Buna,
Acum doua saptamani am fost la Boston / New York. Am zburat de la Vancouver la Montreal dupa care am luat o conectie la Boston. Din pacate a fost noapte cand am plecat din Montreal si nu a avut rost sa mai fac poze, asa ca o sa va pun doar pozele de la Vancouver la Montreal.
Plecare : Vancouver International (CYVR), British Columbia, Canada (ora 08:30)
Sosire: Montréal-Pierre Elliott Trudeau International Airport (CYUL), Qubec, Canada (ora 16 :14)
Companie / nr de zbor : Air Candaa #150
Aeronava : Boeing 767-3Y0/ER reg. C-GHPD
Am ajuns la aeroport in jurul orel 7:30 dimineata. Deja facusem check-in cu o seara inainte, prin interent si mi-am ales un loc la geam pe parte dreapta avionului (spate). Mi-am predat bagajul la check-in dupa care am trecut prin punctual de control si securitate. In timp ce asteptat sa ne imbarcam in avion, am stat putin pe internet si catvia din voi ati vazu ceva “live streaming” prin webcamul meu, chiar din aeroport. Ma rog, nu s-a vazut chiar asa de bine, dar asta e. Sper sa va placa pozele. N-au iesit ele cine stie ce, din cauza setarii proaste care le-am facut eu (am pozat tot pe manual). In fine, pe la ora 8 :10 a inceput imbarcarea si am plecat de la poarta la timpul potrvit. A fost un taxi destul de scurt pina la pista de decolare, dar a trebuit sa astept ceva vreme pana au decolat ceva avioane mai mici (Dash 8, B1900, etc)
Dupa ce ne-am aliniat pe pista 26L am inceput imediat sa aceleram si nu dupa mult timp ne-am desprins de sol, indreptandu-ne spre Pacific. Dupa cateva minute am virat frumos la stinga si am facut cam 180 de grade, spre est, deorece drumul de la Vancouver la Montreal (mergand doar vest) e cam lung...
O parte din aeroportul din Vancaouver cu turnul de control
Metroul nou care se construieste pentru olimpicele din 2010
Terminalul pentru cursele interne
Inainte de security
Fast food Canadian...
Avionul nostru spre Montreal (C-GHPD)
Ceva poze din aeroport in timp ce asteptat sa ne imbarcam
Un mic Embraer asteapta la poarta
Unul din pilotii 767ului isi face tura de inspectie
Ceva spotting
Dupa imbarcare
Decolare
Muntii se vad frumos in spate.
Acolo locuiesc eu undeva sus pe munte
In drum spre Montreal
Aterizare in Montreal
Zborul a fost destul de neinteresant. In total a durat vreo 4 ore si 45 de minute (diferenta intre Vancouver si Montreal este 3 ore). Dupa ce am aterizat in Montreal am mancat ceva dupa care am asteptat vreo cateva ore dupa urmatorul zbor la Boston cu un CRJ. O sa pun ceva poze cu zborul de la Boston la Montreal cu un Dash 8, dar asta va urma in cateva zile. Nu am pus prea mult efot in acest report, ca n-am avut timp, dar sper sa va placa pozele macar.
Mersi,
Vio