| Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) | |
|
+9Cayenne VIC Virusu mihairosioru free_flow77 atr_42_500 llobregat Mengelaus valavia 13 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
valavia Administrator
Numarul mesajelor : 2881 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 18/08/2008
| Subiect: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Dum 25 Ian 2009, 16:11 | |
| Cu o oarecare intarziere datorata lipsei de timp vin si eu cu trip reportul Craciunului meu la Vienna, doar asa am promis,nu? Asadar.... primul meu Trip ReportBBU (Baneasa - Aurel Vlaicu) - VIE (Schwechat International Airport) Zbor : NE3207 Avion: Boeing 737-700NG Inmatriculare: OM-NGP Decolare: 09:30 Aterizare: 10:05
VIE (Schwechat International Airport) - BBU (Baneasa - Aurel Vlaicu) Zbor : NE3208 Avion: Boeing 737-700NG Inmatriculare: OM-NGE Decolare: 19:00 Aterizare: 21:30Blue Air Boeing 737-800 YR-BIBAvionul cu care am zburat, Boeing 737-700 OM-NGPMyAir CRJ900 EI-DUY abia aterizat In zborAterizare si cockpit view (multumiri cabin crew) Vienna noaptea, Kartner StrasseGrabner StrasseSt. Stephans CathedralKarlskirscheHofburg Imperial Palace Vedere din gradinile palatului. Undeva in dreapta se afla Schmetterlingehaus (casa fluturilor); nu recomand sa intati cu aparate foto daca afara e frig pt ca umiditatea este de 80% si o sa iesiti cu ele ude. Intrarea in casa fluturilor este 5,5 euro. Vedere de la intrare In curtea Scolii Spaniole de Echiatie Vedere din curtea palatului Regina Maria TerezaPalatul Parlamentului. In a doua fotografie se afla "o casa" pe coltul cladirii; in acea casa se afla o statuie ce este in curs de restaurare. Sala de concerte la Palais Auersperg. Biletul a costat 39 de euro de persoana dar a meritat toti banii. Muzica de Mozart si Strauss, un must listen daca esti in Vienna Donauturm si vedere din restaurant. Cand faci rezervarea la restaurant nu iti spune nimeni ca trebuie sa platesti si liftul 5,5 euro ca sa ajungi sus. Dar face toti banii. Mancarea e buna, portiile destul de mari si ca pret nu e mult ( 4 persoane 90 si ceva de euro in conditiile in care ne-am ridicat de la masa satui). La nivelul de unde se ia liful pt coborare e o masinarie ce aplatizeaza modeda de 5 centi si imprima pe ea turnul si denumirea. Schlos SchonbrunnSchonbrunn Tiergarten. Gradina zoo, biletul de intrare este 12 euro dar face toti banii, dupa cum vedeti. Wien OperRiesenrad in Wien Prater ParkSchwechat AirportBudapesta vazuta de sus Si winglet-ul Avionul era pe jumatate gol Si am ajuns pe BBU Dupa 4 zile, doua zboruri, multe statii de metrou si tren, o gramada de pasi printr-un oras superb am ajuns inapoi acasa cu parerea de rau ca nu am stat mai mult pt ca mai aveam multe de vazut si spatiu pe card destul desi facusem 900 de poze:P. Poate cu alta ocazie o sa stau mai mult. Sincer, va recomand cateva zile la Vienna, merita! PS: am incercat sa respect cat de mult posibil ordinea intamplarilor | |
|
| |
Mengelaus Fotograf
Numarul mesajelor : 4083 Varsta : 42 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Dum 25 Ian 2009, 18:09 | |
| Ursul ala polar cred ca e bolnav.Cand am fost ultima oara acolo, acum vreo 2 ani, tot pe marginea stancii aleia statea si sa gandea daca sa sara sau nu in apa .Am stat vreo 15 minute cu aparatul pregatit sa-l prin in "zbor" si degeaba Frumos trip report si frumoasa Viena iarna | |
|
| |
llobregat Membru activ
Numarul mesajelor : 756 Varsta : 33 Localizare : Bucharestork Data de inscriere : 23/03/2008
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Dum 25 Ian 2009, 18:25 | |
| Frumoasa excursie iernatica, valavia . Felicitari | |
|
| |
atr_42_500 Flight Level 400
Numarul mesajelor : 1059 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/03/2008
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Dum 25 Ian 2009, 19:07 | |
| foarte tare | |
|
| |
free_flow77 Flight Level 200
Numarul mesajelor : 209 Varsta : 32 Localizare : Timisoara/South Bend Data de inscriere : 23/06/2008
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Dum 25 Ian 2009, 22:35 | |
| faine pozele viena e ca de obicei | |
