gaudi Membru activ
Numarul mesajelor : 1152 Varsta : 46 Localizare : Ploiesti / Bucuresti Data de inscriere : 17/07/2008
| Subiect: Prunariu povesteşte unul dintre evenimentele deosebite... Mier 25 Feb 2009, 16:52 | |
| Titlu: Prunariu povesteşte unul dintre evenimentele deosebite la care a luat parte Sursa: Mediafax Autor: *** Data: BUCUREŞTI / 13:14, 25.02.2009 - Citat :
- Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spaţiul cosmic, a povestit unul dintre evenimentele deosebite la care a luat parte în cosmos.
"În momentul în care am făcut o observaţie în spaţiul cosmic, am văzut, la puţin timp după lansare, urma de condensare lăsată de o rachetă care fusese lansată spre spaţiul cosmic. I-am chemat pe colegii mei în faţa hubloului, am luat imediat aparatul de fotografiat, l-am pus la ochi şi am început să fac fotografii", a povestit Prunariu la întâlnirea organizată de Asociaţia pentru studiul fenomenelor aerospaţiale neidentificate. Mai mult | |
|
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Prunariu povesteşte unul dintre evenimentele deosebite... Mier 25 Feb 2009, 17:25 | |
| interesant | |
|
ovidiu51 Membru activ
Numarul mesajelor : 1170 Varsta : 73 Localizare : Constanta (LRCK - CND) Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: racheta Mier 25 Feb 2009, 19:37 | |
| Mai are pozele? | |
|
mihaiatanasie Membru activ
Numarul mesajelor : 2388 Varsta : 67 Localizare : Rosiorii de Vede & Brasov Data de inscriere : 27/06/2008
| Subiect: Re: Prunariu povesteşte unul dintre evenimentele deosebite... Mier 25 Feb 2009, 22:03 | |
| Episodul este povestiti si in cartea pe care a scris-o dl Prunariu cu Alexandru Stark "La cinci minute dupa Cosmos". In carte apare si poza respectiva. Eu am cartea, dar e imprumutata. Sper s-o recuperez si scanez poza. | |
|
hayabusa Membru activ
Numarul mesajelor : 904 Varsta : 41 Localizare : Lost Haven - Oradea Data de inscriere : 30/03/2008
| Subiect: Re: Prunariu povesteşte unul dintre evenimentele deosebite... Mier 25 Feb 2009, 22:29 | |
| Fara acordul autorului si editurii nu ai drept de scanare si publicare, chiar si in formatul electronic, pe forumuri, pg personale de net, sau bloguri. Incalci dreptul de autor nu de alta. | |
|
ovidiu51 Membru activ
Numarul mesajelor : 1170 Varsta : 73 Localizare : Constanta (LRCK - CND) Data de inscriere : 29/12/2007
| Subiect: scanare Joi 26 Feb 2009, 00:18 | |
| - hayabusa a scris:
- Fara acordul autorului si editurii nu ai drept de scanare si publicare, chiar si in formatul electronic, pe forumuri, pg personale de net, sau bloguri. Incalci dreptul de autor nu de alta.
pe forumul nostru s-au scanat destule imagini din carti, cum de nu ai reactionat pana acum? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Prunariu povesteşte unul dintre evenimentele deosebite... | |
| |
|