cu ochii in estul Indoneziei, dupa ce avionul in care se aflau a derapat la aterizare si a iesit de pe pista, direct pe camp.
Totul s-a intamplat din cauza unui caine. Imaginile arata cum animalul trece pe pista, exact cand rotile avionului ating solul.
Imediat, aparatul, bruscat probabil de pilot, s-a dezechilibrat si a prins o traiectorie care l-a trimis in decor. Cand aeroanava a ajuns in vegetatia de pe marginea pistei, una dintre elice a sarit de la locul ei, iar paletele au zburat care incontro.
Din fericire, in afara de sperietura si cateva zgarieturi si vanatai, toata lumea a scapat teafara. La bord se aflau 29 de pasageri si 4 membri ai echipajului. | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 10:37 | |
| Interesante manevrele pilotului, din cate am vazut minunile au inceput dupa trecerea cainelui ( am vazut pe un monitor cu soarele in spate......) Mi se pare putin cam exagerata manevra si rezultatele au zburat care incotro.... |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 10:43 | |
| L-am vazut si eu aseara la stiri.Parerea mea e ca-i ca la masini.Nu incerca sa eviti cainele ca-i foarte posibil sa-ti faci mai mult rau decat bine. | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 11:45 | |
| imi plac animalele, dar mai bine il calca pe giolgau ala decat sa strice bunatate de dornier | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 12:11 | |
| Din cate am judecat eu imaginea, catelul trecuse in momentul cand a pus rotile. Deci nu-l calca. | |
|
| |
DrakulaBV Flight Level 100
Numarul mesajelor : 164 Varsta : 33 Localizare : Brasov Data de inscriere : 28/12/2008
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 12:37 | |
| Exact ... oricum nu-l lovea
Daca lovea cainele se intampla ceva oare ? Adica e un animal mic ... Saabul care a lovit ditamai calul la Bacau nu a patit nimic | |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 13:26 | |
| Poi oare imi aduc aminte bine de un Saab de la Carpat ce-a lovit un cal la Timisoara cu ceva vreme in urma?! Si era cal, nu caine! Si nimeni n-a patit nimic.... Daca nu era filmata faza probabil nici locuitorii mancatori de orez din respectiva localitate nu stiau nimic de incident! | |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 16:23 | |
| Sa ma scuzati dar eu unu nu mi-as dori sa zbor nici cu un pilot ca ala da nici cu un avion cu palete care sar in toate partile ...... lol pilotul ala nu are ce sa caute la mansa, nici la volan nu il vad bine |
|
| |
Vizitato Vizitator
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 17:26 | |
| cu saabul de la bacau a fost noroc ca l-a atins numa putin cu o roata in decolare... |
|
| |
YR-DNY Membru activ
Numarul mesajelor : 669 Varsta : 42 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 18:21 | |
| - catalin a scris:
- cu saabul de la bacau a fost noroc ca l-a atins numa putin cu o roata in decolare...
Corect, da ideea e relevanta in cazul asta. Una e cand te trezesti in fata cu un caine si alta cand e cabalina! A, si apropo! Normal ca elicea a zburat de la locul din moment ce avea "palete" in loc de pale!! | |
|
| |
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 21:28 | |
| Dar daca avea "paleti", cum era? | |
|
| |
Daniel Flight Level 200
Numarul mesajelor : 267 Varsta : 34 Localizare : Cluj-Napoca Data de inscriere : 23/02/2009
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mar 16 Iun 2009, 21:45 | |
| Pai pilotul cand o vazut cainele o tras de mansa parca ar fi fost la volan, traiasca "paletele" chiar manevra asta nu era necesara zic eu. | |
|
| |
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! Mier 17 Iun 2009, 11:52 | |
| Mda......nu stiu ce sa zic dar imi pare mai degraba o rqafala de vant care a lovit avionul...ceva in genul a ceea ce s-a intamplat cu YR-BEB pe OTP. Nu cred ca era atat de ..... pilotul sa vireze la viteza aia din cauza unui caine care oricum trecuse pista | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! | |
| |
|
| |
| Avion iesit de pe pista din cauza unui caine! | |
|