|
| |
mihairosioru Flight Level 200
Numarul mesajelor : 266 Varsta : 43 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 26/12/2007
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Lun 26 Ian 2009, 19:14 | |
| Foarte faine pozele si reportul. Multumesc! | |
|
| |
Virusu Moderator
Numarul mesajelor : 2688 Varsta : 38 Localizare : Cluj Napoca Data de inscriere : 30/12/2007
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Lun 26 Ian 2009, 19:46 | |
| super fain! deci musai ma duc la viena doua locuri sigur o sa le vizitez: Zoo si Smokers Paradise | |
|
| |
VIC Fotograf
Numarul mesajelor : 1128 Varsta : 33 Localizare : cluj-napoca Data de inscriere : 13/03/2008
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Lun 26 Ian 2009, 21:17 | |
| foarte tare trip-report!!felicitari!!!pozele alea de sus is extraordinare ce am observat e aripa de la 737,foarte curata nu prea vezi asa ceva | |
|
| |
Cayenne Flight Level 300
Numarul mesajelor : 385 Varsta : 36 Localizare : Bucuresti Data de inscriere : 07/01/2008
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Lun 26 Ian 2009, 21:58 | |
| Admirabile poze, sper sa ajung si eu anul acesta! | |
|
| |
Nic Administrator
Numarul mesajelor : 750 Varsta : 41 Localizare : München Data de inscriere : 24/12/2007
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Lun 26 Ian 2009, 22:25 | |
| Felicitari Vali pentru cum a iesit trip reportul! Pozele sunt de-a dreptul incredibile, mai ales cele cu obiectivele turistice din Viena. Chiar ai fructificat timpul la maxim prin Viena, vizitand locurile cele mai reprezentative, ca un turist constiincios. Felicitari inca o data pentru primul trip report si astept sa-l vad pe urmatorul. | |
|
| |
RwO Membru activ
Numarul mesajelor : 767 Varsta : 41 Localizare : Constanta Data de inscriere : 11/03/2008
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Lun 26 Ian 2009, 22:47 | |
| Ce frumos, sa revad Vienna, unul din orasele mele preferate. Chiar nam fost niciodata iarna. Poate la sfarsitul anului asta. | |
|
| |
valavia Administrator
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Lun 26 Ian 2009, 23:05 | |
| Multumesc tuturor pentru aprecieri. Intr-adevar Vienna este superba si merita cateva zile petrecute acolo, va pot recomanda si hotelul (nu e scump, e curat si e situat la 4 minute de mers si 3 minute cu metroul de centrul orasului, St Stephans Cathedral) daca intentionati sa vizitati Vienna. Nic, m-am chinuit putin pt acest trip report, cel mai mult cu sortatul pozelor pt ca am avut 900 si ceva din care sa aleg si oricum sunt sigur ca mai sunt poze frumoase pe care le-am omis. Urmatorul trip report sper ca va veni curand si va fi legat de calatoria de 6 saptamani pe care am facut-o in Anglia anul trecut in aprilie-mai....in functie de timp va veni si acel trip report, aveti ce vedea . | |
|
| |
Capt_Vio Fotograf
Numarul mesajelor : 1327 Varsta : 43 Localizare : Canada Data de inscriere : 04/01/2008
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Mar 27 Ian 2009, 01:52 | |
| valavia,
super super trip reportul. incredibil de misto pozele din vienna!!! E un oras care mi-am dorit sa-l vad de foarte mult timp. sper sa ajung si eu acolo. | |
|
| |
metalactual Membru activ
Numarul mesajelor : 538 Varsta : 56 Localizare : Buc. Data de inscriere : 19/02/2008
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Mier 28 Ian 2009, 08:42 | |
| Foarte frumos TR, foarte frumoase poze - in special cele pe timp de noapte. Bravos "valavia" si astept si alte TR-uri, in special cel cu/din Anglia !! Apropos, ai mai ajuns in Bratislava ?? Desi, din ce vad in TR, banuiesc ca nu. Nu-i bai, la Viena o sa tot ajungi si tragi o fuga odata. Bafta ! | |
|
| |
valavia Administrator
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) Mier 28 Ian 2009, 17:31 | |
| Eu as aveam in plan, si o zi in Bratislava. Din pacate nu mi-a ajuns timpul sa vad tot ce as fi vrut in Vienna asa ca am ramas doar cu Vienna for the moment! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) | |
| |
|
| |
| Chrsitmas in Vienna! BBU-VIE-BBU with Sky Europe (82 de fotografii) | |
|