ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY)

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Nic
Administrator
Nic

Numarul mesajelor : 750
Varsta : 41
Localizare : München
Data de inscriere : 24/12/2007

Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) Empty
MesajSubiect: Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY)   Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) EmptyVin 17 Apr 2009, 15:58

Pozele nu sunt facute de mine. Mi-au fost date special pentru a fi publicate pe forum, de catre un prieten care a dorit sa ramana anonim.

Oricum, cam greu sa gasesti romani cu poze facute la aeroportul in Pyongyang.

Pun si 2 poze cu orasul.

Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) K010

Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) K410

Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) K110

Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) K210

Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) K310
Sus In jos
anAV8r
Airport Level
Airport Level
anAV8r

Numarul mesajelor : 81
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/03/2009

MesajSubiect: Re: Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY)   Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) EmptyVin 17 Apr 2009, 16:16

Frumoase poze,dar am o intrebare....si anume cum pleaca IL62-le din pozitie? Cu motoarele?
Sus In jos
Capt_Vio
Fotograf
Capt_Vio

Numarul mesajelor : 1327
Varsta : 43
Localizare : Canada
Data de inscriere : 04/01/2008

MesajSubiect: Re: Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY)   Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) EmptyVin 17 Apr 2009, 16:39

Extraordinar Nic,

De vreo 3 saptamani incerc sa-mi organizez "o excursie in Korea de Nord" dar e foarte greu sa obtin o viza. Cred ca o sa aman pana cand o sa-mi fac pasaportul romanesc, pentru ca va fi mai usor sa calatoresc acolo cu acesta. Sunt fascinat de aceasta tara si regimul ei, nu in mod pozitiv sau negativ, dar pentru mine, dupa cate am citit si am vazut pare a fi "o alta planeta".

E ceva ce a fost la noi in comunism, dar la alta scara. In fine, sper foarte mult sa ajung si eu acolo intr-o zi. Excursille se fac, evident organizate, si nu poti sa te plimbi de capul tau. Tot timpul esti insotit de "tour guides", adica membri securitatii.

Fain de tot. Daca mai ai poze, mai pune. Apropo, am vazut o poza pe A.net de Christian Waser (parca) si el a precizat ca nu i s-a interzis sa faca poze, cu toate ca multe lume a zis ca sunt foarte stricti. Se pare ca nu e asa.
Sus In jos
Dylan
Moderator
Dylan

Numarul mesajelor : 4876
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 15/04/2008

MesajSubiect: Re: Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY)   Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) EmptyVin 17 Apr 2009, 17:06

Rare si faine! cheers Multumiri anonimului fotograf! Cred ca avut ceva emotii cand le-a facut. Asta curaj!
Daca n-ar fi interdictii la pozat ar fi raiul pe pamant pentru amatorii de antichitati! Totusi nu prea cred...

anAV8r a scris:
Frumoase poze,dar am o intrebare....si anume cum pleaca IL62-le din pozitie? Cu motoarele?
Daca nu sparg geamurile de la cladiri cu jetul de la Soloviev-uri, sigur le vor sparge cu platformele sau scarile care sunt in spate Very Happy
Sus In jos
arnold757
Flight Level 100
Flight Level 100

Numarul mesajelor : 129
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 04/04/2009

MesajSubiect: Re: Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY)   Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) EmptyVin 17 Apr 2009, 21:10

Super pozele! Au niste avioane superi! Foarte putini romani ajung in Coreea de Nord. Nu stiti cat o fost nr. de pasageri pe aeroportul Pyangyang in 2008? Tot caut dar nu gasesc nimic.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY)   Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY) Empty

Sus In jos

Pyongyang - Sunan (FNJ / ZKPY)
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeroporturi din strainatate - Airports outside Romania :: Asia-
Mergi direct la: