ROMANIAN SPOTTERS
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  Conectare  

Paros National (PAS / LGPA)

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
arianne
Moderator
arianne

Numarul mesajelor : 2730
Varsta : 32
Localizare : EBBR/LFBO/LROP
Data de inscriere : 03/08/2008

Paros National (PAS / LGPA) Empty
MesajSubiect: Paros National (PAS / LGPA)   Paros National (PAS / LGPA) EmptyDum 15 Mar 2009, 20:48

22 Iulie 2008.

Cand e frig afara, omul cauta poze cu locuri mai calde.

Anul trecut in vacanta am zburat cu TAROM la Atena (la 1/4 din pret, pe "smart miles") si am ajuns cu ferry-ul pe o insula de vis...

Imi cer scuze pentru calitate si heat haze (35°C), sunt poze facute cu Sony DSC-H5. Sper totusi sa va placa.

Aeroportul are 2 zboruri de linie pe zi, si anume Olympic catre Atena, dimineata si la pranz. Mai sunt si niste GA Cessne, Piperuri pe acolo. Eu mi-am propus sa zbor acolo cand voi fi pilot privat Smile. Aerogara si Turnul sunt ca orice cladire din Ciclade, tencuite in alb si cu tamplarie albastra. E o masina de pompieri ruginita intr-un colt al parcarii. Pista are panta ascendenta de 3% (parca) si la capatul 17 e un deal, deci se aterizeaza numai dinspre mare pe directia 35, un approach spectaculos cu un viraj peste plaja. Am gasit locul de spotting ideal, cu vedere perfecta a pistei. Am uitat sa mentionez, in jurul aeroportului e un gard de sarma ghimpata de 50cm inaltime... cheers Ok, las pozele sa vorbeasca.

SX-BIQ Dash 8-100
Paros National (PAS / LGPA) Dsc04561

Paros National (PAS / LGPA) Dsc04563e

Paros National (PAS / LGPA) Dsc04565

Paros National (PAS / LGPA) Dsc04566f

Paros National (PAS / LGPA) Dsc04568a

Crosswind de 20kts si pista inclinata nu i-au pus probleme...
Paros National (PAS / LGPA) Dsc04569

Paros National (PAS / LGPA) Dsc04570

Paros National (PAS / LGPA) Dsc04572

Cam multe poze cu acelasi avion, sper sa nu va fi plictisit.
Sus In jos
gabi-737
Membru activ
gabi-737

Numarul mesajelor : 4453
Varsta : 47
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 26/12/2007

MesajSubiect: Re: Paros National (PAS / LGPA)   Paros National (PAS / LGPA) EmptyDum 15 Mar 2009, 21:36

Hah, ce asemanare cu OMR...in afara peisajului Laughing
Sus In jos
Mengelaus
Fotograf
Mengelaus

Numarul mesajelor : 4083
Varsta : 42
Localizare : Cluj Napoca
Data de inscriere : 23/06/2008

MesajSubiect: Re: Paros National (PAS / LGPA)   Paros National (PAS / LGPA) EmptyLun 16 Mar 2009, 16:44

Mama ce frumos e pozitionata pista.Minunat aeroport.Daca faci poze de pe plaja poti scoate ceva gen Princess Juliana.Pacat ca e trafic putin.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Paros National (PAS / LGPA)   Paros National (PAS / LGPA) Empty

Sus In jos

Paros National (PAS / LGPA)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Campionatul national ULM
» Campionatul national de ulm
» Campionatul national de aeromodele RC
» 26 IUNIE - ZIUA DRAPELULUI NAŢIONAL
» campionatul national de planorism distanta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ROMANIAN SPOTTERS :: SPOTTING :: Aeroporturi din strainatate - Airports outside Romania :: Europa de Sud-
Mergi direct la: